darude123 Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca Nie wiem czy było, jak było to przepraszam, ale to jest już cyrk na kółkach:) Microsoft chce, aby Copilot znał Twoje hasła. Nowa funkcja już trafia do Windows [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i JanKo66 lubią to Cytuj
kp1971 Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca MediaCreationTool.exe ściąga wersję 25H2 26200.8037 ESD [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i stens lubią to Cytuj
Achon Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca Jakby ktoś szukał. Narzędzie ESD ---> ISO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca Masz Windows? Zrób to natychmiast - błaga Microsoft w panice Microsoft poczuł pod sobą ogień. Ta luka bezpieczeństwa jest tak poważna, że niczym karetka na sygnale wjechała awaryjna łatka KB5084597 dla Windows 11 25H2 i 24H2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek, Groszek1962 i egoiszt lubią to Cytuj
egoiszt Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]ukam ( 24H2 ) Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca żeby było ciekawiej Raport: Windows 11 KB5079473 nie instaluje się, ponownie uruchamia pętle, zawiesza system, łamie grafikę Użytkownicy zgłaszają wiele różnych problemów z najnowszą aktualizacją systemu Windows 11 25H2, 24H2 KB5079473. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Groszek1962, egoiszt i Kocurek lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca 7 godzin temu, egoiszt napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]ukam ( 24H2 ) Kolego ryzyk fizyk ,pobrać zawsze możesz a co będzie lub nie , to się okaże . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co nie znaczy że tak ma być u Ciebie. Znane problemy z tą aktualizacją Firma Microsoft nie ma obecnie żadnych informacji o występowaniu problemów z tą aktualizacją. crypt i egoiszt lubią to Cytuj
egoiszt Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Jprdle oni serio tam na ślepo łatają ten system czy po jakichś Hamerykańsych dragach z bombaju 14 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Kolego ryzyk fizyk ,pobrać zawsze możesz a co będzie lub nie , to się okaże . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co nie znaczy że tak ma być u Ciebie. Znane problemy z tą aktualizacją Firma Microsoft nie ma obecnie żadnych informacji o występowaniu problemów z tą aktualizacją. Cytuj
egoiszt Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca W dniu 13.03.2026 o 09:19, kp1971 napisał(a): MediaCreationTool.exe ściąga wersję 25H2 26200.8037 ESD [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] UWAGA zainstalowałem tę wersje ( rufus) usypianie i zamykanie trwa tak samo jak na 24H2 ( magia ) outlook się nie krzaczy nie mam mrożenia ekranu mam nowe MENU start nie mam zapętleń systemu bootloop wifi działa sukces ?? hmm stens, LAGUNA i JanKo66 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca 5 godzin temu, egoiszt napisał(a): UWAGA zainstalowałem tę wersje ( rufus) usypianie i zamykanie trwa tak samo jak na 24H2 ( magia ) outlook się nie krzaczy nie mam mrożenia ekranu mam nowe MENU start nie mam zapętleń systemu bootloop wifi działa sukces ?? hmm bo to jest najnowsza wersja,a dzisiaj jeszcze była aktualizacja. Aktualizacja: 2026-03-15 Jak by ktoś jeszcze chciał tak krok za krokiem się pobawić tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt i Groszek1962 lubią to Cytuj
egoiszt Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca 5 minut temu, LAGUNA napisał(a): bo to jest najnowsza wersja,a dzisiaj jeszcze była aktualizacja. no to chyba ungabunga sie postarali i nie spaprali tej aktualki - póki co wszystko hula cacy LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Godzinę temu, egoiszt napisał(a): no to chyba ungabunga sie postarali i nie spaprali tej aktualki - póki co wszystko hula cacy Jutro też jest dzień Teraz najpewniejszy system to ten co nie pobiera nic. O!!!! Krytyczny błąd Windows 11. Odmowa dostępu do dysku C w niektórych laptopach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt lubi to Cytuj
seweryno Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca witam wszystkich mam pytanie jaka jest teraz aktualna kompilacja Windowsa 11 już z nowym menu start? Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca 25 minut temu, seweryno napisał(a): witam wszystkich mam pytanie jaka jest teraz aktualna kompilacja Windowsa 11 już z nowym menu start? 25H2 26200.8037 chyba ten bo j/w pisałem po instalacji mam to nowe menu start 13 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Teraz najpewniejszy system to ten co nie pobiera nic dlatego po instalacji 25H2 26200.8037 wstrzymałem WU na jakiś czas seweryno i LAGUNA lubią to Cytuj
seweryno Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, egoiszt napisał(a): 25H2 26200.8037 chyba ten bo j/w pisałem po instalacji mam to nowe menu start dlatego po instalacji 25H2 26200.8037 wstrzymałem WU na jakiś czas ok dziękuję LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca z marca [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @egoiszt Podobno nie wysadzi komputera, ale zawsze jest ale. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt i seweryno lubią to Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca 8 minut temu, LAGUNA napisał(a): Podobno nie wysadzi komputera, ale zawsze jest ale. póki co hula jak stary niezawodny łindołs seweryno lubi to Cytuj
seweryno Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca pobrałem ten program i takie pytanko czemu on nie wykrywa aktualnej wersji systemu? prawdopodobnie to ulepszona wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
aro73 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Mam już te nowe menu Start w Windows 11 25H2. Niby wszystko OK ale po zainstalowaniu programów nie widać ich w Menu Start (brak ikon, folderów) Rozwiązaniem jest restart systemu (pojawiają się wtedy ikony we właściwych miejscach). I tak za każdym razem gdy coś instaluję... wkurzające. Ma ktoś podobnie i można to naprawić jakoś? Czy czekać na poprawkę ms (o ile w ogóle będzie). Cytuj
stens Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, aro73 napisał(a): Rozwiązaniem jest restart systemu A może wystarczy wylogowanie ? albo restart explorera. aro73 i LAGUNA lubią to Cytuj
aro73 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Nie wystarcza - tylko opcja Uruchom Ponownie. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca 27 minut temu, aro73 napisał(a): Nie wystarcza - tylko opcja Uruchom Ponownie. a w ten deseń Nowe menu Start w Windows 11 25H2, oparte na nowym układzie kategorii, może sprawiać problemy z automatycznym indeksowaniem nowo zainstalowanych programów. Użytkownicy zgłaszają, że programy instalują się poprawnie, ale nie pojawiają się od razu na liście „Wszystkie aplikacje” ani w widoku kategorii. Oto najskuteczniejsze sposoby naprawy tego problemu: 1. Wyloguj się i zaloguj ponownie (Najskuteczniejsze) Zgłoszenia użytkowników z początku 2026 roku wskazują, że w nowym menu Start w 25H2, wylogowanie się z konta Windows i ponowne zalogowanie wymusza odświeżenie indeksu aplikacji, co sprawia, że nowo zainstalowane programy pojawiają się w menu. 2. Uruchom ponownie Eksplorator Windows Jeśli ikony nie pojawiają się, restart procesu eksploratora może wymusić ich odświeżenie: Naciśnij Ctrl + Shift + Esc, aby otworzyć Menedżer zadań. W zakładce „Procesy” znajdź Eksplorator Windows. Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Uruchom ponownie. 3. Sprawdź opcję "Pokaż wszystkie przypięte" Nowe menu Start może domyślnie ukrywać aplikacje, które nie zostały ręcznie przypięte. Kliknij prawym przyciskiem myszy na tło menu Start, wybierz Ustawienia Start i sprawdź, czy istnieją opcje pozwalające na zmianę widoku z „kategorii” na „wszystkie aplikacje” @seweryno może to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
aro73 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca 3 godziny temu, stens napisał(a): A może wystarczy wylogowanie ? Tak, jednak miałeś rację, przed chwilą dokładnie sprawdzałem, pomaga wylogowanie lub restart i ikony w menu start pojawiają się. Z tego co czytałem na forum jedenastki jest to "znany problem" Może to naprawią wkrótce - byle nie zepsuli po drodze czegoś innego... LAGUNA i egoiszt lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Podobno Windows 11 jednak bez bloatware. Tych funkcji AI nie zobaczycie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zen888 i egoiszt lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Macie zastrzyk jak by kogoś interesowało. Microsoft dorzucił do PowerToys kolejne ciekawe nowości. W wersji 0.98 coraz bardziej widać, że jest to świetnie złożony zestaw dodatków do OS-u z Redmond. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt i zen888 lubią to Cytuj
Kosa7 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Jaka jest najnowsza wersja windows 11 pro? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca statystyki podają że: Windows 11, version 25H2 (26200.8106) 2026-03-12 Windows 11, version 24H2 (26100.8106) 2026-03-12 Windows 11, version 23H2 (22631.6783)2026-03-10 mają kolejny ciekawe kiedy im się pula błędów wyczerpie. Irytujący błąd w Windows 11. Awarie Bluetooth kolejnym problemem Microsoftu Po tym, jak Microsoft obiecał ulepszenia i zobowiązał się do bardziej starannego rozwoju systemu Windows 11, ponownie odkryto błędy w systemie operacyjnym. Tym razem awarie dotyczą działania Bluetooth, który na komputerach wielu użytkowników i użytkowniczek powoduje problemy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zen888 lubi to Cytuj
Kosa7 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca 22631.6199 23h2 mam obecnie i od dłuzszego czasu aktualizacji nie mam opłaca się aktualizacje robic z iso ? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca zależy , mam i ten ostatni 23h2 z 25roku i ten najnowszy 26r. jak chcesz można pociągnąć,ale w sumie żadne nowości. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo pciągnij sobie najnowszy updet [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 11 Aktualizacje zabezpieczeń 10.03.2026 nd. 1004,0 MB zen888 lubi to Cytuj
stens Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2 godziny temu, Kosa7 napisał(a): aka jest najnowsza wersja windows 11 pro? Windows 25H2 26200.8037 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź