morfeusz Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 W trakcie instalacji przez Daemona Office 2010 standard pojawił się taki błąd. Jakieś usługi wyłączone? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Franc Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 @morfeusz - ustawiłeś usługi w Optymalizatorze na domyślne? morfeusz lubi to Cytuj
morfeusz Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Godzinę temu, Franc napisał: - ustawiłeś usługi w Optymalizatorze na domyślne? Dzięki, zainstalowało się. Cytuj
niger12 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 witam, da rade jakos zmienic jezyk z wersja bez windows update? czy potrzebny calkowity reinstall? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2020 Dziś, za godzinkę testowe iso JG7 Cytuj
Garyr Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2020 Co zmieni sie względem wersji poprzedniej? Cytuj
moszter Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 10.12.2019 o 12:29, moszter napisał: @srom-otnik, 5 grudnia jakoś dostałem 37 aktualizacji, choć nie włączałem WU. Win7Pro Full [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zmienienie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nic nie daje. warto zastosować: wersję 2.3.5 i na stałe wyłączy się WU. Cytuj
franekfranek Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Korzystam z internetu wi-fi.. komputer sam nie łączy się z siecią lub robi to z jakimś opóźnieniem. Natomiast jeśli najadę kursorem i kliknę PPM wskaźnik mocy sygnału na pasku (jak w załączniku) to od razu po wyświetleniu okna z dostępnymi sieciami zestawia się połączenie. Oczywiście ustawione jest automatyczne podłączenie. Czemu tak ? Z tego co pamiętam w usługach można ustawić opóźniony start danego programu aplikacji, ale to chyba nie to ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Nie używaj tego systemu, jest stary i nawet nie pamiętam dokładnie gdzie i co jest. Cytuj
franekfranek Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Ok czekam cierpliwie na finalną wersję ostatniej edycji: już z marcowymi poprawkami, bo nie za bardzo chce mi się instalować coś na 2-3 tygodnie. Wydaje mi się, że moduły odpowiedzialne za wi-fi raczej są w tym samym miejscu: z ejdnej strony nie ma ciśnienia i sobie kliknę jak coś, a z drugiej można by było jeszcze poprawić ewentualne błędy przed wypuszczeniem kolejnej edycji. Cytuj
punzon Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Zwróciłem uwagę na jedna rzecz to nikomu nie wadzi zapewne natomiast po wylaczeniu z gniazda data startuje od 2072 roku heh na odwrot niz zwykle 1900 Komputera znaczy z gniazda i wiem ze słaba bat w biose PS. Pokłony w stronę Sromotnika Pana Cytuj
adrian81743 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Siema podczas właczania aplikacji wyskakuje mi błąd 0xc00007b próbowalem chyba wszystkiegp odinstalowywalem i zainstalowywalem ponownie visual c++, directx, netframework, usługi na domyślne i dalej ten sam problem Cytuj
srom-otnik Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zaktualizuj system do najnowszej wersji pozbawionej błędów Cytuj
franekfranek Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Czy diskpart powinien działać ? Przy próbie uruchomienia otrzymuję komunikat: Program DiskPart napotkał błąd: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz dziennik zdarzeń systemowych. Cytuj
pandemonium Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 W dniu 2.09.2019 o 11:13, franekfranek napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hejo, wiem że to stare. Ale czy jesteś w posiadaniu jeszcze tej wersji systemu ? udostępnisz, proszę ? Cytuj
Kosiara Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 9 godzin temu, pandemonium napisał(a): Hejo, wiem że to stare. Ale czy jesteś w posiadaniu jeszcze tej wersji systemu ? udostępnisz, proszę ? Proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To chyba ta wersja, mam jeszcze ją od lat na Google drive. Cytuj
Pikolo Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu ma jakieś różne wersje jak coś [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pandemonium Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 W dniu 9.01.2025 o 09:24, Kosiara napisał(a): Proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To chyba ta wersja, mam jeszcze ją od lat na Google drive. Dzięki : ) Sprawdzę sobie. W dniu 9.01.2025 o 13:05, Pikolo napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu ma jakieś różne wersje jak coś [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chomika też przeglądam, ale niektóre wersje nie są konkretnie opisane, która to wersja, jak datowana, jaka nazwa itp., szkoda transferu/hajsu żeby tyle pobierać, dlatego wolę najpierw tutaj zapytać. Btw. gościk z Chomika ma też jakieś inne wersje JG, których próżno szukać tu na forum, ciekawe czemu taka rozbieżność, tak się zastanawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi