Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kurcze kompilacja prawie idealna dla mnie ale niestety sklep usunięty... Wiem każdemu się nie dogodzi i w ogóle szanuję za ogrom pracy włożony ;) tym bardziej szkoda mi :D no nic zostają inne wersje ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, szymibtw napisał:

Windows bez aktywatora? :) Jesli tak to dzisiaj biorę się za testy 

Tak usunąłem na prośbę wielu użytkowników. 

Opublikowano
1 godzinę temu, zbychg napisał:

Komendy help lub dir generują błędy w wierszu poleceń.

Wiem. Ten sam błąd zwalil mi wersję Office.

Potrzebuję pomocy. Osoby które wspierają mnie od początku i nadal chcą to robić proszę o kontakt PW

Opublikowano

Instalator potrafi się zresetować przed ukończeniem instalacji, po instalacji czasami instaluje się startisback a czasami nie. Zostały też jakieś resztki defendera. To mankamenty nowej wersji, w starej żadnych z tych nie było.

Opublikowano
18 minut temu, Janikus napisał:

Jest możliwość gdzieś zmiany na standardowe ikonki windowsa? 

pewnie proszę link:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

JanKo6 lubi to
Opublikowano
24 minuty temu, zbychg napisał:

Tak samo było w poprzedniej wersji.

Możesz mi wierzyć lub. Bo ogólnie widzę że moje słowa nic nie znaczą więc przed wystawieniem naprawdę sprawdźalem na wszystkie możliwe sposoby. I nie było żadnych błędów. Mam sugestie ISO to jak ISO ale sprawdź tworzenie Pendrive. O ile stosujesz. WIEM WIEM ZARAZ BĘDZIE krzyk że znowu zwalam winę. Czysta sugestia i chęć rozwiązania u ciebie problemu. 

Opublikowano
55 minut temu, zbychg napisał:

System stawiany na VMware z obrazu ISO.

Wersja Win_10_Pro_20H2_x64_19631.1_25.05.2020 jest OK.

To nie wiem sam już szczerze bo teraz postawiłem i wszystko ok

Magia ku**a. Nie wiem zaraz będę sprawdzał na części 

Opublikowano
19 godzin temu, Janikus napisał:

Niestety program nie pomaga, dalej ikonki są, jakie były. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Hmm ogólnie zrób czyszczenie po tym.

Opublikowano

Realtek Audio Console oraz DTS Custom będą działać? Obie aplikacje instalują się wraz z sterownikiem do dźwięku od płyty głównej. Na większości systemów to nie działa lub się po jakimś czasie wysypuje. Jest to bardzo potrzebne to ustawień i poprawy jakości dźwięku. 

Płyta główna to ASUS TUF GAMING X570-PLUS

Opublikowano
15 godzin temu, Tabe napisał:

Co to jest porobione, że nie potrafię dodać swojej drukarki sieciowej? Bufor wydruku uruchomiłem.

Próbowałeś po adresie IP czy tylko nie wyszukuje? To ostatnie w normalnych systemach też potrafi mieć miejsce.

Opublikowano
Godzinę temu, Adi2071 napisał:

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

Jak przywrócić MS Store? 

niestety system jest bardzo mocna sciety aby mozna to zrobic - pracuje nad nowa wersja

Opublikowano
5 godzin temu, SilverShai napisał:

Próbowałeś po adresie IP czy tylko nie wyszukuje? To ostatnie w normalnych systemach też potrafi mieć miejsce.

Znajduje ją w sieci ale nie potrafi jej zainstalować. Sterownika tez nie potrafi zainstalować mimo, że instaluje go automatyczny program epsona.

Opublikowano
W dniu 30.05.2020 o 17:23, konuss napisał:

niestety system jest bardzo mocna sciety aby mozna to zrobic - pracuje nad nowa wersja

System nie mógł mi nawet sformatować pendrive. Wywalało "windows nie jest wstanie dokończyć formatowania"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie