sasik007 Posted June 22, 2024 Report Posted June 22, 2024 witajcie mam dziwny problem pierwszy raz sie z tym spotkalem a zmieniam czesto windowsy mianowicie zainstalowalem system aktywowal sie licencja cyfrowa wszystko ok pobieraz pakiet jezykowy pl zmieniam i nagle wyskakuje mi ze system nieaktywowany i nie moge aktywowac macie jakis pomysl co to sie podzialo? Quote
michalzienia Posted June 24, 2024 Report Posted June 24, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
sasik007 Posted June 24, 2024 Author Report Posted June 24, 2024 ale ja mam oryginalna kicencje cyfrowa i zawsze trybila a teraz zaraz po instalacji jest ok ale po chwili wywala ze jednak nie Quote
Dziadek13 Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 A dokładniej jaką masz licencje cyfrową do jakiego systemu. Quote
boniek Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 Ale home czy pro?? Bo może masz lic home, a zainstalowałeś pro? Quote
stens Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 Godzinę temu, sasik007 napisał(a): licencja cyfrowa win 11 Jak ją uzyskałeś? przez key 8-mki czy 10-tki? Quote
ziloth Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 Wejdź sobie na konto w Microsofcie i sprawdź czy nie masz za dużo komputerów na tym kluczu przypisanych. Przy instalacji, Windows, nadaje komputerowi inną nazwę. Mi tak kiedyś zablokowało. Usuń stare, nieaktualne komputery i po restarcie komputera, spróbuj ponownie. Quote
sasik007 Posted June 25, 2024 Author Report Posted June 25, 2024 mam tam tylko jeden zapisany a przechodzilem z win 10 na 11 ale juz dawno. byc moze stalo sie to wtedy jak na virtualboxie uzylem aktywatora z forum? i cos namieszalo? dziwne tylko ze po instalacji aktywuje sie jest ok a za pare minut nagle wyskakuje ze nie aktywowano. Quote
stens Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 1 godzinę temu, sasik007 napisał(a): mam tam tylko jeden zapisany a przechodzilem z win 10 na 11 No to aktywuj kluczem z 10-tki i zobacz czy Tobie przyjmnie. Quote
sasik007 Posted June 25, 2024 Author Report Posted June 25, 2024 ale to samo sie zawsze aktywowalo ja nic nie wpisywalem nigdy Quote
stens Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 42 minuty temu, sasik007 napisał(a): ale to samo sie zawsze aktywowalo Widać że nie zawsze. Leniwo Ci wpisać klucz, chyba że nie masz. Quote
sasik007 Posted June 25, 2024 Author Report Posted June 25, 2024 no nie mam bo jest przypisany do laptopa ale wyciagnalem go w cmd i jak wpisze to to samo wyskakuje cos o zmianie sprzetu? ale nic takiego nie mialo miejsca Quote
stens Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 46 minut temu, sasik007 napisał(a): wyciagnalem go w cmd To na pewno nie jest prawidłowy klucz, tylko już przez Microsoft przypisany. Ściągnij sobie programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I tutaj będą dwa klucze 1 to instal drugi to zapisany w biosie. To będzie ten "prawdziwy" A jak nie przejdzie to masz tanie klucze[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] sasik007 likes this Quote
Patryk.P Posted June 26, 2024 Report Posted June 26, 2024 Zainstaluj dychę i zrób upgrade do 11-stki (poniżej masz pliki .ISO z najnowszymi poprawkami). Windows 10 22H2 (Updated June 2024) - English - (EN) Consumer - [Home], [Home N], [Pro], [Pro N], [Education], [Education N], [Pro Education], [Pro Education N], [Pro for Workstations], [Pro N for Workstations], [Home Single Language]: x64: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x86: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Business - [Pro], [Pro N], [Enterprise], [Enterprise N], [Education], [Education N], [Pro Education], [Pro Education N], [Pro for Workstations], [Pro N for Workstations]: x64: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x86: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] PS. Musisz być zalogowany na konto M$, to Ci się na nowo ta licencja przypisze Quote
sasik007 Posted June 26, 2024 Author Report Posted June 26, 2024 22 godziny temu, stens napisał(a): To na pewno nie jest prawidłowy klucz, tylko już przez Microsoft przypisany. Ściągnij sobie programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I tutaj będą dwa klucze 1 to instal drugi to zapisany w biosie. To będzie ten "prawdziwy" A jak nie przejdzie to masz tanie klucze[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dziekuje Ci bardzo programik pokazal klucz wpisalem go i gra gitara dziala. stens likes this Quote
Recommended Posts