Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, zbychg napisał:

Dlaczego ciemny motyw ma błędy w wersji Pro 20H1 jest OK.

Zainstalowałem HOME na VMware.

A mógłbym spytać jakie błędy. Prosiłbym o jakiegoś screena z wyjaśnieniem 

Opublikowano

Ja niestety mam również taki problem, po wyłączeniu karty graficznej w menedżerze urządzeń i problem znika, więc to wina Nvidii, lub Windowsa1909, oczywiście nie tego moda bo na nie modowanym było dokładnie tak samo. Pomaga ustawienia planu zasilania na wysoka wydajność 

Opublikowano
5 godzin temu, konuss napisał:

Testowe wydanie

Obecnie używam  tej wersji -Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.476_14.11.2019

A jest jeszcze-Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.449_24.10.2019

Oraz-Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.449_30.10.2019 i Win_10_Home_Pro_Ent_1909_x64_18363.476_01.12.2019 ,Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.476_02.12.2019.

Troszkę się pogubiłem mogę prosić o jakieś sugestie.

Opublikowano
2 godziny temu, szymibtw napisał:

@konuss nadal nie widzę sum kontrolnych... A to jest podstawa... System masz świetny ale proszę dodaj do każdej sumy kontrolne :D

ku**a zawsze o nich zapomnę... 

55 minut temu, janek917 napisał:

Obecnie używam  tej wersji -Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.476_14.11.2019

A jest jeszcze-Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.449_24.10.2019

Oraz-Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.449_30.10.2019 i Win_10_Home_Pro_Ent_1909_x64_18363.476_01.12.2019 ,Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.476_02.12.2019.

Troszkę się pogubiłem mogę prosić o jakieś sugestie.

Jak sama nazwa mówi. Data na końcu pokazuje ci które jest najnowsze wydanie. 

Opublikowano

Ktoś oprócz mnie ma jeszcze problem na tym systemie z Red dead redemption 2 w trybie offline? Mam grę na epic games launcherze, konto współdzielone, więc muszę grać offline, ale przy wejściu do gry z wyłączonym netem pokazuje mi się komunikat, że nie można, bo nie udało się  wczytać danych aktywacyjnych offline. Spotkał się ktoś z czymś takim? Próbowałem dosłownie wszystkich sposobów jakie znalazłem w necie ale nic nie działa :( na czystym windowsie wszystko działa bez problemu, więc nie jest to wina konta!!!

A oprócz tego to za**biaszczy system :)

Opublikowano
Godzinę temu, zbigniew59 napisał:

U mnie dalej to samo po instalacji sterownika amd. Na modzie 20H1 wszystko ok.

a mógłbys sprawdzić tą wersję u siebie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Sprawdziłem - to samo. Od dluższego czasu instaluję twoje mody na tym samym sprzęcie i tych samych sterownikach.

Coś jest nie tak - jakiś konflikt lub czegoś brakuje. Może patcher themów, theme, ikony - sam nie wiem - ale wcześniej nie było tych problemów.

Chociaż to samo na 20H1 działa.

Chciałbym ustawić tego moda jako główny system - zablokować aktualizacje - by nic nie spieprzyły, dostroić pod siebie i korzystać przynajmniej przez kilka miesięcy.

Dlaczego nie 20H1? - na razie nie działa na nim wiele programów typu - antywirus, hips itp - przecież to insider.

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, czy aktualizacja twojego moda z 1903 (18362.267) na aktualną wersje to dobry pomysł? @konuss | Ciężko będzie instalować wszystko od nowa, gdyż używam komputera do pracy i mam dużo wtyczek, których instalowanie i (czesto tez) sciaganie zajmuje dużo czasu więc przywrócenie komputera do stanu funkcjonalności zajmie mi kilka pełnych dni. Ktoś powie - ,,łee to do pracy nie instaluj moda jak ci zalezy na stabilnosci kurła eee gupek", ale on jest stabilny, każdy mod działa klika razy lepiej niż oryginał, a ten mod to 100x lepiej i jest przystosowany pode mnie + nauczyłem się żyć bez WinSearch. Gdybym miał nie siedzieć na modzie, to bym chyba musiał macOS zainstalować, bo inaczej to by się nie dało wytrzymać nawet na komputerze z NASA :E

Opublikowano

Sprawdziłem - to samo. Od dluższego czasu instaluję twoje mody na tym samym sprzęcie i tych samych sterownikach.

Coś jest nie tak - jakiś konflikt lub czegoś brakuje. Może patcher themów, theme, ikony - sam nie wiem - ale wcześniej nie było tych problemów.

Chociaż to samo na 20H1 działa.

Chciałbym ustawić tego moda jako główny system - zablokować aktualizacje - by nic nie spieprzyły, dostroić pod siebie i korzystać przynajmniej przez kilka miesięcy.

Dlaczego nie 20H1? - na razie nie działa na nim wiele programów typu - antywirus, hips itp - przecież to insider.

no własnie od dwóch dni próbuje rozgrysc gdzie jest problem to nie jest napewno wina ikon czy patch themów chociaz... nie wiem juz sam zglupialem ;/

Opublikowano

Musisz porównać co robisz INNEGO w tej wersji niż w wersji poprzedniej - DZIAŁAJĄCEJ .   MUSIAŁEŚ COŚ ZMIENIĆ.

Chociaż jeśli robisz to samo co w wersji 20H1 - to nie wiem?

microsoft to jedna wielka tajemnica!

Opublikowano

Musisz porównać co robisz INNEGO w tej wersji niż w wersji poprzedniej - DZIAŁAJĄCEJ .   MUSIAŁEŚ COŚ ZMIENIĆ.

Chociaż jeśli robisz to samo co w wersji 20H1 - to nie wiem?

microsoft to jedna wielka tajemnica!

Właśnie o to chodzi ze nic się nie zmieniło w moim sposobie modyfikacji. Jedynie co to doszły ikonki i them. Gotuję kolejna wersję 

Opublikowano
17 godzin temu, konuss napisał:

Gotuję kolejna wersję 

zrobiłem upgrade kompa i szukam normalnego stabilnego czystego systemu Win 10 w wersji 1909 bo do tej pory jechałem na 1703 :D to co wstrzymać się jeszcze ? bo jutro chciałbym juz ruszyc po południu i nie przeinstalowywac co chwile systemu :P ... czy jakąs wersje inna polecisz 1909 ? przeglądanie neta + office + gry do niczego wiecej nie uzywam kompa ;)

PS: jaki aktywator polecasz ?

PS2: czy Insider czymś różni sie od zwyklych wersji jezeli chodzi o uzytkowanie kompa tak jak ja ?

Opublikowano
15 minut temu, saker2k8 napisał:

zrobiłem upgrade kompa i szukam normalnego stabilnego czystego systemu Win 10 w wersji 1909 bo do tej pory jechałem na 1703 :D to co wstrzymać się jeszcze ? bo jutro chciałbym juz ruszyc po południu i nie przeinstalowywac co chwile systemu :P ... czy jakąs wersje inna polecisz 1909 ? przeglądanie neta + office + gry do niczego wiecej nie uzywam kompa ;)

PS2: czy Insider czymś różni sie od zwyklych wersji jezeli chodzi o uzytkowanie kompa tak jak ja ?

Radzę chwilę się jeszcze wstrzymać po południu już wypuszcze poprawioną wersję. 

Opublikowano
5 godzin temu, saker2k8 napisał:

Ogólnie na temat aktywatorow nie powinno się wypowiadać. Co do różnicy tak tym że jednak wersja Insider jest wersją testową tzw pogladowa. Która zawiera jeszcze wiele błędów na działa na niej wiele aplikacji