Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.02.2020 o 17:35, brygada69 napisał:

Czy ten system można aktywować loaderem DAZ  nie mając klucza ?

Spróbuj:

albo

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

albo

albo

JanKo6 i brygada69 lubią to
Opublikowano
4 godziny temu, razor1995 napisał:

Loader Daz'a nie obsługuje ten edycji.

Po prostu wpisujesz klucz Embedded. To nie wymaga aktywacji.

Jak dobrze poszukasz w Google, to znajdziesz, więcej podać nie mogę bo podpada to pod piractwo.

Obsługuje! Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonie apki, wybierasz tryb zgodności z windows 7, odpalasz apkę, wchodzimy do zakładki profile, lista -> "Key", wybieramy Custom key i podajemy klucz.

Po restarcie trzeba wyłączyć usługę Windows License Manager Service, chyba że się sama wygasi, nie sprawdzałem aż tak dokładnie.

4 godziny temu, razor1995 napisał:

Po prostu wpisujesz klucz Embedded. To nie wymaga aktywacji.

Dokładnie, podczas instalacji podajesz klucz, nie potrzeba żadnych aktywatorów. Należy go tylko wklepać przy końcowej fazie instalacji.

brygada69 i moszter lubią to
Opublikowano
13 minut temu, srom-otnik napisał:

Obsługuje! Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonie apki, wybierasz tryb zgodności z windows 7, odpalasz apkę, wchodzimy do zakładki profile, lista -> "Key", wybieramy Custom key i podajemy klucz.

Zauważyłem - sprawdziłem i edytowałem mój post w trakcie, jak pisałeś :E 

Opublikowano

Sromotnik,   Pisałeś na forum, że póki programy działają to można zostać na W7 i nie przechodzić na W10. Tak mniej więcej rok temu przesiadłem się z XP na W7.. Już na xp nie działały przeglądarki.. Ściągam tą instalację i będę testował. Czy jest opcja aby doinstalować np power shell  (bo akurat w wersji lite mi nie działa program ? )  W programie wyskakują mi błędy typu js.., js..   coś tam coś tam. ..   Jakimi programami modyfikowałeś system i czy mógłbyś wrzucić  ustawienia "configi" do programu  aby samemu  sobie dodać to co brakuje. ?

Opublikowano
W dniu 20.02.2020 o 12:32, dsada223 napisał:

Czy mógłbyś wrzucić  ustawienia "configi" do programu  aby samemu  sobie dodać to co brakuje. ?

Nie próbowałem dodawać PowerShella do systemu z wyciętym w pień - PowerShellem i obawiam się, że jest to co najmniej trudne. Poczekaj ze 2 dni na Embedded POSReady 7, tam pozostawię PowerShella w Lite.

Opublikowano

Hej dzięki,  przydała by się obsługa podczerwieni w wersji Lite, bo nie mogę uruchomić software do Bluetooth w laptopie x230.  Nie mogę doinstalować z pakietu MUI.  Moze w przyszłych wersjach Lite warto by było zostawiać potrzebne applety do np drukarki i innych ważnych używanych rzeczy.   A jaki program polecasz do odchudzania  W 7 ?

Opublikowano

Prośba o pomoc.

Dla testu zmieniłem kompozycję na jedną z zainstalowanych (Curved KM i Dream), a następnie powróciłem do klasycznej, ale wygląd nie do końca był taki sam (część pozostała z tamtych zainstalowanych kompozycji).

Podobny problem był we wcześniejszej wersji systemu (31 marca)

, ale wtedy z pomocą przyszły klasyczne kompozycje od kolegi franekfranek High Contrast Themes. W tej wersji one nie działają w ogóle (nie ma żadnej różnicy))