konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ogolnie jesli uzywasz wersji Pro to wstrzymaj sie chwilke wrzuce ci nowosc ktora dopiero testuje... eidur lubi to Cytuj
wioslo1 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 oki a mniej wiecej kiedy to bedzie? tak zebym wiedzial co na razie musze poinstalowac a co nie Cytuj
konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] eidur, AlonsoPL i tombycz lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 1 godzinę temu, konuss napisał: 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no nie zaraz nie wytrzymam wczoraj , dziś zas? co wnosi? Cytuj konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. eidur lubi to Cytuj sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 7 minut temu, konuss napisał: Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. ok a, ale czy sie różni od wczorajszej? Cytuj konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 długo było by opisywać zacznijmy wiec od servicing/Packages - wyczyszczone ze zbednych pakietów - ustawienia wydajności - pamięć wirtualna - ustawiona idealnie dla dysków ssd choć na hdd też smiga swietnie....net framework 3.5 - wyczyszczone backup winsxs - wyczyszczony setup install - wyczyszczony install - optymalizacja rejestru i czyszcenie.dodatkwe ustawienia i tweaki rejestru zwiazane z prefecht .no ogolnie to jest bardziej pod wydajnosc wersja zrobiona. choc nadaje sie do uzytku domowego bo wszystko działa. po instalacji u mnie system zajmuje około 8 gb. eidur lubi to Cytuj sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 ok czy instalka od nowa ? Cytuj wioslo1 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 a pisales ze ja dopiero testujesz to moze lepiej sie wstrzymac na razie? Cytuj sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Konuss masakra system wymiata , ten twoj nowy modzik MEEEEEEGAAAAA szybki, aż sie boję , ze komp wyskoczy przez okno :) tombycz lubi to Cytuj konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 NA chwile obecna nie odkrylem zadnych bledow. a dzialam na tym modzie prawie caly dzien. zobaczymy czym wiecej osob bedzie testowac tym lepiej to wyjdzie... eidur lubi to Cytuj wioslo1 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 w weekend sie za nia wezme na razie tak jak pisalem mam Twojego moda z 11.06 i przeszedlem na niego z wersji "Windows 10 Pro X64 RS5 incl Office 2019 pl-PL JAN 2019 {Gen2}" ktora mialem z torrentow ale mi bardzo zmulila. Twoj smiga super to fakt ale jest tez swiezy ale zauwazylem ze w porownaniu do tej poprzedniej wersji znacznie dluzej sie windows laduje - tak z tym Twoim juz jest? Cytuj AlonsoPL Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 5 godzin temu, konuss napisał: 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poprzednie dwa mody jakoś za dobrze u mnie nie smigały ale ten to się zapowiada mega właśnie takie coś szukałem, szacun Cytuj lugasek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 11 godzin temu, konuss napisał: 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. Cytuj mazut Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Smiga pieknie, z dyskiem nmve to demon szybkosci :) dzieki za dobra robote :) Cytuj Marecki Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 14 godzin temu, konuss napisał: Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Cytuj RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 godziny temu, RetroN napisał: A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Ogólnie opisałem mniej wiecej wyzej a tak naprawde jest testowa wersja nastepnej wersji mod-a 4 godziny temu, darekka napisał: Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ eidur lubi to Cytuj sebio Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 konuss przeciez ne bede dziennie wgrywał systema , no poczekam , jak wydasz i go na lapka zapodam :), jestes niemożliwy w znaczeniu pozytywnym rzecz jasna Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 6 godzin temu, Marecki napisał: Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Nie ma problemu jeśli chodzi o wybory klawiatur bo nie wiem czy probowałes łaczonego moda gdzie sa dwie wersje home i pro tam instalator nic sie nie zmienia od orginalu jedynie co to na starcie winpe jest sciety do wyoru wersji i miejsce gdzie zainstalowac. co tego nie problemu narazie jedynie co standard net. chyba ze jak pisalem powyzej ktos chetnie wspomoze kolege doładowaniem abym mogl odpalic pakiet neta... 11 godzin temu, lugasek napisał: Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. ogólnie już wczesniej była dyskusja o tym będe wypuszczał jedynie moda Home - Pro bo róznie ludzie szukają. Wersję pojedyncza robie wyłącznie dla siebie do testów... eidur lubi to Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 35 minut temu, konuss napisał: Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ sprawdź PW. Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 41 minut temu, darekka napisał: sprawdź PW. Wielkie podziekowania - aż┌ miło zaskoczony jestem. Biorę sie do pracy zatem ;D eidur lubi to Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Koledzy/koleżanki słowem odbiorcy modów kolegi konuss zasypmy Go na PW gradem doładowań do sieci Play(na allegro doładowanie Play 5zł. kosztuje 4,40zł.) aby mógł dostarczać nam swoje dopieszczone mody bez zamartwiania się czy starczy pakietu internetu jaki posiada aby nam zuploadować nowego moda czy też nie. Dla nas wydatek tych 4,40zł/osobe to nic ale dla autora to znaczna pomoc(ledwo na pakiet neta starczy) i motywacja do jeszcze wydajniejszej pracy za, którą "płaciliśmy" dotąd metodą "bóg zapłać" lub "dziękuję" ale jak wiemy za Dziękuję pakietu neta się nie kupi niestety... Liczę, że odzew po Waszej stronie będzie odpowiedni do pracy kolegi konuss. RetroN i grzesiekho lubią to Cytuj RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D sylar lubi to Cytuj sebio Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 5 godzin temu, RetroN napisał: @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Cytuj konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Godzinę temu, sebio napisał: JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Ogólnie powiem tak u mnie Update p czystej instalacji. Ściąga mi sterowniki oraz aktualizacje. Net Framework. Adobe i jeśli są nowe systemowe. Wszystko ładnie działa więc po co to wyłączać. Ogolnie ja osobiście lubię mieć wszystko aktualne eidur lubi to Cytuj Gość Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sam pisałeś że zbiorcze przywracają usunięte komponenty, więc jak to jest z tym update? Cytuj konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak to jest problem którego i tak na razie nie idzie rozwiązać. Jak sam widzisz co duże wydanie nowy mod. eidur lubi to Cytuj my_g0t Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Próbowałem zainstalować Twój system i wszystko niby ok, ale już na *.145 i teraz na *.175 miałem problem z zainstalowaniem sterownika urządzenia o kodzie: root/vid/0000 Trochę pogrzebałem i stawiam, że to jest "Hyper-V". Próbowałem uruchamiać usługi, ale ostała się ino jedna i niestety podczas próby jej uruchomienia wyskakuje błąd. Jakbyś w przyszłych kompilacjach przyjrzał się temu byłbym wdzięczny. Jakby to było pomocne: płyta ASUS H87M-PRO. Cytuj Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 66 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/17278-windows-10-home-pro-rs6-v1909-x64-by-konuss-esd-pl-2020-09072020/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 15 Tematy Ostatnio przeglądający 0 użytkowników Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 7 minut temu, konuss napisał: Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. ok a, ale czy sie różni od wczorajszej? Cytuj
konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 długo było by opisywać zacznijmy wiec od servicing/Packages - wyczyszczone ze zbednych pakietów - ustawienia wydajności - pamięć wirtualna - ustawiona idealnie dla dysków ssd choć na hdd też smiga swietnie....net framework 3.5 - wyczyszczone backup winsxs - wyczyszczony setup install - wyczyszczony install - optymalizacja rejestru i czyszcenie.dodatkwe ustawienia i tweaki rejestru zwiazane z prefecht .no ogolnie to jest bardziej pod wydajnosc wersja zrobiona. choc nadaje sie do uzytku domowego bo wszystko działa. po instalacji u mnie system zajmuje około 8 gb. eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 ok czy instalka od nowa ? Cytuj
wioslo1 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 a pisales ze ja dopiero testujesz to moze lepiej sie wstrzymac na razie? Cytuj
sebio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Konuss masakra system wymiata , ten twoj nowy modzik MEEEEEEGAAAAA szybki, aż sie boję , ze komp wyskoczy przez okno :) tombycz lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 NA chwile obecna nie odkrylem zadnych bledow. a dzialam na tym modzie prawie caly dzien. zobaczymy czym wiecej osob bedzie testowac tym lepiej to wyjdzie... eidur lubi to Cytuj
wioslo1 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 w weekend sie za nia wezme na razie tak jak pisalem mam Twojego moda z 11.06 i przeszedlem na niego z wersji "Windows 10 Pro X64 RS5 incl Office 2019 pl-PL JAN 2019 {Gen2}" ktora mialem z torrentow ale mi bardzo zmulila. Twoj smiga super to fakt ale jest tez swiezy ale zauwazylem ze w porownaniu do tej poprzedniej wersji znacznie dluzej sie windows laduje - tak z tym Twoim juz jest? Cytuj
AlonsoPL Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 5 godzin temu, konuss napisał: 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poprzednie dwa mody jakoś za dobrze u mnie nie smigały ale ten to się zapowiada mega właśnie takie coś szukałem, szacun Cytuj lugasek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 11 godzin temu, konuss napisał: 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. Cytuj mazut Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Smiga pieknie, z dyskiem nmve to demon szybkosci :) dzieki za dobra robote :) Cytuj Marecki Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 14 godzin temu, konuss napisał: Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Cytuj RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 godziny temu, RetroN napisał: A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Ogólnie opisałem mniej wiecej wyzej a tak naprawde jest testowa wersja nastepnej wersji mod-a 4 godziny temu, darekka napisał: Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ eidur lubi to Cytuj sebio Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 konuss przeciez ne bede dziennie wgrywał systema , no poczekam , jak wydasz i go na lapka zapodam :), jestes niemożliwy w znaczeniu pozytywnym rzecz jasna Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 6 godzin temu, Marecki napisał: Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Nie ma problemu jeśli chodzi o wybory klawiatur bo nie wiem czy probowałes łaczonego moda gdzie sa dwie wersje home i pro tam instalator nic sie nie zmienia od orginalu jedynie co to na starcie winpe jest sciety do wyoru wersji i miejsce gdzie zainstalowac. co tego nie problemu narazie jedynie co standard net. chyba ze jak pisalem powyzej ktos chetnie wspomoze kolege doładowaniem abym mogl odpalic pakiet neta... 11 godzin temu, lugasek napisał: Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. ogólnie już wczesniej była dyskusja o tym będe wypuszczał jedynie moda Home - Pro bo róznie ludzie szukają. Wersję pojedyncza robie wyłącznie dla siebie do testów... eidur lubi to Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 35 minut temu, konuss napisał: Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ sprawdź PW. Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 41 minut temu, darekka napisał: sprawdź PW. Wielkie podziekowania - aż┌ miło zaskoczony jestem. Biorę sie do pracy zatem ;D eidur lubi to Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Koledzy/koleżanki słowem odbiorcy modów kolegi konuss zasypmy Go na PW gradem doładowań do sieci Play(na allegro doładowanie Play 5zł. kosztuje 4,40zł.) aby mógł dostarczać nam swoje dopieszczone mody bez zamartwiania się czy starczy pakietu internetu jaki posiada aby nam zuploadować nowego moda czy też nie. Dla nas wydatek tych 4,40zł/osobe to nic ale dla autora to znaczna pomoc(ledwo na pakiet neta starczy) i motywacja do jeszcze wydajniejszej pracy za, którą "płaciliśmy" dotąd metodą "bóg zapłać" lub "dziękuję" ale jak wiemy za Dziękuję pakietu neta się nie kupi niestety... Liczę, że odzew po Waszej stronie będzie odpowiedni do pracy kolegi konuss. RetroN i grzesiekho lubią to Cytuj RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D sylar lubi to Cytuj sebio Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 5 godzin temu, RetroN napisał: @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Cytuj konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Godzinę temu, sebio napisał: JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Ogólnie powiem tak u mnie Update p czystej instalacji. Ściąga mi sterowniki oraz aktualizacje. Net Framework. Adobe i jeśli są nowe systemowe. Wszystko ładnie działa więc po co to wyłączać. Ogolnie ja osobiście lubię mieć wszystko aktualne eidur lubi to Cytuj Gość Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sam pisałeś że zbiorcze przywracają usunięte komponenty, więc jak to jest z tym update? Cytuj konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak to jest problem którego i tak na razie nie idzie rozwiązać. Jak sam widzisz co duże wydanie nowy mod. eidur lubi to Cytuj my_g0t Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Próbowałem zainstalować Twój system i wszystko niby ok, ale już na *.145 i teraz na *.175 miałem problem z zainstalowaniem sterownika urządzenia o kodzie: root/vid/0000 Trochę pogrzebałem i stawiam, że to jest "Hyper-V". Próbowałem uruchamiać usługi, ale ostała się ino jedna i niestety podczas próby jej uruchomienia wyskakuje błąd. Jakbyś w przyszłych kompilacjach przyjrzał się temu byłbym wdzięczny. Jakby to było pomocne: płyta ASUS H87M-PRO. Cytuj Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 66 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/17278-windows-10-home-pro-rs6-v1909-x64-by-konuss-esd-pl-2020-09072020/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 15 Tematy Ostatnio przeglądający 0 użytkowników Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
lugasek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 11 godzin temu, konuss napisał: 9 min 11 sek. Leci... Windows 10 Pro x64 1903 18362.175 - najnowszy moj mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. Cytuj mazut Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Smiga pieknie, z dyskiem nmve to demon szybkosci :) dzieki za dobra robote :) Cytuj Marecki Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 14 godzin temu, konuss napisał: Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Cytuj RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 godziny temu, RetroN napisał: A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Ogólnie opisałem mniej wiecej wyzej a tak naprawde jest testowa wersja nastepnej wersji mod-a 4 godziny temu, darekka napisał: Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ eidur lubi to Cytuj sebio Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 konuss przeciez ne bede dziennie wgrywał systema , no poczekam , jak wydasz i go na lapka zapodam :), jestes niemożliwy w znaczeniu pozytywnym rzecz jasna Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 6 godzin temu, Marecki napisał: Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Nie ma problemu jeśli chodzi o wybory klawiatur bo nie wiem czy probowałes łaczonego moda gdzie sa dwie wersje home i pro tam instalator nic sie nie zmienia od orginalu jedynie co to na starcie winpe jest sciety do wyoru wersji i miejsce gdzie zainstalowac. co tego nie problemu narazie jedynie co standard net. chyba ze jak pisalem powyzej ktos chetnie wspomoze kolege doładowaniem abym mogl odpalic pakiet neta... 11 godzin temu, lugasek napisał: Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. ogólnie już wczesniej była dyskusja o tym będe wypuszczał jedynie moda Home - Pro bo róznie ludzie szukają. Wersję pojedyncza robie wyłącznie dla siebie do testów... eidur lubi to Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 35 minut temu, konuss napisał: Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ sprawdź PW. Cytuj konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 41 minut temu, darekka napisał: sprawdź PW. Wielkie podziekowania - aż┌ miło zaskoczony jestem. Biorę sie do pracy zatem ;D eidur lubi to Cytuj darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Koledzy/koleżanki słowem odbiorcy modów kolegi konuss zasypmy Go na PW gradem doładowań do sieci Play(na allegro doładowanie Play 5zł. kosztuje 4,40zł.) aby mógł dostarczać nam swoje dopieszczone mody bez zamartwiania się czy starczy pakietu internetu jaki posiada aby nam zuploadować nowego moda czy też nie. Dla nas wydatek tych 4,40zł/osobe to nic ale dla autora to znaczna pomoc(ledwo na pakiet neta starczy) i motywacja do jeszcze wydajniejszej pracy za, którą "płaciliśmy" dotąd metodą "bóg zapłać" lub "dziękuję" ale jak wiemy za Dziękuję pakietu neta się nie kupi niestety... Liczę, że odzew po Waszej stronie będzie odpowiedni do pracy kolegi konuss. RetroN i grzesiekho lubią to Cytuj RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D sylar lubi to Cytuj sebio Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 5 godzin temu, RetroN napisał: @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Cytuj konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Godzinę temu, sebio napisał: JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Ogólnie powiem tak u mnie Update p czystej instalacji. Ściąga mi sterowniki oraz aktualizacje. Net Framework. Adobe i jeśli są nowe systemowe. Wszystko ładnie działa więc po co to wyłączać. Ogolnie ja osobiście lubię mieć wszystko aktualne eidur lubi to Cytuj Gość Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sam pisałeś że zbiorcze przywracają usunięte komponenty, więc jak to jest z tym update? Cytuj konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak to jest problem którego i tak na razie nie idzie rozwiązać. Jak sam widzisz co duże wydanie nowy mod. eidur lubi to Cytuj my_g0t Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Próbowałem zainstalować Twój system i wszystko niby ok, ale już na *.145 i teraz na *.175 miałem problem z zainstalowaniem sterownika urządzenia o kodzie: root/vid/0000 Trochę pogrzebałem i stawiam, że to jest "Hyper-V". Próbowałem uruchamiać usługi, ale ostała się ino jedna i niestety podczas próby jej uruchomienia wyskakuje błąd. Jakbyś w przyszłych kompilacjach przyjrzał się temu byłbym wdzięczny. Jakby to było pomocne: płyta ASUS H87M-PRO. Cytuj Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 66 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/17278-windows-10-home-pro-rs6-v1909-x64-by-konuss-esd-pl-2020-09072020/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 15
mazut Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Smiga pieknie, z dyskiem nmve to demon szybkosci :) dzieki za dobra robote :) Cytuj
Marecki Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 14 godzin temu, konuss napisał: Co wnosi ogólnie tak jest której używam ja obcieta z niepotrzebnych komponentów i paczek systemowych. Idealnie dopasowana do hardcoru jaki nieraz robie u siebie w systemie. zaaktualizowana do najnowszej wersji. Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Cytuj
darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Cytuj
RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Cytuj
konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 godziny temu, RetroN napisał: A ja mam pytanie, czym ta hardcorowa się różni od zwykłej? Znaczy jakie ma ,,upośledzenia'' względem oryginału? Bo jak wszystko na niej rusza, to może zrobić tylko tą wersje, albo wstawić 2 wersje (z home i pro) do głównego wątku. Pozdrawiam Ogólnie opisałem mniej wiecej wyzej a tak naprawde jest testowa wersja nastepnej wersji mod-a 4 godziny temu, darekka napisał: Również przyłączam się do powyższej prośby o harcorową wersję HOME(taką jak ostatnio wydana PRO). Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 konuss przeciez ne bede dziennie wgrywał systema , no poczekam , jak wydasz i go na lapka zapodam :), jestes niemożliwy w znaczeniu pozytywnym rzecz jasna Cytuj
konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 6 godzin temu, Marecki napisał: Witaj konuss! Czy jest możliwe, abyś taką właśnie wersję, mocno zoptymalizowaną pod kątem szybkości działania - czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia, wyłączone usługi niepotrzebnie działające w tle, itp. - zrobił w wersji Home, a nie Pro? Wydaje mi się, że wielkość instalki, jak również ile zajmuje miejsca po instalacji nie jest już kwestią kluczową. Jeśli zechcesz "powalczyć" w tej kwestii, to mam dodatkową prośbę: pozostaw możliwość wyboru dodatkowych klawiatur. Mi akurat zależy na niemieckiej, węgierskiej, francuskiej, rosyjskiej. Być może do takiej wersji warto by było założyć nowy wątek? Pozdrawiam! Sukcesów życzę! Nie ma problemu jeśli chodzi o wybory klawiatur bo nie wiem czy probowałes łaczonego moda gdzie sa dwie wersje home i pro tam instalator nic sie nie zmienia od orginalu jedynie co to na starcie winpe jest sciety do wyoru wersji i miejsce gdzie zainstalowac. co tego nie problemu narazie jedynie co standard net. chyba ze jak pisalem powyzej ktos chetnie wspomoze kolege doładowaniem abym mogl odpalic pakiet neta... 11 godzin temu, lugasek napisał: Będziesz wypuszczał do tej wersji aktualizacje?. Czy do tej wcześniejszej?. ogólnie już wczesniej była dyskusja o tym będe wypuszczał jedynie moda Home - Pro bo róznie ludzie szukają. Wersję pojedyncza robie wyłącznie dla siebie do testów... eidur lubi to Cytuj
darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 35 minut temu, konuss napisał: Nie ma problemu może być na jutro o ile ktoś będzie chętny wspomóc kodem play-a za minimum 5 aby mogł odpalic pakiet net-a ;/ sprawdź PW. Cytuj
konuss Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 41 minut temu, darekka napisał: sprawdź PW. Wielkie podziekowania - aż┌ miło zaskoczony jestem. Biorę sie do pracy zatem ;D eidur lubi to Cytuj
darekka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Koledzy/koleżanki słowem odbiorcy modów kolegi konuss zasypmy Go na PW gradem doładowań do sieci Play(na allegro doładowanie Play 5zł. kosztuje 4,40zł.) aby mógł dostarczać nam swoje dopieszczone mody bez zamartwiania się czy starczy pakietu internetu jaki posiada aby nam zuploadować nowego moda czy też nie. Dla nas wydatek tych 4,40zł/osobe to nic ale dla autora to znaczna pomoc(ledwo na pakiet neta starczy) i motywacja do jeszcze wydajniejszej pracy za, którą "płaciliśmy" dotąd metodą "bóg zapłać" lub "dziękuję" ale jak wiemy za Dziękuję pakietu neta się nie kupi niestety... Liczę, że odzew po Waszej stronie będzie odpowiedni do pracy kolegi konuss. RetroN i grzesiekho lubią to Cytuj
RetroN Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D sylar lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 5 godzin temu, RetroN napisał: @konuss Jak wyłączyć WU w tym najnowszym modzie? Bo chce coś ciągle pobierać a wstrzymać 7 dni to będzie potem pobierać :/ A i gdzie się podział przycisk centrum akcji? Czy nie ma go w ogóle teraz w windowsach? Bo ostatni raz w10 używałem w 2k17 ;D JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Cytuj
konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Godzinę temu, sebio napisał: JA tak zrobiłem, no prawie tak i mam wyłączony uptade Ogólnie powiem tak u mnie Update p czystej instalacji. Ściąga mi sterowniki oraz aktualizacje. Net Framework. Adobe i jeśli są nowe systemowe. Wszystko ładnie działa więc po co to wyłączać. Ogolnie ja osobiście lubię mieć wszystko aktualne eidur lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sam pisałeś że zbiorcze przywracają usunięte komponenty, więc jak to jest z tym update? Cytuj
konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak to jest problem którego i tak na razie nie idzie rozwiązać. Jak sam widzisz co duże wydanie nowy mod. eidur lubi to Cytuj
my_g0t Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Próbowałem zainstalować Twój system i wszystko niby ok, ale już na *.145 i teraz na *.175 miałem problem z zainstalowaniem sterownika urządzenia o kodzie: root/vid/0000 Trochę pogrzebałem i stawiam, że to jest "Hyper-V". Próbowałem uruchamiać usługi, ale ostała się ino jedna i niestety podczas próby jej uruchomienia wyskakuje błąd. Jakbyś w przyszłych kompilacjach przyjrzał się temu byłbym wdzięczny. Jakby to było pomocne: płyta ASUS H87M-PRO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi