Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, smaug123 napisał:

a kiedy skończysz 8.1 ??? :asd:bo aż się chce testować...

Autor napisał w poprzednim poście, że testowe iso będzie prawdopodobnie dziś - nie umiesz wyciągnąć wniosków z napisanego posta?

Opublikowano

Nie mam się do czego przyczepić - może ktoś inny przetestuje i wyrazi swoją opinię, zwłaszcza w przypadku gier (ja tylko kilkanaście różnych programów odpalałem)

Opublikowano
2 minuty temu, adonx napisał:

@srom-otnik ja też testuję jak dotąd nie ma problemów,dobry system choć po-testowałbym Extreme jak będzie.

W Extreme nie będzie ŻADNYCH wyczuwalnych różnic, jedynie nieco mniejsze iso i świadomość, że system pozbawiony praktycznie wszystkiego wbudowanego oprogramowania, z użytkowych aplikacji pozostał jedynie Paint i Notatnik.

Opublikowano

System Petarda. Dziękuję. Wszystko działa jak powinno. Zainstalowałem Full. Jedynie kosmetyczne poprawki dotyczące skórki po zmianie skalowania. Areo Glow nie wspiera innego niż 100%  pozostałe  dostępne  ją wspierają .

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
Godzinę temu, pawelek1980 napisał:

Jak zwykle mam problem z zainstalowaniem euro track Simulator 2 

Pobrałem z chomikuj pełną wersję i pojeździłem sobie TIRem bez żadnego problemu... 

Wiec nie wiem co masz za problem? 

Opublikowano
Godzinę temu, pawelek1980 napisał:

Pobierz inną wersję, bo błąd pierwszy pokazuje błąd z uszkodzony archiwum - Polecam zainteresować się "FitGirl"

Jeśli będziesz chciał link do sensownego repacka to napisz do mnie PW, bo nie można wklejać takich linków na forum

Opublikowano
Pobierz inną wersję, bo błąd pierwszy pokazuje błąd z uszkodzony archiwum - Polecam zainteresować się "FitGirl"
Jeśli będziesz chciał link do sensownego repacka to napisz do mnie PW, bo nie można wklejać takich linków na forum
No tak, napisałem do ciebie, może masz rację ale dlaczego na innych modach ta wersja działa, Windows 10 jak i Windows 7 oraz Windows 8.1 w ostatnim modzie Sromotnika. Instaluje się bez problemu i gra działa a na tym modzie nie chce się nawet zainstalować.

Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka

Gość FoRMaT2007
Opublikowano
1 godzinę temu, pawelek1980 napisał:

Tu jest [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam mistrzu możesz mi napisać jak zrobić kompozycję systemu tak jak przedstawia zdjęcie  na 1 str.  Win JG8.1 Pro x64 z góry dziękuję

Czy można liczyć na taką kompozycje w finalnej wersji .

PZDR

Opublikowano
8 minut temu, sechu napisał:

Witam mistrzu możesz mi napisać jak zrobić kompozycję systemu tak jak przedstawia zdjęcie  na 1 str.  Win JG8.1 Pro x64 z góry dziękuję

Czy można liczyć na taką kompozycje w finalnej wersji .

PZDR

Mogę wrzucić, ale ona ładnie wygląda tylko z niektórymi panelami Menu Start w  StartIsBack'u. Można to uznać za buga, więc lepiej na priv.

Opublikowano
37 minut temu, srom-otnik napisał:

Mogę wrzucić, ale ona ładnie wygląda tylko z niektórymi panelami Menu Start w  StartIsBack'u. Można to uznać za buga, więc lepiej na priv.

W takim razie proszę podesłać na priva. ;)

Opublikowano

Sromotniku  usunąłeś  NAPRAWIANIE systemu  przy braku uruchamiania  to duży i gruby błąd  

Sam komp naprawiał te problemy z uruchamianiem i to JEST świetna funkcja 8.1 

Zawsze ZAWSZE  się przydaży , że sterownik  uniemożliwia uruchomienie 

Teraz mamy jak w XP  po co się cofać ?

Funkcja automatycznej naprawy przy braku uruchamiania  OSZCZĘDZAŁA   czas życia

Żądam tak ŻĄDAM dodania jej z powrotem  i z góry Dziękuję 

System chodzi świetnie ale taki prosty błąd nie do przyjęcia w codziennym życiu 

Jak to jakimś sposobem naprawić ?  bo w awaryjnym nie ma ostatniej dobrej konfiguracji 

Opublikowano
26 minut temu, janek917 napisał:

Na pierwszej stronie pojawiła się wersja Ekstreme.A do pobrania link Lite test.Na Ekstreme trzeba jeszcze poczekać ?

Tak, opracowuje tweaki do Trybu dla gier, reszta gotowa od kilku dni. Obraz finalnie już przycięty.

Layon i janek917 lubią to
Opublikowano
1 godzinę temu, andrzejw napisał:

Sromotniku  usunąłeś  NAPRAWIANIE systemu  przy braku uruchamiania  to duży i gruby błąd  

Sam komp naprawiał te problemy z uruchamianiem i to JEST świetna funkcja 8.1 

Zawsze ZAWSZE  się przydaży , że sterownik  uniemożliwia uruchomienie 

Teraz mamy jak w XP  po co się cofać ?

Funkcja automatycznej naprawy przy braku uruchamiania  OSZCZĘDZAŁA   czas życia

Żądam tak ŻĄDAM dodania jej z powrotem  i z góry Dziękuję 

System chodzi świetnie ale taki prosty błąd nie do przyjęcia w codziennym życiu 

Jak to jakimś sposobem naprawić ?  bo w awaryjnym nie ma ostatniej dobrej konfiguracji 

No no ciekawy facio on żąda to sobie zrób swój system he he.:laie_67:

Na przyszłość to poproś a nie żądasz.

srom-otnik lubi to