Makskod23 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam mam mały problem z zainstalowaniem systemu. Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. Postanowiłem zainstalować Lubuntu (System Ubuntu dla mniej wymagających sprzętów) ale cały czas mi wyskakiwał taki błąd: Instalowane z USB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Nieobecny Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nie umiesz wykonać bootowalnego pendrive lub ustawić urządzenia bootującego. 13 minut temu, Makskod23 napisał: Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. Co to znaczy? Mamy zgadywać?
Makskod23 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 14 minut temu, wiktorynek napisał: Nie umiesz wykonać bootowalnego pendrive lub ustawić urządzenia bootującego. Co to znaczy? Mamy zgadywać? Te błędy wyskakiwały losowo a później zadecydowaliśmy że to nie ma sensu Windows 10 odpada jakby co
Makskod23 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 14 minut temu, wiktorynek napisał: Za dużo nie pomogłeś. Powiem tak ISO pobrałem takie Lubuntu-18.04-alternate-amd64 próbowałem zrobić pendrive Bootowalny ale nie pomogło. W następnym tygodniu jadę do mieszkania gdzie mam szybszy Internet tam coś poszperam. SPRAWA ZAMKNIĘTA
robert190880 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 A w biosie bootowanie z usb ustawione ? lub przez boot menu ?
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 O czym tu dyskutować !!!? z Windowsem nie umie sobie poradzić a na Linuksa się pcha . Jest tu dział o nazwie PORADNIKI i tam jest już wszystko w Twoim temacie napisane , poczytać , nauczyć się a nie pisać " Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. " i czekać aż ktoś Ci po raz tysięczny będzie pisać poradniki jak dla przedszkolaka.
Makskod23 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 13:24, woj_ani217 napisał: O czym tu dyskutować !!!? z Windowsem nie umie sobie poradzić a na Linuksa się pcha . Jest tu dział o nazwie PORADNIKI i tam jest już wszystko w Twoim temacie napisane , poczytać , nauczyć się a nie pisać " Przy instalacji Windows 10 miałem same błędy. " i czekać aż ktoś Ci po raz tysięczny będzie pisać poradniki jak dla przedszkolaka. HA HA HA powiem ci odpowiedź prawdziwą Linux za Friko wina USB i ISO bo USB ma 1GB jak mówiłem jadę w miejsce gdzie mam 8 GB USB bo przy próbie na USB wepchania Booting z Linuxem wyskakiwał błąd z ISO tak naprawde pobierałem instalator Windows 10 kiedy można było przejść z 7 na 10. Na stacjonarnym się udało to myślałem że się uda naprawiłem wszystkie błędy (przy stacjonarnym nie prosiło o Klucz Produktu a w przypadku Laptopa tak). Tak czy inaczej pojadę do tego miejsca i tam zrobię. Bo okazało się że Lubuntu ze strony której pobierałem nie chciał współpracować. SPRAWA ZAMKNIĘTA
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Człowieku co dzisiaj brałeś , może coś wciągałeś - poczekaj pójdę do barku i walnę lufę może przetrawię ten bełkot " wesela jeszcze nie było a mi we łbie się kolebie " z tego bełkotu . Może pisz w punktach to będzie łatwiej to zrozumieć ? Jak ty chcesz uzyskać jakąkolwiek pomoc jak ty zdania nie umiesz sklecić. " HA HA HA powiem ci odpowiedź prawdziwą " co to jest !? a jaka jest prawdziwa !? , chyba taka że umiesz włączyć tego pc i laptopa i nic ale to nic więcej a chcesz poprawiać i uczyć " księdza pacierza ". Radzę ci zajrzeć do działu PORADNIKI , poczytać , liznąć odrobinę podstawowej wiedzy a wówczas jak będziesz miał jakieś pytania to je zadać ale tak żeby to miało " ręce i nogi " bo jak tak znowu napiszesz " Linux za Friko wina USB i ISO bo USB ma 1GB jak mówiłem jadę w miejsce gdzie mam 8 GB USB bo przy próbie na USB wepchania Booting " to i wróżbita Maciej nie pomoże.
Nieobecny Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Makskod23 napisał: Na stacjonarnym się udało to myślałem że się uda naprawiłem wszystkie błędy (przy stacjonarnym nie prosiło o Klucz Produktu a w przypadku Laptopa tak). Tak czy inaczej pojadę do tego miejsca i tam zrobię. Bo okazało się że Lubuntu ze strony której pobierałem nie chciał współpracować. Hehehehe... też nic nie rozumiem. Czego teraz w szkołach uczą.
bunio1 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @woj_ani217 ja wiem o czym gość pisze to proste On teraz przebywa w miejscu gdzie są tylko 1GB USB ale są miejsca gdzie są 8GB USB i On tam pojedzie.
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 14 minut temu, bunio1 napisał: @woj_ani217 ja wiem o czym gość pisze to proste On teraz przebywa w miejscu gdzie są tylko 1GB USB ale są miejsca gdzie są 8GB USB i On tam pojedzie. A może chciał inaczej napisać tylko mu nie wyszło [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
robert190880 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A on czasami przez translate nie pisze ?
Nieobecny Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nawet translator tak nie kaleczy polszczyzny.
MadDragory Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nie potrafisz zrobić bootowalnego pendrive . Skąpy jesteś w pisaniu szczegółów (tak bez przesady). Sprawdź dział "Poradniki" . PS. Nikt cię nie widzi na zdjęciu.
toja9704 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dajcie spokój. Przestańcie się pastwić. Po rączkach widać, że to dzieciak przecież.
Makskod23 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Linux Mint zainstalowany miałem rację Lubuntu było źle zainstalowane na ISO
Nieobecny Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 31 minut temu, Makskod23 napisał: Lubuntu było źle zainstalowane na ISO Nowość w informatyce.
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ręce i szczęka opada , czego to się człowiek na starość jeszcze nie nauczy źle zainstalowane na ISO
Rekomendowane odpowiedzi