Skocz do zawartości

WINDOWS 11 PRO update 5 GHOST SPECTRE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy tylko u mnie problem występuje, ale:

po aktualizacji systemu przez windows update, często wywala sie na ryj proces explorer.exe, sprawdzając dziennik zdarzeń to co chwila inny powód.
druga sprawa - częsty problem z kontrolerem xbox połączonym przez BT. na czystym windowsie to nie występuje?
trzecia sprawa - usprawnienia dźwięku jakie są zastosowane w systemie czasem powodują problemy - podłączając słuchawki bezprzewodowo nie przełącza automatycznie dźwięku na słuchawki tylko z poziomu ustawień trzeba to zrobić. czasem dźwięk jest zniekształcony.

ogólnie system fajny, ale jak sie zacznie sypać to jest po temacie i format :D 

swoją drogą, jakie jeszcze systemy polecacie? 

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstaluj sobie oryginalny system i daj już spokój z tymi wirusami. Chyba pomyliłeś strony. Poszukaj sobie odpowiedniego tematu i tam siej panikę. Nikt cię nie zmusza do instalowania tego i innych modów. Nie ty dyktujesz co kto ma instalować.Koniec tematu

Opublikowano
W dniu 1.03.2024 o 22:56, budge napisał(a):

Dobra oceniłeś mod  Ghosta ale nic nie napisałeś jakie ma wady.

a wiec na moim laptopie gamingowym ten mod zamula niestety odziwo , używam obecnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] polecam , mody od tego gościa zarąbiste bna każdy sprzęt

stens lubi to
Opublikowano

Cześć,

@sebio

" używam obecnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] polecam , mody od tego gościa zarąbiste bna każdy sprzęt"

Pytanko - czy pobierałeś pakiet PL i czy wszystko masz jak należy co do pełnego PL.

Postawiłem dla próby Windows X-Lite 'Optimum 10' Pro v4 - i po pobraniu pakietu PL mam okrojone "tłumaczenie".

Dzięki za odpowiedź zwrotną.

Pozdrawiam i  dobrego dnia życzę.

Ps. Piszę Tu - brak możliwości wysłania widomości priv do kolegi @sebio

Opublikowano

Także używam optimum11Pro5, ale nie można zmienić daty na np. 2024-05-22 w tray i w systemie pozwala jedynie na oryginalną datę krótką, w poprzednich wersjach można było wszystko zmieniać, a teraz także zauważyłem, że pozostają z angielskiego, clos, itp. Natomiast szybkość jest na bardzo dobrym poziomie. Może ktoś wie, jak w tym modzie zmieni szablon tej daty na w/w?

Opublikowano
W dniu 23.05.2024 o 18:13, aorz napisał(a):

Także używam optimum11Pro5, ale nie można zmienić daty na np. 2024-05-22 w tray i w systemie pozwala jedynie na oryginalną datę krótką, w poprzednich wersjach można było wszystko zmieniać, a teraz także zauważyłem, że pozostają z angielskiego, clos, itp. Natomiast szybkość jest na bardzo dobrym poziomie. Może ktoś wie, jak w tym modzie zmieni szablon tej daty na w/w?

Postawię również dla próby 11-stkę 23H2 pro v5 - sprawdzę co i jak - dam znać 😉

daję znać..

"Mod" zaległ na dwóch różnych platformach. Pobrałem polski pakiet (wszystko jak leci) - ustawienia/czas i język/język i region/strefa czasowa/format regionalny/administracyjne ustawienia języka/ustawienia regionalne - wszystko jest jak w najlepszym porządeczku - data i czas wyświetlana poprawnie. System testowany 🧐 - jak na razie spoks bez niespodzianek...  To tak gwoli informacji 😇

Pozdrawiam  i dobrego dzionka życzę.

Ps. Zdaje sobie sprawę, iż post nie w temacie "ghost spectre, ale (...).

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 11.12.2024 o 12:38, sebio napisał(a):

a ja odradzam mod zawirusowany jest nie polecam 

zainstalowany na acer nitro 5   i  synek zadowolony ma stale te fps czy jakto tam , nie gram sie nie znam xD , odpalil tryb game mode i caly jest happy , a wczesniej  lipa  na zwyklym w10 

Opublikowano
4 godziny temu, G77 napisał(a):

zainstalowany na acer nitro 5   i  synek zadowolony ma stale te fps czy jakto tam , nie gram sie nie znam xD , odpalil tryb game mode i caly jest happy , a wczesniej  lipa  na zwyklym w10 

fajnie ale zawirusowany tez miałem ale podziękowałem , to juz lep[iej od cobana a najlepiej od sromotnika naszego kochanego Polaka

Opublikowano
17 godzin temu, sebio napisał(a):

fajnie ale zawirusowany tez miałem ale podziękowałem , to juz lep[iej od cobana a najlepiej od sromotnika naszego kochanego Polaka

nie wiem co ty tam  masz za virusy , ja nie mam 😛, a sroma znam od wielu lat i mody tez 👍

Opublikowano
18 godzin temu, sebio napisał(a):

skill issue, gadasz pan bzdury, tyle w temacie.

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób aby w pełni spolszczyć windowsa od ghost spectre ,testowalem narazie w virtualboxie i kombinuje na wszystkie sposoby by było po polsku i mam tylko połowe systemu, mam pobraną najnowszą aktualizacje update 15

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Tutaj jest pokazane jak zmienić język i jakiś update wyszedł z nowym menu może pomoże mam inną wersję od ghosta i normalnie mam po Polsku , najnowszej wersji jeszcze nie mam nie testowałem jeszcze może kiedy zainstaluję :)