Franc Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, smaug123 napisał: a kiedy skończysz 8.1 ??? bo aż się chce testować... Autor napisał w poprzednim poście, że testowe iso będzie prawdopodobnie dziś - nie umiesz wyciągnąć wniosków z napisanego posta? Cytuj
plusik Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Czekam z niecierpliwością na nową 8,1 Cytuj
srom-otnik Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 41 minut temu, plusik napisał: Czekam z niecierpliwością na nową 8,1 Proszę testować, LITE dostępne Extreme na warsztacie JanKo6 i roman59 lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Już pobrane teraz instalacja i zobaczymy co będzie dalej Cytuj
Franc Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 "Pomęczyłem" trochę wersję Lite - problemów w użytkowaniu brak Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Godzinę temu, Franc napisał: "Pomęczyłem" trochę wersję Lite - problemów w użytkowaniu brak To miło. Czyli ujdzie? Cytuj
Franc Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Nie mam się do czego przyczepić - może ktoś inny przetestuje i wyrazi swoją opinię, zwłaszcza w przypadku gier (ja tylko kilkanaście różnych programów odpalałem) Cytuj
adonx Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 @srom-otnik ja też testuję jak dotąd nie ma problemów,dobry system choć po-testowałbym Extreme jak będzie. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 2 minuty temu, adonx napisał: @srom-otnik ja też testuję jak dotąd nie ma problemów,dobry system choć po-testowałbym Extreme jak będzie. W Extreme nie będzie ŻADNYCH wyczuwalnych różnic, jedynie nieco mniejsze iso i świadomość, że system pozbawiony praktycznie wszystkiego wbudowanego oprogramowania, z użytkowych aplikacji pozostał jedynie Paint i Notatnik. Cytuj
adonx Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 I oto mi chodzi ,8.1 ja używam tylko do internet i multimedia żadnych gier bo jestem za stary na głupoty. Layon lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Fajny łatwy w instalacji i lekki systemik żadnych problemów Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 W Extreme dam wzmocniony przebudowany Tryb dla gier. Jestem w trakcie prac. Jak się sprawdzi, to wprowadzę go do kazdego moda 7, 8.1 i 10 Lada dzień będzie iso testowe pawelek1980 i JanKo6 lubią to Cytuj
marcin23imk Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 System Petarda. Dziękuję. Wszystko działa jak powinno. Zainstalowałem Full. Jedynie kosmetyczne poprawki dotyczące skórki po zmianie skalowania. Areo Glow nie wspiera innego niż 100% pozostałe dostępne ją wspierają . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Jak zwykle mam problem z zainstalowaniem euro track Simulator 2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Godzinę temu, pawelek1980 napisał: Jak zwykle mam problem z zainstalowaniem euro track Simulator 2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobrałem z chomikuj pełną wersję i pojeździłem sobie TIRem bez żadnego problemu... Wiec nie wiem co masz za problem? Cytuj
wiher123 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Godzinę temu, pawelek1980 napisał: Jak zwykle mam problem z zainstalowaniem euro track Simulator 2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz inną wersję, bo błąd pierwszy pokazuje błąd z uszkodzony archiwum - Polecam zainteresować się "FitGirl" Jeśli będziesz chciał link do sensownego repacka to napisz do mnie PW, bo nie można wklejać takich linków na forum Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Pobierz inną wersję, bo błąd pierwszy pokazuje błąd z uszkodzony archiwum - Polecam zainteresować się "FitGirl" Jeśli będziesz chciał link do sensownego repacka to napisz do mnie PW, bo nie można wklejać takich linków na forumNo tak, napisałem do ciebie, może masz rację ale dlaczego na innych modach ta wersja działa, Windows 10 jak i Windows 7 oraz Windows 8.1 w ostatnim modzie Sromotnika. Instaluje się bez problemu i gra działa a na tym modzie nie chce się nawet zainstalować. Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka Cytuj
adonx Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Na chomikuj jest wersja Portable nie trzeba instalować. pawelek1980 lubi to Cytuj
Gość FoRMaT2007 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 1 godzinę temu, pawelek1980 napisał: Jak zwykle mam problem z zainstalowaniem euro track Simulator 2 Tu jest [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
rAjsztajm Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Jednak mój bład po zainstalowaniu driverów wszystko działa Cytuj
sechu Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Witam mistrzu możesz mi napisać jak zrobić kompozycję systemu tak jak przedstawia zdjęcie na 1 str. Win JG8.1 Pro x64 z góry dziękuję Czy można liczyć na taką kompozycje w finalnej wersji . PZDR Cytuj
Franc Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 To jest theme o nazwie Curved - był chyba link gdzieś w temacie, jak nie znajdziesz to wieczorem podeślę spakowany pliczek Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 8 minut temu, sechu napisał: Witam mistrzu możesz mi napisać jak zrobić kompozycję systemu tak jak przedstawia zdjęcie na 1 str. Win JG8.1 Pro x64 z góry dziękuję Czy można liczyć na taką kompozycje w finalnej wersji . PZDR Mogę wrzucić, ale ona ładnie wygląda tylko z niektórymi panelami Menu Start w StartIsBack'u. Można to uznać za buga, więc lepiej na priv. Cytuj
sechu Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 37 minut temu, srom-otnik napisał: Mogę wrzucić, ale ona ładnie wygląda tylko z niektórymi panelami Menu Start w StartIsBack'u. Można to uznać za buga, więc lepiej na priv. W takim razie proszę podesłać na priva. Cytuj
janek917 Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Na pierwszej stronie pojawiła się wersja Ekstreme.A do pobrania link Lite test.Na Ekstreme trzeba jeszcze poczekać ? Cytuj
Franc Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Pewnie Sromotnik uaktualnia opis - czekaj cierpliwie Cytuj
andrzejw Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Sromotniku usunąłeś NAPRAWIANIE systemu przy braku uruchamiania to duży i gruby błąd Sam komp naprawiał te problemy z uruchamianiem i to JEST świetna funkcja 8.1 Zawsze ZAWSZE się przydaży , że sterownik uniemożliwia uruchomienie Teraz mamy jak w XP po co się cofać ? Funkcja automatycznej naprawy przy braku uruchamiania OSZCZĘDZAŁA czas życia Żądam tak ŻĄDAM dodania jej z powrotem i z góry Dziękuję System chodzi świetnie ale taki prosty błąd nie do przyjęcia w codziennym życiu Jak to jakimś sposobem naprawić ? bo w awaryjnym nie ma ostatniej dobrej konfiguracji Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 26 minut temu, janek917 napisał: Na pierwszej stronie pojawiła się wersja Ekstreme.A do pobrania link Lite test.Na Ekstreme trzeba jeszcze poczekać ? Tak, opracowuje tweaki do Trybu dla gier, reszta gotowa od kilku dni. Obraz finalnie już przycięty. Layon i janek917 lubią to Cytuj
adonx Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 1 godzinę temu, andrzejw napisał: Sromotniku usunąłeś NAPRAWIANIE systemu przy braku uruchamiania to duży i gruby błąd Sam komp naprawiał te problemy z uruchamianiem i to JEST świetna funkcja 8.1 Zawsze ZAWSZE się przydaży , że sterownik uniemożliwia uruchomienie Teraz mamy jak w XP po co się cofać ? Funkcja automatycznej naprawy przy braku uruchamiania OSZCZĘDZAŁA czas życia Żądam tak ŻĄDAM dodania jej z powrotem i z góry Dziękuję System chodzi świetnie ale taki prosty błąd nie do przyjęcia w codziennym życiu Jak to jakimś sposobem naprawić ? bo w awaryjnym nie ma ostatniej dobrej konfiguracji No no ciekawy facio on żąda to sobie zrób swój system he he. Na przyszłość to poproś a nie żądasz. srom-otnik lubi to Cytuj
janek917 Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedź ,napiszę czekamy .Bo z pewnością nie ja jeden czekam na wersję Finalną.Pozdrawiam,zdrowia życzę. srom-otnik lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi