Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Poszukuje systemu operacyjnego dobrze działającego na tej specyfikacji :

Pentium T4200 / 2GB Ram DDR2/ NV GF 105M / Dysk SSD 120GB 

Witam poszukuje systemu który działałby przyzwoicie  na tych parametrach niby nie jest najgorzej ale 7ka już wywala komunikaty o braku pamięci ram . Głównie tu chodzi o ram właśnie  Nie chce inwestować już więcej w ten sprzęt bo mam inne ten planuje uruchomić tak na zapas jak najmniejszym kosztem . Wymagania  youtube 720p bez kombinacji miło by było gdyby system był na tyle bezpieczny by można było od czasu do czasu zrobić przelew "od bidy " . W zasadzie tyle .  Próbowałem Lubuntu działał ok system brał trochę ponad 350mb ram tyle że miał problemy z internetem po czasie pracy sam rozłączał kartę . Nie pamiętam żeby tak się działo gdy laptop był na 7ce . 

Opublikowano

Win7 x86 i nic więcej, a i tak może płakać o ram czasami. 3GB by było idealnie, sam tak mam na podobnym złomku. Wersja ciągle i niezmiennie A-Team, czyli admina, Final 2017 i nie aktualizować. Co do YT 720p to ciężko będzie na tym Pentiumie, mój C2D T7200 2x2GHz już czkawki dostaje.

Opublikowano
6 minut temu, Miastowy napisał:

Chcesz czy nie - dołożyć RAM i będzie spokój.

Nie ma możliwości nie inwestuje już w tego złoma nawet 30 zł . Dysk jeszcze użyje DDR2 w dzisiejszych czasach na śmietnik jak złom padnie . Tym bardziej że mam 1 x1 GB więc musiałbym dokupić co najmniej 2GB .

A nie lepiej jakieś 8.1 ? Ponoć lżejszy niż 7ka .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie