jorgusek Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Dlaczego myszka WIFI wyłącza mi internet w laptopie (mam router). Cytuj
jarexpol Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 55 minut temu, jorgusek napisał: Dlaczego myszka WIFI wyłącza mi internet w laptopie (mam router). Nowa czy stara? Cytuj
tombycz Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Sprawdż czy pod myszką jest przełącznik na inny kanał Cytuj
marcelgg Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Wydaje mi się ze mysz nie ma nic wspólnego wifi może coś masz źle z portem usb sprawdź pod innym czy nie ma jakiś konfliktów albo spróbuj podłączyć coś innego pod to usb. Cytuj
Marcel1 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 1 godzinę temu, jorgusek napisał: Dlaczego myszka WIFI wyłącza mi internet w laptopie (mam router). Jeśli pracujesz na sieci 2,4 GHz to mysz może pracować na tej samej częstotliwości i dlatego zakłóca Wifi, jeśli możesz ( Masz taką możliwość ) to spróbuj połączyć się przez sieć 5 GHz i zobacz czy problem nadal występuje, jeśli nie to masz winowajcę. jorgusek lubi to Cytuj
BartAcid Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Albo przełącz się na jakis inny/stały kanał na 2,4GHz w routerze i sprawdź, to jeśli nie masz możliwości użycia 5GHz. Może być potrzeba kilku zmian kanałów nim znajdzie się niekolidujący. jorgusek lubi to Cytuj
jorgusek Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 15 godzin temu, jarexpol napisał: Nowa czy stara? Fabrycznie nowa Esperanza EM113 Cytuj
jarexpol Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Bezprzewodowa, laserowa, pracująca w technologii 2.4GHz. Teraz zobacz w jakiej technologi pracuje router. Cytuj
jorgusek Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 6 minut temu, jarexpol napisał: Bezprzewodowa, laserowa, pracująca w technologii 2.4GHz. Teraz zobacz w jakiej technologi pracuje router. Router pracuje w technologii 2.4 GHz. Myszka od kolegi logitech pracuje bez problemu. Cytuj
jarexpol Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 2 minuty temu, jorgusek napisał: Myszka od kolegi logitech pracuje bez problemu. Może w innej technologi, albo ma zmienne zakresy. Cytuj
jorgusek Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Podziękowanie wszystkim za porady, niepotrzebnie kupiłem myszkę wifi, używam laptopa tylko w domu, jak otrzymam emeryturę to sobie kupię myszkę przewodową, jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuje. Cytuj
jorgusek Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 W dniu 14.09.2019 o 10:07, BartAcid napisał: Albo przełącz się na jakis inny/stały kanał na 2,4GHz w routerze i sprawdź, to jeśli nie masz możliwości użycia 5GHz. Może być potrzeba kilku zmian kanałów nim znajdzie się niekolidujący. Ustawiłem na routerze inny kanał i wszystko gra Ok. Dzięki za dobrą radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi