Guest Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Windows 8.1 Pro x64 by xpos1 Baza: Win 8.1 Pro x64 Dodano: 7zip Unlocker Prawa admina StartIsBack TakeOwnershipEx HashCheck VBCRedistAIO Directx Skróty PPM Zmieniono wygląd explorrera na ten z Windows 7 Odblokowano obce style ( dodano ten z w7 + aero glass ) Uaktywniono pakiety DotNet. Framework w tym 3,5 Włączono DirectPlay Usunięto: TELEMETRIE Windows Update SmartScren Windows Defender OneDrive Centrum akcji Kopie i przywracanie Sterowniki Xbox Kafelki Coś dla oka: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] UWAGA: System na instalatorze Windows 10 jeśli używasz VirtualBox ustaw Windows 10 x64 Download: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Gotowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapczenzo2 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 jak pobieram w przegladarce to mam ciagle 0 % a mb sie laduje to normalne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 2 minuty temu, rapczenzo2 napisał: jak pobieram w przegladarce to mam ciagle 0 % a mb sie laduje to normalne? Tak , bo to dysk google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapczenzo2 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 ok dzieki jak zainstaluje to sie odezwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapczenzo2 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 w czym odtworzyc tego windowsa lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 5 minut temu, rapczenzo2 napisał: w czym odtworzyc tego windowsa lol? nie rozumiem twojego pytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapczenzo2 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 nie wazne powalilo mi sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi505 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Co zrobić aby po kliknięciu ikony eksploratora otwierało się okno komputer zamiast biblioteki?W win7 trzeba było odpowiednio zmodyfikować właściwości skrótu do eksploratora aby otwierał dane okno np komputer %windir%\explorer.exe /n,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} komputer.Teraz mam z tym problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 na pulpicie utworz skrot i wklej %windir%\explorer.exe /n,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} i to wszystko na koncu podmien sobie na pasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SivajGaming Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Widzę że szalejesz z modami Wycinasz tylko syf a OS mało zasobożerny. Gratuluję szwejq2 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_g0t Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 xpox1 wymiatasz chłopie! Poniżej załączam screena z ilości procesów po instalacji systemu oraz po zainstalowaniu kompletu aplikacji i sterowników. Co mam powiedzieć jak przy win 10 1903 nie mogłem zejść do tych 40 procesów z 70 w kilku próbach, to tutaj za pierwszym razem jest sukces. Jedno co zostało, co mi nie odpowiada, ale co jestem w stanie sam doprowadzić do ustawień domyślnych to host firewalla. Testowanie zatem zaczynam. Jeśli się coś pojawi niepokojącego, to będę raportować. Pozdrawiam! Dokładam jeszcze zużycie pamięci po instalacji: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Modyfikacje @schonaldo i xpos1, są jednymi z najlepszych modyfikacji jakie testowałem i obecnie używam. @schonaldo na komputerze stacjonarnym , xpos1 na laptopie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 No to zainstalowałem, ogólne wrażenie ok, bede miał porównanie do moda sromotnika , na dalsze wnioski trzeba poczekać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SivajGaming Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Donejty dla tego pana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xavier59 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Czy ten system obsługuje UEFI i GPT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy36 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 28 minut temu, xavier59 napisał: Czy ten system obsługuje UEFI i GPT? Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbielak012 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 W dniu 25.05.2019 o 12:57, jorgusek napisał: Modyfikacje @schonaldo i xpos1, są jednymi z najlepszych modyfikacji jakie testowałem i obecnie używam. @schonaldo na komputerze stacjonarnym , xpos1 na laptopie. Testowałeś win 8.1 od sromo-tnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 W dniu 25.05.2019 o 11:19, SivajGaming napisał: Widzę że szalejesz z modami Wycinasz tylko syf a OS mało zasobożerny. Gratuluję W dniu 25.05.2019 o 12:51, my_g0t napisał: xpox1 wymiatasz chłopie! Poniżej załączam screena z ilości procesów po instalacji systemu oraz po zainstalowaniu kompletu aplikacji i sterowników. Co mam powiedzieć jak przy win 10 1903 nie mogłem zejść do tych 40 procesów z 70 w kilku próbach, to tutaj za pierwszym razem jest sukces. Jedno co zostało, co mi nie odpowiada, ale co jestem w stanie sam doprowadzić do ustawień domyślnych to host firewalla. Testowanie zatem zaczynam. Jeśli się coś pojawi niepokojącego, to będę raportować. Pozdrawiam! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dokładam jeszcze zużycie pamięci po instalacji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 4 godziny temu, SivajGaming napisał: Donejty dla tego pana [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki 32 minuty temu, mbielak012 napisał: Testowałeś win 8.1 od sromo-tnika ja tego nie traktuje jako konkurencje zrobiłem bo używam wiec dodałem wam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 po 1 dniu wróciłem do sromotnika, niestety windows zaczął szaleć , brakujące dll i wolniejszy od moda sromotnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 11 minut temu, sebio napisał: po 1 dniu wróciłem do sromotnika, niestety windows zaczął szaleć , brakujące dll i wolniejszy od moda sromotnika ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 4 minuty temu, xpos1 napisał: ok co nie zmienia faktu, że na innym sprzecie nie bedzie z nim ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbielak012 Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 13 godzin temu, sebio napisał: co nie zmienia faktu, że na innym sprzecie nie bedzie z nim ok Wiadomo, o to chodzi żeby mieć wybór i fajnie że są ludzie którzy pracują nad nowymi modami :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrmos11 Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Witam.Chcialem powiedzieć ze mod jest KOZACKI,jednak jest jedna rzecz która mnie trapi. Chodzi o Microsoft Visual C++ 2015 runtime(wymagany przez niektore programy),gdyż podczas instalacji występuje błąd. Czy da sie to jakos naprawic? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 13 minut temu, piotrmos11 napisał: Witam.Chcialem powiedzieć ze mod jest KOZACKI,jednak jest jedna rzecz która mnie trapi. Chodzi o Microsoft Visual C++ 2015 runtime(wymagany przez niektore programy),gdyż podczas instalacji występuje błąd. Czy da sie to jakos naprawic? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dodalem biblioteki i to przez to po prostu odinstaluj starsza wersje i wtedy ta powinna pójść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrmos11 Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Witam usunąłem poprzednie wersje i podczas instalacji znowu ten sam problem wystąpił. Jednak zauważylem ze jest na liście programów.Dodaje też log. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 36 minut temu, piotrmos11 napisał: Witam usunąłem poprzednie wersje i podczas instalacji znowu ten sam problem wystąpił. Jednak zauważylem ze jest na liście programów.Dodaje też log. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wgraj to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] po twoim skrinie widac ze ta biblioteka ktora nie chciala wejsc jest juz zainstalowana u ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrmos11 Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Witam.Wgrałem to co mi wysłałes,lecz nadal jest ten sam problem.I zauważyłem ze tylko C++ 2015 sie nie zainstalowały :< Nadal nie dziala program co wymaga c++ 2015 runtime. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 2 minuty temu, piotrmos11 napisał: Witam.Wgrałem to co mi wysłałes,lecz nadal jest ten sam problem.I zauważyłem ze tylko C++ 2015 sie nie zainstalowały :< Nadal nie dziala program co wymaga c++ 2015 runtime. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jaki to program ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrmos11 Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Origin,archi steam farm,np.gra dauntless która wymaga C++ 2015 runtime :< moze to byc problem z usługą windows update? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts