Jump to content

Recommended Posts

Posted

witajcie mam dziwny problem pierwszy raz sie z tym spotkalem a zmieniam czesto windowsy mianowicie zainstalowalem system aktywowal sie licencja cyfrowa wszystko ok pobieraz pakiet jezykowy pl zmieniam i nagle wyskakuje mi ze system nieaktywowany i nie moge aktywowac macie jakis pomysl co to sie podzialo?

Posted

Wejdź sobie na konto w Microsofcie i sprawdź czy nie masz za dużo komputerów na tym kluczu przypisanych. 
Przy instalacji, Windows, nadaje komputerowi inną nazwę. Mi tak kiedyś zablokowało. Usuń stare, nieaktualne
komputery i po restarcie komputera, spróbuj ponownie.

Posted

mam tam tylko jeden zapisany a przechodzilem z win 10 na 11 ale juz dawno. byc moze stalo sie to wtedy jak na virtualboxie uzylem aktywatora z forum? i cos namieszalo? dziwne tylko ze po instalacji aktywuje sie jest ok a za pare minut nagle wyskakuje ze nie aktywowano.

Posted
1 godzinę temu, sasik007 napisał(a):

mam tam tylko jeden zapisany a przechodzilem z win 10 na 11

No to aktywuj kluczem z 10-tki i zobacz czy Tobie przyjmnie.

Posted
46 minut temu, sasik007 napisał(a):

wyciagnalem go w cmd

To na pewno nie jest prawidłowy klucz, tylko już przez Microsoft przypisany. Ściągnij sobie programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

I tutaj będą dwa klucze 1 to instal drugi to zapisany w biosie. To będzie ten "prawdziwy"

A jak nie przejdzie to masz tanie klucze[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

sasik007 likes this
Posted

Zainstaluj dychę i zrób upgrade do 11-stki (poniżej masz pliki .ISO z najnowszymi poprawkami).

Windows 10 22H2 (Updated June 2024) - English - (EN)

Consumer - [Home], [Home N], [Pro], [Pro N], [Education], [Education N], [Pro Education], [Pro Education N], [Pro for Workstations], [Pro N for Workstations], [Home Single Language]:

x64: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
x86: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Business - [Pro], [Pro N], [Enterprise], [Enterprise N], [Education], [Education N], [Pro Education], [Pro Education N], [Pro for Workstations], [Pro N for Workstations]:

x64: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
x86: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

PS. Musisz być zalogowany na konto M$, to Ci się na nowo ta licencja przypisze

Posted
22 godziny temu, stens napisał(a):

To na pewno nie jest prawidłowy klucz, tylko już przez Microsoft przypisany. Ściągnij sobie programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

I tutaj będą dwa klucze 1 to instal drugi to zapisany w biosie. To będzie ten "prawdziwy"

A jak nie przejdzie to masz tanie klucze[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

dziekuje Ci bardzo programik pokazal klucz wpisalem go i gra gitara dziala. 

stens likes this