Jump to content

selekt1

Użytkownik
  • Content Count

    55
  • Posty z Chatbox

    0
  • Joined

  • Last visited

About selekt1

  • Rank
    Zaawansowany użytkownik
  • Birthday 09/09/1986

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja:
    Tarnogród +11
  1. Wszystko działa ładnie pomijając to że przy zmianie jeżyka na polski wychodzi grecki (dodałem polskie MUI) i zostanę przy angielskim niech dzieciaki się uczą.
  2. Aktualne w pracy jestem ale wrócę to wszystko sprawdzę.
  3. Ciekawe czy to nie jest to samo co z #2 posta... a poza tym ta wersja jest z 2010 a nie 2011 chociaż czy ja wiem ...
  4. Próbowałem z czystego systemu XP wstawić ale wychodziły mi cyrki co prawda ekran startowy był z Disney Edition ale potem same błędy i wielki krach(plik loader był jako boot). A ten twój boot jest z systemu XP mini i taki się uruchamia a obraz XPde fakt faktem jest to multi boot ale startuje tylko do menu wyboru i klęka czyli nic więcej się nie dzieje.
  5. No właśnie chciałem dzieciakom go zainstalować ale za każdym razem jakieś rozczarowanie bo nie da się go uruchomić tak jak wygląda na zdjęciach.
  6. Bootowalny jest ale nie to co trzeba... zobacz post wyzej
  7. Może VB jakoś inaczej to czyta ale u mnie wygląda to tak jak na załączniku.
  8. Pobrałem z tond dwa razy obraz 1 otworzyłem obraz 2 i wypakowałem obraz 3 ani iso ani nic. Kolego wyżej jak możesz wyślij mi plik boot z Ultraiso.
  9. Po skopiowaniu tych plików od razu zmieniło mi wygląd okien i menu start bez żadnego patch-a a po zastosowaniu patch-a tak jak by nic się ni stało ale postaram się jeszcze trochę z tym xp po męczyć chociaż daję powoli za wygraną disneya który nie jest prostym folderem do zainstalowania.
  10. Pogratulowało mi pomyślnej operacji i ... tyle żadnych efektów.
  11. Aż boję się zapytać jak go użyć bo xp Disney edition nie poszedł to na zwykłym mam go odpalić czy jak?
  12. Z tej płyty co pobrałem raczej nie wystartuje z już zainstalowanego systemu bo już próbowałem a do tego co podałeś zaraz zrobię testy.
  13. Pobraniem sobie ultraiso zrobiłem z tego iso ale w programie piszę nośnik nie bootowalny. Programem folder2iso również wychodzi bez plików boot.
  14. Ale chodzi o to że klikam prawym wypakuj tutaj i otrzymuje zwykły folder z plikami bez informacji boot czyli ani płyta ani usb nie startuje.
  15. Pobraniem zawartosc linku i proszę o pomoc lub wyjaśnienie. To jest folder nie obraz iso jak to zainstalować? A może to jest nakładka na zainstalowanego xp? Przyznam że pomysły mi się skończyły.
×
×
  • Create New...

Important Information