FILAGOL Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 Dzień Dobry Poszukuje dystrybucji Linuxa która wygląda jak MacOS podoba mi się prostota szaty graficznej tego systemu Będę bardzo wdzięczny za Pomoc Dziękuję Quote
Jerzy68 Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 Ja też chętnie zainstaluję ten System, popieram [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
s3ba__ Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 Był kiedyś gruszkOS [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted June 15, 2022 Author Report Posted June 15, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Jerzy68 Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 3 minuty temu, FILAGOL napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podziękowanie, jak będzie czas to ściągnę. Quote
razor1995 Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 Elementary: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Aby pobrać wystarczy wpisać kwotę 0, lub użyć linka poniżej: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
LAGUNA Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 a może motywy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL, jarexpol and Jerzy68 like this Quote
Jerzy68 Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 9 minut temu, LAGUNA napisał: a może motywy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warto spróbować jak wyglądają. LAGUNA likes this Quote
FILAGOL Posted June 15, 2022 Author Report Posted June 15, 2022 Przejrzałem motywy które podesłał @LAGUNA efekt jest taki jak oczekiwałem sprawdzałem te motywy na Ubuntu 22.04 :-) Dziękuję za podesłane linki Panowie wszystkie propozycje sprawdzę :-) LAGUNA likes this Quote
Wieniowaty Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 17 godzin temu, FILAGOL napisał: Poszukuje dystrybucji Linuxa która wygląda jak MacOS A sam sobie zrób. Ważna jest dystrybucja linuxa która tobie odpowiada i spełnia wymagania twoje i twojego sprzętu. A większość dystrybucji ma do wyboru kilka pulpitów, a każdy pulpit możesz kształtować według swojego upodobania. W repozytoriach jest masa tematów, stylów, ikon, tapet i innych pierdól - do wyboru do koloru. Można się bawić do znudzenia. Ps. Chyba najbardziej podobny do Maca jest Elive z pulpitem Enlightenment. Można testować wersje beta, bo finalne są płatne. FILAGOL likes this Quote
Recommended Posts