blazenxd1 Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 nie wiem czy tylko u mnie problem występuje, ale: po aktualizacji systemu przez windows update, często wywala sie na ryj proces explorer.exe, sprawdzając dziennik zdarzeń to co chwila inny powód. druga sprawa - częsty problem z kontrolerem xbox połączonym przez BT. na czystym windowsie to nie występuje? trzecia sprawa - usprawnienia dźwięku jakie są zastosowane w systemie czasem powodują problemy - podłączając słuchawki bezprzewodowo nie przełącza automatycznie dźwięku na słuchawki tylko z poziomu ustawień trzeba to zrobić. czasem dźwięk jest zniekształcony. ogólnie system fajny, ale jak sie zacznie sypać to jest po temacie i format swoją drogą, jakie jeszcze systemy polecacie? Cytuj
kris2013 Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstaluj sobie oryginalny system i daj już spokój z tymi wirusami. Chyba pomyliłeś strony. Poszukaj sobie odpowiedniego tematu i tam siej panikę. Nikt cię nie zmusza do instalowania tego i innych modów. Nie ty dyktujesz co kto ma instalować.Koniec tematu Cytuj
sebio Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2024 W dniu 1.03.2024 o 22:56, budge napisał(a): Dobra oceniłeś mod Ghosta ale nic nie napisałeś jakie ma wady. a wiec na moim laptopie gamingowym ten mod zamula niestety odziwo , używam obecnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] polecam , mody od tego gościa zarąbiste bna każdy sprzęt stens lubi to Cytuj
NASIR Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2024 Cześć, @sebio " używam obecnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] polecam , mody od tego gościa zarąbiste bna każdy sprzęt" Pytanko - czy pobierałeś pakiet PL i czy wszystko masz jak należy co do pełnego PL. Postawiłem dla próby Windows X-Lite 'Optimum 10' Pro v4 - i po pobraniu pakietu PL mam okrojone "tłumaczenie". Dzięki za odpowiedź zwrotną. Pozdrawiam i dobrego dnia życzę. Ps. Piszę Tu - brak możliwości wysłania widomości priv do kolegi @sebio Cytuj
aorz Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2024 Także używam optimum11Pro5, ale nie można zmienić daty na np. 2024-05-22 w tray i w systemie pozwala jedynie na oryginalną datę krótką, w poprzednich wersjach można było wszystko zmieniać, a teraz także zauważyłem, że pozostają z angielskiego, clos, itp. Natomiast szybkość jest na bardzo dobrym poziomie. Może ktoś wie, jak w tym modzie zmieni szablon tej daty na w/w? Cytuj
NASIR Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 W dniu 23.05.2024 o 18:13, aorz napisał(a): Także używam optimum11Pro5, ale nie można zmienić daty na np. 2024-05-22 w tray i w systemie pozwala jedynie na oryginalną datę krótką, w poprzednich wersjach można było wszystko zmieniać, a teraz także zauważyłem, że pozostają z angielskiego, clos, itp. Natomiast szybkość jest na bardzo dobrym poziomie. Może ktoś wie, jak w tym modzie zmieni szablon tej daty na w/w? Postawię również dla próby 11-stkę 23H2 pro v5 - sprawdzę co i jak - dam znać daję znać.. "Mod" zaległ na dwóch różnych platformach. Pobrałem polski pakiet (wszystko jak leci) - ustawienia/czas i język/język i region/strefa czasowa/format regionalny/administracyjne ustawienia języka/ustawienia regionalne - wszystko jest jak w najlepszym porządeczku - data i czas wyświetlana poprawnie. System testowany - jak na razie spoks bez niespodzianek... To tak gwoli informacji Pozdrawiam i dobrego dzionka życzę. Ps. Zdaje sobie sprawę, iż post nie w temacie "ghost spectre, ale (...). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
G77 Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 Witka Ma ktos linki do najnowszej wersji ghosta ? Cytuj
tomaszekx Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 PRO: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] HOME: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LTSC: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
G77 Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 Ghost Spectre Superlite o taka mi chodzi dokladnie xD Cytuj
G77 Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 nie dziala mi , ale tu cos znalazlem to chyba to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
tomaszekx Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 dokładniento samo Cytuj
G77 Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 na starszy lapek sie nadaje ten ghost ? Cytuj
drawix Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Troche sie pomeczylem na Ghost Spectre zeby naprawic Photoshop, After Effects itp. Nie udalo sie niestety, wiec Ghost leci w odstawke Cytuj
sebio Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2024 a ja odradzam mod zawirusowany jest nie polecam Cytuj
juliazero Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2024 W dniu 11.12.2024 o 12:38, sebio napisał(a): a ja odradzam mod zawirusowany jest nie polecam Nie, nie jest zawirusowany. Co najwyżej mogło ci startallbacka wykryć, bo ma cracka. G77 lubi to Cytuj
G77 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2024 W dniu 11.12.2024 o 12:38, sebio napisał(a): a ja odradzam mod zawirusowany jest nie polecam zainstalowany na acer nitro 5 i synek zadowolony ma stale te fps czy jakto tam , nie gram sie nie znam xD , odpalil tryb game mode i caly jest happy , a wczesniej lipa na zwyklym w10 Cytuj
sebio Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2024 4 godziny temu, G77 napisał(a): zainstalowany na acer nitro 5 i synek zadowolony ma stale te fps czy jakto tam , nie gram sie nie znam xD , odpalil tryb game mode i caly jest happy , a wczesniej lipa na zwyklym w10 fajnie ale zawirusowany tez miałem ale podziękowałem , to juz lep[iej od cobana a najlepiej od sromotnika naszego kochanego Polaka Cytuj
G77 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 17 godzin temu, sebio napisał(a): fajnie ale zawirusowany tez miałem ale podziękowałem , to juz lep[iej od cobana a najlepiej od sromotnika naszego kochanego Polaka nie wiem co ty tam masz za virusy , ja nie mam , a sroma znam od wielu lat i mody tez Cytuj
juliazero Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 18 godzin temu, sebio napisał(a): fajnie ale zawirusowany tez miałem ale podziękowałem , to juz lep[iej od cobana a najlepiej od sromotnika naszego kochanego Polaka skill issue, gadasz pan bzdury, tyle w temacie. Cytuj
sebio Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 3 godziny temu, Daviteusz napisał(a): skill issue, gadasz pan bzdury, tyle w temacie. tak zwracam honor masz racje Cytuj
psn555 Opublikowano 23 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2025 Czy jest jakiś sposób aby w pełni spolszczyć windowsa od ghost spectre ,testowalem narazie w virtualboxie i kombinuje na wszystkie sposoby by było po polsku i mam tylko połowe systemu, mam pobraną najnowszą aktualizacje update 15 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
juliazero Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 @psn555 Windows czasem lubi odwalić. Jeśli do tego czasu język się nie zmienił, przywróć ponownie angielski, usuń pakiety językowe, zrestartuj i spróbuj ponownie pobrać pakiet językowy. Cytuj
stens Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 W dniu 24.05.2025 o 01:15, psn555 napisał(a): mam pobraną najnowszą aktualizacje update 15 No bo najpierw trzeba uaktualnić, a potem dopiero spolszczyć. Cytuj
Nathalus Opublikowano 26 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2025 Witam jeśli się temat powtarza przepraszam , można prosić o nową wersje do ghosta znaczy linka. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 26 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2025 Cześć @Nathalus Proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam Cytuj
Nathalus Opublikowano 26 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2025 Dziękuję bardzo jak wyjdzie może wersja windows 11 25h2 ta najnowsza to z miła chęcią też poproszę. Cytuj
Nathalus Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 Witam jak by ktoś był zainteresowany wyszedł nowy Windows od Ghosta 11 testowa wersja piszę w opisie. Cytuj
preston74 Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 Udało się komuś w całości spolszczyć iso W11 HOME 25H2 za pomocą GHOST ML? U mnie "Ustawienia" są wciąż po angielsku. Cytuj
Nathalus Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 Tutaj jest pokazane jak zmienić język i jakiś update wyszedł z nowym menu może pomoże mam inną wersję od ghosta i normalnie mam po Polsku , najnowszej wersji jeszcze nie mam nie testowałem jeszcze może kiedy zainstaluję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi