Skocz do zawartości

Microsoft Office 2019 Pro Plus + Visio Pro + Project Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pobieranie / instalacja / aktywacja

Awaryjnie, jeśli instalacja nie włącza się:

Opublikowano

Aktywacja od razu po stronie ms.

Trzeba pobrac z galezi nowy build i z mojego katalogu z linka dorzucic pliki do instalacji.

Trza usunac inne wersje office.

Jak masz 2019 to aktualizujesz bez deinstalacji

Opublikowano

Aktywacja od razu po stronie ms.

Trzeba pobrac z galezi nowy build i z mojego katalogu z linka dorzucic pliki do instalacji.

Trza usunac inne wersje office.

Jak masz 2019 to aktualizujesz bez deinstalacji

Czyli normalnie instalujemy aktywacja automat przez ms

I czy można normalnie zalogować się do konta ms?

Opublikowano

tak, z tym że trzeba całkowicie pozbyć się starych wersji typu 2016 itp żeby wygenerował się nowy token do aktywacji

Opublikowano

Ściągnąłem wersję office 2019 od bladiusa, ale po kliknięciu na setup mignie tylko ekran i nic się nie dzieje

Nie masz klikac setup tylko ten plik skryptu

start_setup.cmd a później setup.exe

Tylko plik cmd, ten drugi sie sam uruchomi 

Opublikowano

Na screenie Office 2019 version 1803 (Build 9031.2004)

przecież nie będę aktualizował screenów, bez jaj

Jest polska wersja! :)

Opublikowano

Aktualizacja

No spoko. Tylko pokazałem, że pobrałem z kanału DevMain, czyli nowsze wersje niż z kanału, który był podany jako pierwszy czyli Dogfood_CC.

bo wcześniej nowsze były tylko tam i raz na jakiś czas wskoczyły polskie potem same angielskie były.

Nie każda wersja będzie polska

Opublikowano

Wybaczcie jestem noobem!

Czyli mam pobrać ten plik rar, (2.7 giga, ten który jest w folderze na megaupload) i go rozpakować i włączyć plik cmd i to będzie wszystko działać jak dobrze pójdzie tak?

Czy coś jeszcze muszę pobrać/zrobić?

Opublikowano

Tylko czekac az sie zainstaluje, ewentualnie podmienic skroty, lub recznie poprawic dopisek 2016 na 2019

Opublikowano

Myślę że im nowszy Windows i Office, tym M$ mocniej i głębiej Was rżnie w czoko ;) Chcecie być "testerami"? Proszę bardzo, ja tam wolę siedzieć na Windows 7 <bez szpiegujących aktualizacji z WU> + skrypty UUAWU + RemoveSpy i Office 2010 - lepiej korzystać z tych cudeniek do ostatniej kropli ostatniego dnia wsparcia a Wy jak se tam chcecie ;)

Szkoda mi tylko ludzi, jak łatwo oddają swoją prywatność za "gów#enko" na patyku, heh... :rolleyes:

I zanim zapieką Was ostro pupcie - nie, nie mam zamiaru się ani odłączać od internetu ani nic z tych rzeczy, ja tylko OGRANICZAM "wycieki" na ile to możliwe, nie jestem aż takiom masochistą. ;)