Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tej chwili mam zainstalowany system Windows 10 Home x64, czy zostać przy tym systemie lub zmienić na inny specyfikacja komputera

CPU:AMD Phenom II x4 965 3,62 GHZ

GPU:AMD Radeon HD 6850 1024 MB

RAM: 10 GB DDR3 1333 Mhz

MOBO:Gigabyte GA-MA770T-UD3P

Dysk 320 GB Hitachi

Opublikowano

Dzięki za info a modyfikacja również będzie na tym sprzęcie śmigać, właśnie będę w planach kupować SSD bo teraz są tańsze

Opublikowano

Kup SSD, wtedy system nie będzie aż tak ważny. Najrozsądniej celować w 8.1 PP/PS od MrT chyba. Póki co najlepsze rozwiązanie siedzące między zdrowym rozsądkiem a szybkością działania.

Opublikowano
2 godziny temu, P.47 napisał:

a modyfikacja również będzie na tym sprzęcie śmigać

Chcesz porządnie zrobiony system, stabilny, bez zbędnych przeróbek, a przy tym szybki i wyczyszczony ze śmieci i telemetrii? To instaluj mody Mr.T, od lat tylko je używam, nawet na złomach, i zero problemów. Na sprzęcie z sygnatury mam Win7 x64 Pro od Mr.T, wersja Finał 2017, na 13-letnim lapku-złomku z C2D i 2GB DDR2 mam ten sam system, tylko że x86.

Opublikowano
W dniu 7.05.2019 o 12:31, P.47 napisał:

Witam tej chwili mam zainstalowany system Windows 10 Home x64, czy zostać przy tym systemie lub zmienić na inny specyfikacja komputera

CPU:AMD Phenom II x4 965 3,62 GHZ

GPU:AMD Radeon HD 6850 1024 MB

RAM: 10 GB DDR3 1333 Mhz

MOBO:Gigabyte GA-MA770T-UD3P

Dysk 320 GB Hitachi

Zainstaluj sobie tą 7: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Jeżeli jestem już przy temacie to czy ten dysk ogólnie polecacie kupić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Ok dzięki za info, temat uważam za zamknięty jednak wybór systemu został Windows 10 bo 8.1 lub 7 za bardzo nie odpowiada.

Opublikowano

Witam wracam z tematem ale tym razem zastanawiam nad zmianą grafiką którą mam w tej chwili obecnej to Radeon HD 6850 i chciałbym wymienić na inny, koszt około do 300 zł a Zasilacz w komputerze mam 550W 

Opublikowano

Jeśli chodzi o kartę graficzną czasem jak korzystam z pc , to mam że ekran miga lub raz też miałem obraz na biało lub czarny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie