jou300 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Uwaga : pytanie z grupy : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] aby odpowiedzieć powinieneś wejść na grupę. Informacje dla admina: Użytkownik grupy został poinformowany o forum winclub Witam czy jak odłączę kabel hdmi od komputera lub telewizora jak oba urządzenia są włączone to czy coś się stanie? Podobno zaleca się wyłączać oba urządzenia? Cytuj
VACek Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 9.05.2020 o 23:14, jou300 napisał: Witam czy jak odłączę kabel hdmi od komputera lub telewizora jak oba urządzenia są włączone to czy coś się stanie? Tak, lodówka się wyłączy razor1995 i BartAcid lubią to Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 5 minut temu, jou300 napisał: Uwaga : pytanie z grupy : O! Chciałem odpisać na grupie. 5 minut temu, jou300 napisał: Witam czy jak odłączę kabel hdmi od komputera lub telewizora jak oba urządzenia są włączone to czy coś się stanie? Tak. Komputer wybuchnie. Ja rozumiem, że kwarantanna i gimbusy nie mają co robić. Nie wiem, uczcie się informatyki czy coś zamiast rozkręcać bezsensowne grupy dyskusyjne samodzielnie pisząc sobie pytania i odpowiedzi. P.S. Na grupie nie da się odpisać. Napraw to, adminie Cytuj
jou300 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 1 minutę temu, razor1995 napisał: O! Chciałem odpisać na grupie. Tak. Komputer wybuchnie. Ja rozumiem, że kwarantanna i gimbusy nie mają co robić. Nie wiem, uczcie się informatyki czy coś zamiast rozkręcać bezsensowne grupy dyskusyjne samodzielnie pisząc sobie pytania i odpowiedzi. P.S. Na grupie nie da się odpisać. Napraw to, adminie Co się nie da pisać? ja normalnie piszę. a jesteś w grupie? No raczej nie. Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Czekaj czekaj. Zadajesz mi pytania i sam na nie odpowiadasz. To już wyższy poziom wtajemniczenia. Szanuję Gdzie jest grupa? Chciałem skorzystać i otrzymać wartościową pomoc! Cytuj
jou300 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 50 minut temu, razor1995 napisał: Czekaj czekaj. Zadajesz mi pytania i sam na nie odpowiadasz. To już wyższy poziom wtajemniczenia. Szanuję Gdzie jest grupa? Chciałem skorzystać i otrzymać wartościową pomoc! Nie wiem czemu masz problem. U mnie działa. Spróbuj jeszcze raz. No i oczywiście nie ma cię w grupie Cytuj
VACek Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 17 minut temu, jou300 napisał: No i oczywiście nie ma cię w grupie Aha to trzeba mieć konto gmail, trzeba dołączyć do grupy co nie jest łatwe, a i najważniejsze trzeba tą grupe z kosmosu w sieci znaleźć. Według mnie na forum łatwiej się zarejestrować Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Mam zalogowane konto Google, nie ma czegoś takiego jak „dołącz do grupy” Próbuj dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
bunio1 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Ha a ja mam konto google na adresie z O2 czyli WP i co teraz Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 11 godzin temu, jou300 napisał: Nie wiem czemu masz problem. U mnie działa. Spróbuj jeszcze raz. No i oczywiście nie ma cię w grupie Też nie działa Cytuj
jou300 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Z was takie informatyki jak nie powiem co dodałem inny adres e-mail do grupy bez problemu. Spróbujcie jeszcze raz jak mi się udało to wam też powinno. Cytuj
VACek Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 7 minut temu, jou300 napisał: Z was takie informatyki jak nie powiem co dodałem inny adres e-mail do grupy bez problemu. Spróbujcie jeszcze raz jak mi się udało to wam też powinno. Ale po co ? hahahaha Cytuj
jou300 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 1 minutę temu, M4T napisał: Ale po co ? hahahaha Po co dodałem? Aby sprawdzić czy wszystko jest ok. Cytuj
VACek Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 2 minuty temu, jou300 napisał: Po co dodałem? Aby sprawdzić czy wszystko jest ok. Jako osoba z wieloletnim forumowym doświadczeniem stwierdzam że to dno umrze prędzej lub prędzej Cytuj
jou300 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Problem został naprawiony, teraz powinno wszystko ok działać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi