Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kurcze ale niespodziankę nam zrobił Sromotnik, Dziękujemy. Ja mam takie krótkie pytanie do Sromotnika. Tak jakbyś mógł w dwóch krótkich zdaniach coś powiedzieć o tym 20h2... Tzn jak wiadomo z wydania na wydanie to coraz gorzej z tymi windowsami... Teraz tak, jak 20h2 ma się w stosunku do 1909? To ten sam badziew czy może jest coś lepiej czy może gorzej?  Czy warto jest aktualizować 1909 do 20h2?

Opublikowano
44 minuty temu, sahipp napisał:

o kurcze ale niespodziankę nam zrobił Sromotnik, Dziękujemy. Ja mam takie krótkie pytanie do Sromotnika. Tak jakbyś mógł w dwóch krótkich zdaniach coś powiedzieć o tym 20h2... Tzn jak wiadomo z wydania na wydanie to coraz gorzej z tymi windowsami... Teraz tak, jak 20h2 ma się w stosunku do 1909? To ten sam badziew czy może jest coś lepiej czy może gorzej?  Czy warto jest aktualizować 1909 do 20h2?

Nie wiem, nie używam W10 i nie zamierzam - najdłużej jak to tylko możliwe. Wiem tylko jedno - im nowsza wersja, tym trudniej się z tym pracuje od mojej "rzeźniczej" strony. Wcześniej mogłem bezkarnie wyciąć znacznie więcej i nawet instalowały się duże łaty zbiorcze. Teraz to nie realne... 

JoahimJ lubi to
Opublikowano
16 minut temu, ziomek1993 napisał:

Wywaliłem po 10 minutach. Mało mi sie procek nie zagotował x D. Powrót na 8.1 ^^ i na manjaro

Dziwne umie instalacja przebiegła bez problemu wszystko jak na razie jest ok 

Opublikowano
Godzinę temu, profilm34 napisał:

Oczywiście jak to w Twoich systemach wszystko działa ale Magican samsunga nie działa prawidłowoooooooooo

System nie jest cięty, tylko tweakowany - więc nic mu nie brakuje. Wina leży gdzieś w jakimś wpisie rejestru. Pomyślałem, że mógłbyś spróbować zainstalować system od nowa i udzielić odpowiedzieć na pytanie "Czy system został zainstalowany na dysku SSD" - N I E! Być może któryś tweak optymalizujący działanie SSD nie do końca współpracuje z Twoim dyskiem. Następnie wybierz ustawienia domyślne w optymalizatorze usług. 

Dziwne, bo u mnie Samsung Magician działa na każdej mojej wersji systemu 7, 8.1 oraz 10 w każdym jednym wariancie Full i Lite...

JoahimJ i ziomek1993 lubią to
Opublikowano

U mnie po wgraniu systemu, nie  działało rozjaśnanie ekranu mimo wgranych wszystkich sterowników, problemy również ze skanerem, niestety muszę zrezygnować z tego systemu, małe problemy się nawarstwiają, będzie mi brakować niektórych gotowych poleceń w prawokliku. Pozdrawiam

Opublikowano

Hej korzystam z twojego systemu w edycji lite 2004 i muszę powiedzieć że wszystko hula świetnie. Zastanawia mnie czy jest możliwość całkowitego wyłączenia windows update? Chciałbym sam instalować sterowniki i mieć pełną kontrolę nad tym kiedy i jakie aktualizacje zostaną zainstalowane.