Skocz do zawartości

[SP1][Pro x64] Windows NeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziękuję :D już się pozbyłem tego skrótu :D czasami jakoś paluchami przestawiałem na układ 214 :)
a czemu nie działa w panelu ster. ten plik? jest nieaktywny...

Opublikowano

Hej :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mam taki problem, testuje Twój system na x64 i zaraz po uruchomieniu systemu

jak klikam na ikonki w aqua docku i nie tylko, też subedit player nie działa a powinien,

nawet jeśli nie wyświetla napisów jak powinien wyskakuje mi "klasa niezarejesrowana",

sterowniki zainstalowałem wszystkie bez żadnych problemów

ijh.png

Opublikowano

ijh.png

Sumy kontrolne systemu się zgadzały?

Klasa {20d04fe0-3aea-1069-a2d8-08002b30309d} to nic innego jak Mój Komputer, sprawdź czy on sie otwiera poprawnie :)

Ewentualnie masz FIX-a w załączniku :) Powinien zaradzić

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Ja zgodnie z punktem 2-gim w FAQ zgłaszam OGROMNĄ chęć i zapotrzebowanie;) na szybkiego, zaktualizowanego (styczeń 2014 + non-SP2), stabilnego kastrata, ale w wersji x64, którego bazą wyjściową byłby Win7 Pro.

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Opublikowano

Witam, mam problem z instalacja karty graficznej. Działam na laptop Acer Aspire 7560G A6 quad+ Amd DualGraphics 6520+HD7670. Podczas instalacji nie ma żadnych problemów ale po restarcie wyskakuje komunikat. Proszę o pomoc !

Zainstalowałem starszy sterownik i ruszyło. Problem rozwązany

Opublikowano

Sformatuj nisko-poziomowo pendrive przy użyciu tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A następnie przygotuj jeszcze raz pendrive tym razem poprzez WinToBootic, znajdziesz go [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam zainstalowałem system stery wszystko ładnie pięknie ale problem leży od strony właściciela modu.Sumy kontrolne się zgadzały , wypalane było na pen-drive. A problemem są :

WU można używać i system się nie pokaszani ? I tutaj nasuwa się pytanie co jest nie tak. Notepad2 - problem z domyślnym otwieraniem pliku myślałem że zajdę na zawał jak to zobaczyłem 

Kontakty - tak jak na zdjęciu widać a gdy to kliknę wyświetla mi się błąd że nie może odnaleść pliku -> tu scieszka docelowa c:\program files\windows mail\wab.exe oraz błąd systemu plików 16389.

I czy istnieje możliwość usunięcia snapshota z menu kontekstowego .

Czekam na fix-a od Ciebie zobaczymy co zrobisz i jaka będzie twoja reakcja.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

nie wiem co z tym zrobić.Po ściągnięciu są cztery pliki;

NeXt.x64FINAL.zip

NeXt.x64FINAL.zip.002

NeXt.x64FINAL.zip.003

NeXt.x64FINAL.zip.004

Pierwszy z plików jest zipem a pozostałe we właściwościach mają wspólna bibloteka powłoki.

Próbuję je zainstalować,rozpakować ale nic z tego.W jaki sposób sobie z tym poradzić?

Opublikowano (edytowane)

System niby ok ale po instalacji i natrafieniu niespotykanego błędu nie da się naprawiać systemu a szkoda jest jeszcze jeden bug 3x instalacja aktualizacji za każdym razem gdy wyłączam lapka on instaluje to i nie może zainstalować.

Edytowane przez cwiara77
Opublikowano

mam dokładnie taki sam problem z tymi aktualizacjami jak poprzednicy. 

Aa i jeszcze jedno, ma ktoś jakiś sprawny aktywator? Bo przy włączaniu pcta, wyświetla się czarny ekran i prosi o aktywacje a później wyświetla się komunikat, że "mogłeś paść ofiarą fałszowania"

Opublikowano

Osobiście nawet na czystym systemie mam problem z tymi poprawkami, nawet pobierane nie chcą się zainstalować. Dziwna sprawa

To będą łatki od net frameworka jak się nie mylę (w załączniku screen)

Ja systemu używam od stycznia i rozrósł mi się do ogromnych rozmiarów mianowicie katalog windows zajmuje u mnie 23.5 gb i dwa pliki na c hiberfil.sys pagefile.sys

odpowiednio 6 i 8 gb, na systemowym zostało z 50gb 3 wolnego i przez to trochę muli system. Mogę wywalić te 2 pliki czy system juz nie wstanie po restarcie?