Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poszukuję modyfikacji Windows XP Disney Edition. Ta modyfikacja została stworzona przez Asus-a, specjalnie dla ich linii laptopów dla dzieci, ale zdaje się że moderzy wyciągnęli pliki i zrobili z tego nieoficjalna modyfikację XP.

Pomyślałem że wartoby zachować to dla potomności, ewentualnie powyciągać ciekawe pliki i wrzucić do bazy WinClub — jakby ktoś chciał sobie ubarwić pulpit starego grata/komputera dla dziecka, na którym nowsze wydania Windows już niedomagają.

Gdyby ktoś miał działające linki do ściągnięcia obrazów tego moda lub zachował gdzieś na dysku ISO, byłbym wdzięczny za podzielenie się.

Posted

5 sekund szukania:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

obraz bez informacji boot trochę się po męczyłem i dałem spokój.

a tu pisze chwilowo nie można pobrać...

Posted

Pobraniem zawartosc linku i proszę o pomoc lub wyjaśnienie.

To jest folder nie obraz iso jak to zainstalować?

A może to jest nakładka na zainstalowanego xp?

Przyznam że pomysły mi się skończyły.

Posted

Już mówiłem, UltraISO i zrób z tego obraz systemu ISO, później nagraj na płytkę tak jak się nagrywa obrazy płyty.

Nie wiem dlaczego to od razu nie jest obraz systemu ISO

Posted
Ale chodzi o to że klikam prawym wypakuj tutaj i otrzymuje zwykły folder z plikami 

To pobierz sobie jak radzi Kolega, program UltraISO

Kliknij prawym przyciskiem myszy i z menu wybierz Ultra iso Dodaj do windows xp

utworzy się iso i nagraj to iso na płytkę.

Posted

To może zainstalować zwykłego XPeka a później Disney XP Theme >>> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Tu masz patch theme do XP >>> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Tu masz patch theme do XP >>> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Aż boję się zapytać jak go użyć bo xp Disney edition nie poszedł to na zwykłym mam go odpalić czy jak?

Posted

Te pliki stąd >>> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] musisz skopiować w odpowiednie miejsce. Po zastosowaniu patcha zrestartować system.

Posted

Te pliki stąd >>> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] musisz skopiować w odpowiednie miejsce. Po zastosowaniu patcha zrestartować system.

Po skopiowaniu tych plików od razu zmieniło mi wygląd okien i menu start bez żadnego patch-a a po zastosowaniu patch-a tak jak by nic się ni stało ale postaram się jeszcze trochę z tym xp po męczyć chociaż daję powoli za wygraną disneya który nie jest prostym folderem do zainstalowania.

Posted

Pobrałem z tond dwa razy obraz 1 otworzyłem obraz 2 i wypakowałem obraz 3 ani iso ani nic.

Kolego wyżej jak możesz wyślij mi plik boot z Ultraiso.