Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z zainstalowaniem systemu. Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. Postanowiłem zainstalować Lubuntu (System Ubuntu dla mniej wymagających sprzętów) ale cały czas mi wyskakiwał taki błąd:

Instalowane z USB

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
14 minut temu, wiktorynek napisał:

Nie umiesz wykonać bootowalnego pendrive lub ustawić urządzenia bootującego.

Co to znaczy? Mamy zgadywać?

Te błędy wyskakiwały losowo a później zadecydowaliśmy że to nie ma sensu

Windows 10 odpada jakby co

Opublikowano
14 minut temu, wiktorynek napisał:

Za dużo nie pomogłeś. :lol:

Powiem tak ISO pobrałem takie Lubuntu-18.04-alternate-amd64 próbowałem zrobić pendrive Bootowalny ale nie pomogło. W następnym tygodniu jadę do mieszkania gdzie mam szybszy Internet tam coś poszperam. SPRAWA ZAMKNIĘTA

Opublikowano

:OI O czym  tu dyskutować !!!?   z Windowsem  nie umie sobie poradzić a na Linuksa się  pcha :doh:.

Jest tu  dział  o nazwie  PORADNIKI  i tam jest już wszystko  w Twoim temacie  napisane , poczytać  , nauczyć się  a nie  pisać  "  Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. "   i czekać aż ktoś Ci po raz  tysięczny  będzie  pisać poradniki  jak dla przedszkolaka.

Opublikowano
W dniu 14.04.2020 o 13:24, woj_ani217 napisał:

:OI O czym  tu dyskutować !!!?   z Windowsem  nie umie sobie poradzić a na Linuksa się  pcha :doh:.

Jest tu  dział  o nazwie  PORADNIKI  i tam jest już wszystko  w Twoim temacie  napisane , poczytać  , nauczyć się  a nie  pisać  "  Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. "   i czekać aż ktoś Ci po raz  tysięczny  będzie  pisać poradniki  jak dla przedszkolaka.

HA HA HA powiem ci odpowiedź prawdziwą Linux za Friko wina USB i ISO bo USB ma 1GB jak mówiłem jadę w miejsce gdzie mam 8 GB USB bo przy próbie na USB wepchania Booting z Linuxem wyskakiwał błąd z ISO tak naprawde pobierałem instalator Windows 10 kiedy można było przejść z 7 na 10. Na stacjonarnym się udało to myślałem  że się uda naprawiłem wszystkie błędy (przy stacjonarnym nie prosiło o Klucz Produktu a w przypadku Laptopa tak). Tak czy inaczej pojadę do tego miejsca i tam zrobię. Bo okazało się że Lubuntu ze strony której pobierałem nie chciał współpracować. SPRAWA ZAMKNIĘTA

Opublikowano

Człowieku co  dzisiaj brałeś , może coś wciągałeś -  poczekaj pójdę do barku i walnę lufę  może  przetrawię  ten bełkot  :doh:   " wesela jeszcze nie było a mi we łbie się kolebie  "   z tego bełkotu :L.

Może pisz w punktach to będzie  łatwiej  to zrozumieć ?

Jak ty chcesz uzyskać jakąkolwiek  pomoc  jak ty zdania nie umiesz sklecić.

"  HA HA HA powiem ci odpowiedź prawdziwą  "   co to jest !?  a jaka jest prawdziwa !?  , chyba taka że  umiesz  włączyć  tego  pc i  laptopa i nic ale to nic więcej  a chcesz poprawiać i uczyć  " księdza pacierza ".

Radzę  ci zajrzeć  do działu PORADNIKI  , poczytać , liznąć   odrobinę podstawowej wiedzy  a wówczas jak  będziesz miał jakieś pytania  to je zadać  ale tak żeby to miało " ręce i nogi "   bo jak tak  znowu  napiszesz   "  Linux za Friko wina USB i ISO bo USB ma 1GB jak mówiłem jadę w miejsce gdzie mam 8 GB USB bo przy próbie na USB wepchania Booting  "    to  i wróżbita Maciej  nie pomoże.

Opublikowano
1 godzinę temu, Makskod23 napisał:

Na stacjonarnym się udało to myślałem  że się uda naprawiłem wszystkie błędy (przy stacjonarnym nie prosiło o Klucz Produktu a w przypadku Laptopa tak). Tak czy inaczej pojadę do tego miejsca i tam zrobię. Bo okazało się że Lubuntu ze strony której pobierałem nie chciał współpracować.

Hehehehe... też nic nie rozumiem. Czego teraz w szkołach uczą. :doh:

Opublikowano
14 minut temu, bunio1 napisał:

@woj_ani217 ja wiem o czym gość pisze to proste On teraz przebywa w miejscu gdzie są tylko 1GB USB ale są miejsca gdzie są 8GB USB i On tam pojedzie. :E

A może chciał  inaczej napisać tylko mu nie wyszło  :laie_67:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Ręce i szczęka opada   :laie_67:, czego to się człowiek na starość  jeszcze nie nauczy  :OI    źle zainstalowane na ISO  :doh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie