moszter Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 36 minut temu, Yuuki napisał: Wuuut?? Mirror z 4stycznia i też już padł? ReUp Proszę do wersji Zwykłej jak i Crystal. Zwykła wersja działa, tylko URL Link źle się zrobił, już go poprawiłem, popołudniu zrobię re-up wersji Crystal, tak to jest może, bot się doczepić za DMCA i po dniu znikną, albo może nie doczepić się. Cytuj
Bodzio Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam Przepraszam, że dopytuję, ale czy wersja zwykła ma tylko usunięte to co jest wymienione w sekcji "Całkowicie usunięto"? Czy ta wersja także posiada sterowniki USB 3.0 i NVMe? (ważne bo mam dysk NVMe, a twoje sterowniki mi działają sprawdziłem na wersji SCH) Screen sugeruje, że jest dostępne AERO ale dla pewności pytam (zależy mi na aero, bo bez tego jest straszny tearing obrazu) Cytuj
moszter Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Godzinę temu, Bodzio napisał: Witam Przepraszam, że dopytuję, ale czy wersja zwykła ma tylko usunięte to co jest wymienione w sekcji "Całkowicie usunięto"? Czy ta wersja także posiada sterowniki USB 3.0 i NVMe? (ważne bo mam dysk NVMe, a twoje sterowniki mi działają sprawdziłem na wersji SCH) Screen sugeruje, że jest dostępne AERO ale dla pewności pytam (zależy mi na aero, bo bez tego jest straszny tearing obrazu) Tak, usunięte tylko to co wymienione. Tak, ma wszystkie sterowniki co wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], sterownik wpisane w pierwszym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. I tak zwykła wersja ma AERO tak ja na screen'ie oraz opisie @schonaldo w pierwszym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Cytuj
malezlo22 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 witam System zainstalowany na 6 rodzinie Intela z dyskiem M2 szczerze jeszcze nie widziałem żeby tak szybko system chodził . Pozdrawiam i polecam na chwilę obecną nie ma żadnych problemów instalacja sterowników z płyty czy też eseta super winda komputer jednym słowem zaczął działać na 10 same problemy nie wspomnę o zamulonym systemie Cytuj
dark76 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Można prosić link do wersji zwykłej. Proszę Z góry Dziękuje. Cytuj
norris99 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 Ja też się podpisuję pod prośbę linka do zwykłej Cytuj
gumish93 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 Auto nie pojawił się na forum od 25 listopada 2018 roku ... Więc nie prędko zrobi reup czy nowego moda .. A jeśli ktoś z użytkujących ma tego moda to niechętnie uploaduje na kilku osób .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi