Dziadek13 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Przeglądałem fotki z systemu i tam były kolory disneya. Tapety z niego. Cytuj
selekt1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 No właśnie chciałem dzieciakom go zainstalować ale za każdym razem jakieś rozczarowanie bo nie da się go uruchomić tak jak wygląda na zdjęciach. Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Z tego co podglądnołem w ten sys to boot jest XP.bin a w tym katalogu jest cztery boot .bin może podmień innego boota i pójdzie. Cytuj
selekt1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Próbowałem z czystego systemu XP wstawić ale wychodziły mi cyrki co prawda ekran startowy był z Disney Edition ale potem same błędy i wielki krach(plik loader był jako boot). A ten twój boot jest z systemu XP mini i taki się uruchamia a obraz XPde fakt faktem jest to multi boot ale startuje tylko do menu wyboru i klęka czyli nic więcej się nie dzieje. Cytuj
Gość FoRMaT2007 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Coś jest na Chomiku link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
selekt1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Coś jest na Chomiku link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] XP Disney Ciekawe czy to nie jest to samo co z #2 posta... a poza tym ta wersja jest z 2010 a nie 2011 chociaż czy ja wiem ... Cytuj
Gość Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Proszę,Windows Xp Disney Edition 2011[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Ten z mega Windows Xp Disney Edition 2011,może być najpewniejszy. Cytuj
Gość Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Ze wszystkich linków obraz jest ten sam, tylko że ze zippyshare.com jest pobieranie obrazu w partach. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Tak,ale wagowo coś inaczej 571 do 701. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Obraz systemu waży 701MB Faktycznie jest po wypakowaniu 701 MB Cytuj
selekt1 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Aktualne w pracy jestem ale wrócę to wszystko sprawdzę. Cytuj
moszter Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Windows XP Dinsey Edition 2010 + PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
selekt1 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Wszystko działa ładnie pomijając to że przy zmianie jeżyka na polski wychodzi grecki (dodałem polskie MUI) i zostanę przy angielskim niech dzieciaki się uczą. Cytuj
LeprechaunZer0 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 W dniu 2/3/2018 o 10:38 AM, J3RZY napisał: Please, Windows Xp Disney Edition 2011 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Can you please upload this again? W dniu 2/3/2018 o 12:12 PM, moszter napisał: Windows XP Dinsey Edition 2010 + PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Can you please upload this again? JanKo6 lubi to Cytuj
podlos Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 W dniu 10.02.2021 o 02:45, LeprechaunZer0 napisał: Can you please upload this again? Windows XP SP3 Disney Edition v2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows XP Disney Edition 2010 + PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6, LeprechaunZer0 i moszter lubią to Cytuj
moszter Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Windows XP SP3 Disney Edition v2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows XP Dinsey Edition 2010 + PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Disney XP Theme [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LeprechaunZer0 i JanKo6 lubią to Cytuj
podlos Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca Jakby ktoś nadal szukał xp disney W skrócie sam xp tak wyglądający nigdy nie wyszedł a wyszła skórka hyperdesk na licencji "2008 - Disney’s It’s a Magical World" Oprócz tej wyszła też "2008 - The Official Disney Pixar’s WALL-E Windows Desktop Theme" która zawierała w sobie 3 motywy: - Hyperdesk Combo Theme Pack - Hyperdesk Eve Theme - Hyperdesk WALL-E Theme Pack Tutaj więcej info i zdjęcia: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak ktoś chce sobie potestować poniżej do pobrania. Znalezione w sieci i sprawdzone, działają. W achiwum też instrukcja jakby się pojawił błąd przy instalacji, ja miałem tylko dla Walle i pomógł Hyperdesk Disney Motywy.rar [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi