felcio11a Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Witam. Chciałbym was zapytać jak zainstalować czy tam pobrać język polski dla tego systemu windows 10 2004 Ghost Spectre?. Normalnie przez ustawienia:Czas-język czy przez narzędzie dism++.Trzeba jakiś pobrać language pack jak najlepiej tak żeby cały system był po polsku, tzn: Całkowicie go spolszczyć?Jak to robicie? Edytowane 5 Stycznia 2021 przez felcio11a Jedna zmiana Cytuj
damian5142 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 20 minut temu, felcio11a napisał: Witam. Chciałbym was zapytać jak zainstalować czy tam pobrać język polski dla tego systemu Ghost Spectre?. Normalnie przez ustawienia:Czas-język czy przez narzędzie dism++.Trzeba jakiś pobrać language pack jak najlepiej tak żeby cały system był po polsku, tzn: Całkowicie go spolszczyć?Jak to robicie? Ustawienia-> czas i język-> dodaj język, osobiście tak sobie spolszczyłem i wszystko śmiga w tej najnowszej wersji: 19042.685 Cytuj
gregor98 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 W dniu 20.09.2020 o 20:11, ripek napisał: ale to nadal nie tlumaczy twojego pytania co ty grzebiesz ze cos takiego masz, jak wszystkim przechodzi bez pytania sie o cokolwiek niz wczesniej o wybor systemu i gdzie ma sie zainstalowac albo sciagles jakas dziwna wersje nie tego systemu z nieoficjalnej strony albo instalujesz cos innego niz ghostspectre zainstaluje to jeszcze raz i pokaz zdjecie z wyboru systemow do instalacji powinny byc tam tylko 4 u mnie jest tylko to : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] klikasz tylko FINISH [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] system zajmuje 6gb zaisntalowany i gotowy system W dniu 20.09.2020 o 20:11, ripek napisał: ale to nadal nie tlumaczy twojego pytania co ty grzebiesz ze cos takiego masz, jak wszystkim przechodzi bez pytania sie o cokolwiek niz wczesniej o wybor systemu i gdzie ma sie zainstalowac albo sciagles jakas dziwna wersje nie tego systemu z nieoficjalnej strony albo instalujesz cos innego niz ghostspectre zainstaluje to jeszcze raz i pokaz zdjecie z wyboru systemow do instalacji powinny byc tam tylko 4 u mnie jest tylko to : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] klikasz tylko FINISH [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] system zajmuje 6gb zaisntalowany i gotowy system Witam. Nie wiem dlaczego pobrany system instaluje się do 73% i znika okno instalacji , po czym nastaje cisza nic się nie dzieje . Próbowałem 3 razy i w kółko to samo. Cytuj
ripek Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 12 minut temu, gregor98 napisał: Witam. Nie wiem dlaczego pobrany system instaluje się do 73% i znika okno instalacji , po czym nastaje cisza nic się nie dzieje . Próbowałem 3 razy i w kółko to samo. zmien pendraka na inny albo sciagnij jeszcze raz i sprawdz sumy kontrolne Cytuj
Snafriozo Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Godzinę temu, gregor98 napisał: Witam. Nie wiem dlaczego pobrany system instaluje się do 73% i znika okno instalacji , po czym nastaje cisza nic się nie dzieje . Próbowałem 3 razy i w kółko to samo. Prawdopodobnie masz uszkodzony dysk. Jaką masz specyfikację kompa albo lapka ? Cytuj
Snafriozo Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 W dniu 4.01.2021 o 23:09, Enzo4245 napisał: Powie mi ktoś czym się różni Superlite Special Edition od zwykłego Superlite? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
gregor98 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 21 godzin temu, Snafriozo napisał: Prawdopodobnie masz uszkodzony dysk. Jaką masz specyfikację kompa albo lapka ? Zainstalowałem inny system z tego forum i poszło bez problemu. Temat N/A. Dzięki za zainteresowanie Cytuj
gregor98 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 21 godzin temu, Snafriozo napisał: Prawdopodobnie masz uszkodzony dysk. Jaką masz specyfikację kompa albo lapka ? Zainstalowałem inny system z tego forum i poszło bez problemu. Temat N/A. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj
r3jn Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Inny wygląd systemu na pewno Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Snafriozo Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 16 godzin temu, gregor98 napisał: Zainstalowałem inny system z tego forum i poszło bez problemu. Temat N/A. Dzięki za zainteresowanie. To bardzo dziwna sprawa bo jeszcze takiego przypadku nie widziałem. Na Twoim miejscu spróbowałbym jeszcze raz z wersją : GHOST CUSTOM BOOTABLE WPE (W) - UPDATE2 (build 19042.685) Bo niektórzy maja problem podczas instalacji NORMAL BOOTABLE (N) A ty jaką wersję instalowałeś z tej stronki ? Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
nowyy Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 Jest wersja home? Posiadam oryginalny klucz, a widze same PRO. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 47 minut temu, nowyy napisał: Jest wersja home? Posiadam oryginalny klucz, a widze same PRO. Niestety tylko pro chyba że 20h1 w wersji compact Cytuj
nowyy Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 3 minuty temu, kamiloxf napisał: Niestety tylko pro chyba że 20h1 w wersji compact szkoda Cytuj
quatr0 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 A czy ktoś poradzi jak szybciej pobrać te pliki ? Bo pobiera mi max. z prędkością 95kB/s Cytuj
MarcinGX Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 20 godzin temu, quatr0 napisał: A czy ktoś poradzi jak szybciej pobrać te pliki ? Bo pobiera mi max. z prędkością 95kB/s Z Torrenta pyka szybciej Cytuj
wojtekd18 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam. Zainstalowałem na dość starym Laptopie o parametrach: I zastanawia mnie, czy wykorzystywanie ramu jest normalne? Niestety nie pamietam, czy w normalnej wersji brało więcej. Posiadam też dysk SSD. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wojtekd18 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Chciałem edytować post, ale za każdym razem mi się strona zawiesza. Prawdopodobnie wina przeglądarki. Dodatkowo chciałem dodać, że mam problem, gdyż mam system w 50% po angielsku i 50% po polsku. Da się to jakoś naprawić? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
dudijack Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 On 1/24/2021 at 1:35 PM, wojtekd18 said: Chciałem edytować post, ale za każdym razem mi się strona zawiesza. Prawdopodobnie wina przeglądarki. Dodatkowo chciałem dodać, że mam problem, gdyż mam system w 50% po angielsku i 50% po polsku. Da się to jakoś naprawić? Miałem to samo. Musisz praktycznie oprócz zainstalowania polskiej paczki pozmieniać wszystkie ustawienia regionalne ,etc. na język polski. Następnie parę restartów ( nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje , że po jednym restarcie jest 50/50) i masz prawie spolszczony system ( tak na 90%) . Nie wiedzieć czemu pozostają niektóre opcje po angielsku ( np Ustawienia/ About? . Swoją droga podpowie ktoś jak dodać polską paczkę do instalki? Cytuj
Snafriozo Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 W dniu 29.01.2021 o 12:45, dudijack napisał: Miałem to samo. Musisz praktycznie oprócz zainstalowania polskiej paczki pozmieniać wszystkie ustawienia regionalne ,etc. na język polski. Następnie parę restartów ( nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje , że po jednym restarcie jest 50/50) i masz prawie spolszczony system ( tak na 90%) . Nie wiedzieć czemu pozostają niektóre opcje po angielsku ( np Ustawienia/ About? . Swoją droga podpowie ktoś jak dodać polską paczkę do instalki? W tym temacie było już to pięknie opisane kilka razy a nawet raz były dodane screeny jak to zrobić krok po kroku wystarczy tylko poszukać Cytuj
dudijack Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 17 hours ago, Snafriozo said: W tym temacie było już to pięknie opisane kilka razy a nawet raz były dodane screeny jak to zrobić krok po kroku wystarczy tylko poszukać Nie wiem co twój wpis wnosi do wątku? Opisałem w skrócie problem który istnieje w wersji 20H2 (czyli nie można spolszczyć w 100 % systemu i tyle). Zapytałem natomiast o sposób integracji paczki językowej z obrazem systemu a tu taka odpowiedź....... Ehhhh Cytuj
SilverShai Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zmieniłem raptem region na polski i język + dograłem. Jedyne co mogę zalecić to pobrać sklep - Microsoft Store, stamtąd ściągnąć się potrafi pakiet lokalizacyjny, który sądzę, że poprawia braki. To tak z moich obserwacji + screen, że jest spolszczony ok (nie znalazłem niedoróbek - owszem były, ale potem zmieniły się). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
banan87 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Spotkał się ktoś z Was z problemem gubienia sterowników od karty Wi-Fi? Przy każdym uruchomieniu komputera, wybudzenia go z trybu uśpienia itd. nie wykrywa mi karty Wi-Fi. Problem jest prosty do rozwiązania, ale irytujący. Wystarczy, że wejdę w menagera urządzeń i kliknę na lupkę żeby szukało nowych urządzeń. Po tym zabiegu w zakładce "karty sieciowe" pojawia się moja karta Wi-Fi. Drażni mnie jednak przy każdym włączaniu laptopa przechodzenie przez tą samą procedurę. Robiłem już reinstal sterowników od karty sieciowej i to nie pomaga. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
SilverShai Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Sprawdź ustawienia zarówno w biosie czy nie ma czegoś od Wifi jak i menedżerze zarządzania energią w Windows + samej karty sieciowej czy nie ma oszczędzania energii. Zachęcam do sprawdzenia innej wersji sterownika. Lata temu miałem problem z USB 3.0 na PCIe i niskim transferem, po instalacji innych od innego producenta problem zniknął. Cytuj
archaikas Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 Macie jakieś pomysły? Nie potrafi zsynchronizować zegara, region i format ustawiony na PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
smiglo5 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 W dniu 5.02.2021 o 21:04, archaikas napisał: Macie jakieś pomysły? Nie potrafi zsynchronizować zegara, region i format ustawiony na PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Znajomy miał podobny problem, pomogło mu podpięcie sie pod Wifi z telefonu (zrobił sobie Hotspot Wifi w telefonie), podlaczyl sie pod nie adapterem wifi z komputera i pomogło, jezeli nie masz adaptera wifi, sprobuj zrobic hotspot/tathering przez USB Cytuj
Bartolini12 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam, mam problem w laptopie , nie ma możliwości zmiany jasności ekranu, czy ktoś miał podobny problem? Acer Nitro 5 A15-55, Pozdrawiam! Bartek Cytuj
dimson Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 Zapewne brakuje jakichś sterownikówWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj
GrelYk Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Standalone.Update.2009.1904X.804.x64 Aktualizacja: Wersja gotowa która działa można ściągać i instalować. ( Nie ma za co ;p) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ripek i JanKo6 lubią to Cytuj
kris2013 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Dokładnie tak jest nie instaluje się wyskakuje błąd ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi