srom-otnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 WĄTEK ARCHIWALNY RemixPL1994, JanKo6, moszter i 8 innych lubią to Cytuj
brygada69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Czy ten system można aktywować loaderem DAZ nie mając klucza ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 9 minut temu, brygada69 napisał: Czy ten system można aktywować loaderem DAZ nie mając klucza ? Moszna aktywować DAZ'em, ale musisz mu podać klucz. Sprawdziłam kilka razy, zawsze działa. brygada69 lubi to Cytuj
moszter Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 W dniu 19.02.2020 o 17:35, brygada69 napisał: Czy ten system można aktywować loaderem DAZ nie mając klucza ? Spróbuj: albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo JanKo6 i brygada69 lubią to Cytuj
pal gume Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 To jest ta edycja co ma dłuższe wsparcie? Cytuj
brygada69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Czyli aby go aktywować DAZEM to i tak muszę mieć klucz Cytuj
razor1995 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 4 minuty temu, brygada69 napisał: Czyli aby go aktywować DAZEM Po prostu wpisujesz klucz Embedded. To nie wymaga aktywacji. Jak dobrze poszukasz w Google, to znajdziesz, więcej podać nie mogę bo podpada to pod piractwo. brygada69 i devhost97 lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 33 minuty temu, pal gume napisał: To jest ta edycja co ma dłuższe wsparcie? Tak Cytuj
razor1995 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 15 minut temu, pal gume napisał: To jest ta edycja co ma dłuższe wsparcie? Tak. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 4 godziny temu, razor1995 napisał: Loader Daz'a nie obsługuje ten edycji. Po prostu wpisujesz klucz Embedded. To nie wymaga aktywacji. Jak dobrze poszukasz w Google, to znajdziesz, więcej podać nie mogę bo podpada to pod piractwo. Obsługuje! Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonie apki, wybierasz tryb zgodności z windows 7, odpalasz apkę, wchodzimy do zakładki profile, lista -> "Key", wybieramy Custom key i podajemy klucz. Po restarcie trzeba wyłączyć usługę Windows License Manager Service, chyba że się sama wygasi, nie sprawdzałem aż tak dokładnie. 4 godziny temu, razor1995 napisał: Po prostu wpisujesz klucz Embedded. To nie wymaga aktywacji. Dokładnie, podczas instalacji podajesz klucz, nie potrzeba żadnych aktywatorów. Należy go tylko wklepać przy końcowej fazie instalacji. brygada69 i moszter lubią to Cytuj
razor1995 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 13 minut temu, srom-otnik napisał: Obsługuje! Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonie apki, wybierasz tryb zgodności z windows 7, odpalasz apkę, wchodzimy do zakładki profile, lista -> "Key", wybieramy Custom key i podajemy klucz. Zauważyłem - sprawdziłem i edytowałem mój post w trakcie, jak pisałeś Cytuj
pal gume Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Działa. Podałem klucz z neta i wszystko jest ok, polecam Cytuj
dsada223 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Sromotnik, Pisałeś na forum, że póki programy działają to można zostać na W7 i nie przechodzić na W10. Tak mniej więcej rok temu przesiadłem się z XP na W7.. Już na xp nie działały przeglądarki.. Ściągam tą instalację i będę testował. Czy jest opcja aby doinstalować np power shell (bo akurat w wersji lite mi nie działa program ? ) W programie wyskakują mi błędy typu js.., js.. coś tam coś tam. .. Jakimi programami modyfikowałeś system i czy mógłbyś wrzucić ustawienia "configi" do programu aby samemu sobie dodać to co brakuje. ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 W dniu 20.02.2020 o 12:32, dsada223 napisał: Czy mógłbyś wrzucić ustawienia "configi" do programu aby samemu sobie dodać to co brakuje. ? Nie próbowałem dodawać PowerShella do systemu z wyciętym w pień - PowerShellem i obawiam się, że jest to co najmniej trudne. Poczekaj ze 2 dni na Embedded POSReady 7, tam pozostawię PowerShella w Lite. Cytuj
dsada223 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Hej dzięki, przydała by się obsługa podczerwieni w wersji Lite, bo nie mogę uruchomić software do Bluetooth w laptopie x230. Nie mogę doinstalować z pakietu MUI. Moze w przyszłych wersjach Lite warto by było zostawiać potrzebne applety do np drukarki i innych ważnych używanych rzeczy. A jaki program polecasz do odchudzania W 7 ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 MUI nie doinstalujesz na tak wykastrowanym systemie. Korzystaj z FULL'a - jest tak samo szybki, a ma wszystko czego potrzebujesz! Cytuj
sechu Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Witam można prosić wrzucić system na jakiś inny serwer np. chomikuj , rapidu uploaded lub coś podobnego ? Cytuj
cornelio Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 Prośba o pomoc. Dla testu zmieniłem kompozycję na jedną z zainstalowanych (Curved KM i Dream), a następnie powróciłem do klasycznej, ale wygląd nie do końca był taki sam (część pozostała z tamtych zainstalowanych kompozycji). Podobny problem był we wcześniejszej wersji systemu (31 marca) , ale wtedy z pomocą przyszły klasyczne kompozycje od kolegi franekfranek High Contrast Themes. W tej wersji one nie działają w ogóle (nie ma żadnej różnicy)) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
John Marston Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Prosto po instalacjiWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
pawelb28051988 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam co może być że system co jakieś 20 min sam się wyłącza i włącza ?? szwejq2 lubi to Cytuj
RhumZeiss Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Łącze na mega.nz nie działa, ale chyba tu jest: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi