321frytki Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2021 4 godziny temu, srom-otnik napisał: A wersja systemu Lite? Nie, - Pro (DEFENDER OFF) Cytuj
WafeloPL Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Witam, wszystkie aplikacje z których korzystam działają bez problemowo lecz mam problem z launcherem od Epic Games. Przeinstalowywałem go i różnych rzeczy próbowałem, lecz dalej mam taki problem, że po uruchomieniu go ten cały czas tak jakby zamyka się i otwiera i nic się nie pojawia. Miał z was może ktoś ten sam problem? Z optymalizatorem usług też próbowałem i nic... Korzystam z wersji full bez defendera. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kamiloxf Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 W dniu 17.03.2021 o 06:22, 321frytki napisał: Nie, - Pro (DEFENDER OFF) Sprawdzałeś na usługach domyślnych w Optymalizatorze Usług ? Cytuj
321frytki Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 18 godzin temu, kamiloxf napisał: Sprawdzałeś na usługach domyślnych w konfiguratorze ? Hmm, niestety nie rozumiem o czym konkretnie piszesz. Mógłbyś podesłać screen? Cytuj
kamiloxf Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 PPM na pulpicie------->Narzędzia-------->Optymalizator Usług zapyta czy chcesz przywrócić domyślne ustawienia usług daj tak 321frytki lubi to Cytuj
JoahimJ Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 19 godzin temu, WafeloPL napisał: Witam, wszystkie aplikacje z których korzystam działają bez problemowo lecz mam problem z launcherem od Epic Games. Przeinstalowywałem go i różnych rzeczy próbowałem, lecz dalej mam taki problem, że po uruchomieniu go ten cały czas tak jakby zamyka się i otwiera i nic się nie pojawia. Miał z was może ktoś ten sam problem? Z optymalizatorem usług też próbowałem i nic... Korzystam z wersji full bez defendera. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cóż to za piękny motyw? Cytuj
Orimorfus Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 doczytałem się w komentarzach, że WSL powinno być ale wyłączone, problem w tym że w funkcach systemu nie mam żadnego wpisu który mogę włączyć, powershell też nie znajduje funkcji. Powinienem windows update zrobić ? pro x64 bez defendera wszystko inne śmiga bezproblemowo Cytuj
321frytki Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 13 godzin temu, kamiloxf napisał: PPM na pulpicie------->Narzędzia-------->Optymalizator Usług zapyta czy chcesz przywrócić domyślne ustawienia usług daj tak Pomogło Bardzo dziękuję! Cytuj
WafeloPL Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 14 godzin temu, JoahimJ napisał: Cóż to za piękny motyw? Matte na DeviantArcie znalazłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
Saddam Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 5 godzin temu, WafeloPL napisał: Matte na DeviantArcie znalazłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz podrzucić plik który pobrałeś... ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JoahimJ lubi to Cytuj simcold Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Mam wersję x64 2004. Warto wrzucać tą? Można jakoś aktualizować bez czystego formatu?Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka Cytuj JoahimJ Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Godzinę temu, simcold napisał: Mam wersję x64 2004. Warto wrzucać tą? Można jakoś aktualizować bez czystego formatu? Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka Jak od sromotnika to zostań na starszym Każdy jego mod jest dobry, różnica jest w świeżości kompilacji. Im nowsza tym gorsza. Mody zawsze na czysto instaluj. Teraz pierwszy raz przy starcie wyświetlił mi się niebieski ekran jak przy instalacji z informacją żebym "dokończył instalację" bądź konfigurację. Pierwszy raz takie cuda widzę, widocznie coś nowego w windzie. Dałem przypomnij za 3 dni, innej opcji nie widziałem. Cytuj srom-otnik Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 2 godziny temu, simcold napisał: Mam wersję x64 2004. Warto wrzucać tą? Można jakoś aktualizować bez czystego formatu? Można zaktualizować do H2 przez Windows Update, większość moich ustawień będzie zachowana - sprawdziłem. Lepiej jednak na czysto... Cytuj gasparus Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 13 godzin temu, JoahimJ napisał: Jak od sromotnika to zostań na starszym Każdy jego mod jest dobry, różnica jest w świeżości kompilacji. Im nowsza tym gorsza. Mody zawsze na czysto instaluj. Teraz pierwszy raz przy starcie wyświetlił mi się niebieski ekran jak przy instalacji z informacją żebym "dokończył instalację" bądź konfigurację. Pierwszy raz takie cuda widzę, widocznie coś nowego w windzie. Dałem przypomnij za 3 dni, innej opcji nie widziałem. Wydaje mi się, że można wyłączyć całkiem te powiadomienia o "dokończeniu instalacji/konfiguracji" poza oczywiście odraczaniem przypomnienia o 3 dni. Znalazłem takie pozycje w ustawieniach W10, a dokładnie: Wszystkie Ustawienia > System > Powiadomienia i akcje > 3 pierwsze są od ekranu blokady i powiadomień na nim, natomiast 3 ostatnie są od powiadomień właśnie o konfiguracji itd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wieniowaty i JoahimJ lubią to Cytuj Hawokozja Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Witam, jak ustawić żeby momentalnie - natychmiastowo nie zaznaczało plików/folderów po najechaniu myszką? Tylko po sekundzie,półtorej tak jak to jest w wersji nie zmodyfikowanej Druga sprawa, po 3 dniach system zaczal sie sypać. Pojawiały się nagle błędy o braku pakietów MS microsoft retribution c++. Przeglądarka przestała działać, Office i kilka innych programów. Dopiero po zainstalowaniu kilkunastu microsoft retribution c++ Wszystko wróciło do normy... Dziwne bo na początku wszystko działało bez tego Cytuj piotrk123 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Nie wszystkie programy czy gry potrzebują tych bibliotek, a jak potrzebują to często jest to po prostu dodane do instalatora. Steam potrafi też sam to zainstalować. Cytuj gumiak9 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 15.03.2021 o 07:17, adrian54 napisał: ktoś pomoże jak pozbyć się tego okna dialogowego potwierdzającego usuwanie z kosza? odhaczenie w menu kosza ...nieaktywne zmiana w rejestrze systemowym z 1 na 0 tez nie pomaga. edytor zasad grupy...brak wpisu Wyświetl okno dialogowe potwierdzenia podczas usuwania plików . jakieś inne pomysły? Próbowałem wszystkich 3 sposobów i u mnie też nie działa. Nie wiem czy WinAeroTweaker lub Dism++ nie blokuje zmiany tej opcji. Cytuj JoahimJ Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 @gasparus Bardzo dziękuję! gasparus lubi to Cytuj plusik Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Zainstalowałem ten system zaraz po pojawieniu się i jak na razie nie ma z nim problemów Cytuj mlody9555 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Jak wygląda aktywacja tego systemu bo zmieniałem dysk a klucz win 10 jest na starym dysku i nie wiem jak go wyciągnąć pozdrawiam Cytuj Saddam Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 11 godzin temu, mlody9555 napisał: Jak wygląda aktywacja tego systemu bo zmieniałem dysk a klucz win 10 jest na starym dysku i nie wiem jak go wyciągnąć pozdrawiam Spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj BarVa Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Da sie zrobić by zegar wyświetlał sekundy? Cytuj mlody9555 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 8 godzin temu, Saddam napisał: Spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki bardzo spróbuję, lecz nie chodziło o to , miałem ori win 10 na starym dysku co był z laptopem i o wyciągnięcie ori klucza chodziło pozdrawiam Cytuj kamiloxf Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Przecież licencja nie jest przechowywana na dysku ani do niego przypisana powinno wystarczyć że podłączysz się do internetu i klikniesz aktywuj Cytuj Longin001 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Powiedzcie mi czy jak korzystam usługi "Optymalizator Usług" to na stale jest wyłaczony Windows Update? Dałem wszystko na "nie". Bo jak na razie co jakieś tydzień automatycznie uruchamia mi się ta aktualizacja :/ Czy w ogóle powinno tak być? Jak można stale to wyłączyć aby można ręcznie to zrobić aktualizacje? Mam pierwszą wersje jaka została udostępniona przez Sromotnika bez Lite i innych. Cytuj plusik Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Windows Update będzie wyłączony do czasu gdy go ponownie włączysz . U mnie tak to wygląda sam się nie włącza Cytuj Saddam Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Spróbuj użyć Winaero Tweaker (PPM > Nrzędzia) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj Longin001 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Ten program jest po ENG ;( Wystarczy zaznaczyć opcję? Czy trzeba coś jeszcze zrobić aby zadziałało? Cytuj Saddam Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 A więc robisz tak: -odpalasz Winaero... -w okienku wyszukiwania wpisujesz "up" od pierwszych liter "Update" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zaznaczasz to co w "kółeczku" i powinno być gitara... Pamiętaj, że żeby ponownie wyszukać aktualizacje musisz wykonać te same kroki z tą różnicą, że odznaczasz zaznaczone wcześniej pole Longin001 lubi to Cytuj vitay007 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Dzisiaj w końcu zainstalowałem , @srom-otnik bardzo dziękuję za kawał dobrej roboty. Cytuj Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/40533-w%C4%85tek-archiwalny/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 7 Tematy Ostatnio przeglądający 0 użytkowników Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
simcold Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Mam wersję x64 2004. Warto wrzucać tą? Można jakoś aktualizować bez czystego formatu?Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka Cytuj
JoahimJ Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Godzinę temu, simcold napisał: Mam wersję x64 2004. Warto wrzucać tą? Można jakoś aktualizować bez czystego formatu? Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka Jak od sromotnika to zostań na starszym Każdy jego mod jest dobry, różnica jest w świeżości kompilacji. Im nowsza tym gorsza. Mody zawsze na czysto instaluj. Teraz pierwszy raz przy starcie wyświetlił mi się niebieski ekran jak przy instalacji z informacją żebym "dokończył instalację" bądź konfigurację. Pierwszy raz takie cuda widzę, widocznie coś nowego w windzie. Dałem przypomnij za 3 dni, innej opcji nie widziałem. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 2 godziny temu, simcold napisał: Mam wersję x64 2004. Warto wrzucać tą? Można jakoś aktualizować bez czystego formatu? Można zaktualizować do H2 przez Windows Update, większość moich ustawień będzie zachowana - sprawdziłem. Lepiej jednak na czysto... Cytuj
gasparus Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 13 godzin temu, JoahimJ napisał: Jak od sromotnika to zostań na starszym Każdy jego mod jest dobry, różnica jest w świeżości kompilacji. Im nowsza tym gorsza. Mody zawsze na czysto instaluj. Teraz pierwszy raz przy starcie wyświetlił mi się niebieski ekran jak przy instalacji z informacją żebym "dokończył instalację" bądź konfigurację. Pierwszy raz takie cuda widzę, widocznie coś nowego w windzie. Dałem przypomnij za 3 dni, innej opcji nie widziałem. Wydaje mi się, że można wyłączyć całkiem te powiadomienia o "dokończeniu instalacji/konfiguracji" poza oczywiście odraczaniem przypomnienia o 3 dni. Znalazłem takie pozycje w ustawieniach W10, a dokładnie: Wszystkie Ustawienia > System > Powiadomienia i akcje > 3 pierwsze są od ekranu blokady i powiadomień na nim, natomiast 3 ostatnie są od powiadomień właśnie o konfiguracji itd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wieniowaty i JoahimJ lubią to Cytuj
Hawokozja Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Witam, jak ustawić żeby momentalnie - natychmiastowo nie zaznaczało plików/folderów po najechaniu myszką? Tylko po sekundzie,półtorej tak jak to jest w wersji nie zmodyfikowanej Druga sprawa, po 3 dniach system zaczal sie sypać. Pojawiały się nagle błędy o braku pakietów MS microsoft retribution c++. Przeglądarka przestała działać, Office i kilka innych programów. Dopiero po zainstalowaniu kilkunastu microsoft retribution c++ Wszystko wróciło do normy... Dziwne bo na początku wszystko działało bez tego Cytuj
piotrk123 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Nie wszystkie programy czy gry potrzebują tych bibliotek, a jak potrzebują to często jest to po prostu dodane do instalatora. Steam potrafi też sam to zainstalować. Cytuj
gumiak9 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 15.03.2021 o 07:17, adrian54 napisał: ktoś pomoże jak pozbyć się tego okna dialogowego potwierdzającego usuwanie z kosza? odhaczenie w menu kosza ...nieaktywne zmiana w rejestrze systemowym z 1 na 0 tez nie pomaga. edytor zasad grupy...brak wpisu Wyświetl okno dialogowe potwierdzenia podczas usuwania plików . jakieś inne pomysły? Próbowałem wszystkich 3 sposobów i u mnie też nie działa. Nie wiem czy WinAeroTweaker lub Dism++ nie blokuje zmiany tej opcji. Cytuj
JoahimJ Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 @gasparus Bardzo dziękuję! gasparus lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Zainstalowałem ten system zaraz po pojawieniu się i jak na razie nie ma z nim problemów Cytuj
mlody9555 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Jak wygląda aktywacja tego systemu bo zmieniałem dysk a klucz win 10 jest na starym dysku i nie wiem jak go wyciągnąć pozdrawiam Cytuj
Saddam Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 11 godzin temu, mlody9555 napisał: Jak wygląda aktywacja tego systemu bo zmieniałem dysk a klucz win 10 jest na starym dysku i nie wiem jak go wyciągnąć pozdrawiam Spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BarVa Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Da sie zrobić by zegar wyświetlał sekundy? Cytuj
mlody9555 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 8 godzin temu, Saddam napisał: Spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki bardzo spróbuję, lecz nie chodziło o to , miałem ori win 10 na starym dysku co był z laptopem i o wyciągnięcie ori klucza chodziło pozdrawiam Cytuj kamiloxf Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Przecież licencja nie jest przechowywana na dysku ani do niego przypisana powinno wystarczyć że podłączysz się do internetu i klikniesz aktywuj Cytuj Longin001 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Powiedzcie mi czy jak korzystam usługi "Optymalizator Usług" to na stale jest wyłaczony Windows Update? Dałem wszystko na "nie". Bo jak na razie co jakieś tydzień automatycznie uruchamia mi się ta aktualizacja :/ Czy w ogóle powinno tak być? Jak można stale to wyłączyć aby można ręcznie to zrobić aktualizacje? Mam pierwszą wersje jaka została udostępniona przez Sromotnika bez Lite i innych. Cytuj plusik Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Windows Update będzie wyłączony do czasu gdy go ponownie włączysz . U mnie tak to wygląda sam się nie włącza Cytuj Saddam Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Spróbuj użyć Winaero Tweaker (PPM > Nrzędzia) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj Longin001 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Ten program jest po ENG ;( Wystarczy zaznaczyć opcję? Czy trzeba coś jeszcze zrobić aby zadziałało? Cytuj Saddam Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 A więc robisz tak: -odpalasz Winaero... -w okienku wyszukiwania wpisujesz "up" od pierwszych liter "Update" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zaznaczasz to co w "kółeczku" i powinno być gitara... Pamiętaj, że żeby ponownie wyszukać aktualizacje musisz wykonać te same kroki z tą różnicą, że odznaczasz zaznaczone wcześniej pole Longin001 lubi to Cytuj vitay007 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Dzisiaj w końcu zainstalowałem , @srom-otnik bardzo dziękuję za kawał dobrej roboty. Cytuj Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/40533-w%C4%85tek-archiwalny/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 7
kamiloxf Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Przecież licencja nie jest przechowywana na dysku ani do niego przypisana powinno wystarczyć że podłączysz się do internetu i klikniesz aktywuj Cytuj
Longin001 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Powiedzcie mi czy jak korzystam usługi "Optymalizator Usług" to na stale jest wyłaczony Windows Update? Dałem wszystko na "nie". Bo jak na razie co jakieś tydzień automatycznie uruchamia mi się ta aktualizacja :/ Czy w ogóle powinno tak być? Jak można stale to wyłączyć aby można ręcznie to zrobić aktualizacje? Mam pierwszą wersje jaka została udostępniona przez Sromotnika bez Lite i innych. Cytuj
plusik Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Windows Update będzie wyłączony do czasu gdy go ponownie włączysz . U mnie tak to wygląda sam się nie włącza Cytuj
Saddam Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Spróbuj użyć Winaero Tweaker (PPM > Nrzędzia) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Longin001 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Ten program jest po ENG ;( Wystarczy zaznaczyć opcję? Czy trzeba coś jeszcze zrobić aby zadziałało? Cytuj
Saddam Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 A więc robisz tak: -odpalasz Winaero... -w okienku wyszukiwania wpisujesz "up" od pierwszych liter "Update" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zaznaczasz to co w "kółeczku" i powinno być gitara... Pamiętaj, że żeby ponownie wyszukać aktualizacje musisz wykonać te same kroki z tą różnicą, że odznaczasz zaznaczone wcześniej pole Longin001 lubi to Cytuj
vitay007 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Dzisiaj w końcu zainstalowałem , @srom-otnik bardzo dziękuję za kawał dobrej roboty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi