pepe410 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 A jak sie ma sprawa z Windows Update mozna aktualizowac system normalnie? no i czy dziala Windows Defender? Cytuj
VACek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 A jak sie ma sprawa z Windows Update mozna aktualizowac system normalnie? no i czy dziala Windows Defender? Można, działa Cytuj
szymibtw Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 A jak sie ma sprawa z Windows Update mozna aktualizowac system normalnie? no i czy dziala Windows Defender? Kastratów się nie aktualizuje Sprawdźcie usługi kurde wszystkiego wam na tacy nie podam, nie tylko jedna usługa jest od wi-fi Zaraz będę szukał dzięki Cytuj
VACek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Kastratów się nie aktualizuje Polecam przeczytać opis to nie jest kastrat Cytuj
pepe410 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 a systemowy defender starczy? bo na win 10 przez pol roku korzystalem tylko z systemowego a tu nie wiem czy wgrac cos dodatkowo.... Cytuj
VACek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 a systemowy defender starczy? bo na win 10 przez pol roku korzystalem tylko z systemowego a tu nie wiem czy wgrac cos dodatkowo.... Jak masz głowe na karku to starczy Cytuj
Vamude Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Potwierdzam u mnie to samo z wifi i ta metoda też nie działa... Ustaw też atrybut automatyczny w "automatyczna konfiguracja sieci przewodowej". Też macie taki problem np w VirtualBoxie że pisze brak dostępu do internetu,a mimo wszystko internet jest i przeglądarki wszystko normalnie otwierają? Właśnie dziś chciałbym go zainstalowac na nowym dysku SSD i nie chciałbym żeby ten problem u mnie występował Usługi, atrybut automatyczny w "automatyczna konfiguracja sieci przewodowej" pomaga na ten problem Cytuj
kilerek3 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Czym się różni od win 8.1 Pro PP? bo nie wiem czy opłaca się zmieniać na ten PS Cytuj
Franc Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nowsza podstawa - zintegrowane ostatnie poprawki, eliminacja błędów (jeśli jakieś były) itp. Jak Ci PP dobrze działa, to na razie nie zmieniaj Cytuj
VACek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jak Ci PP dobrze działa, to na razie nie zmieniaj Miaem PP zmienilem na PS bylo warto Cytuj
jerrunia Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zainstalowałem wersję "pro" na tablecie Dell Latitude 10 ST2. Windows śmiga jak szalony.U mnie problemy z wi-fi nie wystąpiły, ustawienia które podawał M4T w usłudze w rozwiązaniu tego problemu mnie ominęły.Wielkie podziękowania dla Twórcy systemu i wszystkiego najlepszego dla Niego w Nowym Roku Ps. Jak dostać się do Windows Store, potrzebuję zainstalować parę aplikacji a PS ma wycięty dostęp do sklepu.... Cytuj
VACek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jak dostać się do Windows Store, potrzebuję zainstalować parę aplikacji a PS ma wycięty dostęp do sklepu.... Tu musisz zapomnieć o sklepie i apkach. Cytuj
jerrunia Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tu musisz zapomnieć o sklepie i apkach. Dzięki. Miałem nadzieję, że w rejestrze da się grzebnąć ...no cóż są inne aplikacje. System rewelacyjny. Cytuj
Poll300 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam po długiej przerwie mam pytanie czy to też zainstaluję na tablecie tablet jest na Windowsie 10 czy lepjej inną wersję zainstalować na tablet ? Cytuj
VACek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam po długiej przerwie mam pytanie czy to też zainstaluję na tablecie tablet jest na Windowsie 10 czy lepjej inną wersję zainstalować na tablet ? Polecam przeczytać kilka wpisów wzwyż między innymi moje P.S. Tablet tabletowi nie równy Cytuj
Poll300 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Polecam przeczytać kilka wpisów wzwyż między innymi moje P.S. Tablet tabletowi nie równy Rozumiem z góry dziękuję Cytuj
szymibtw Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ustaw też atrybut automatyczny w "automatyczna konfiguracja sieci przewodowej". Usługi, atrybut automatyczny w "automatyczna konfiguracja sieci przewodowej" pomaga na ten problem Nie pomogło nadal trzeba wpisywać hasło Cytuj
stachu4587 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie pomogło nadal trzeba wpisywać hasło Pogrzebałem i pomogło włączenie i ustawienie atrybutòw na automatyczny usługi o nazwie "usługa listy sieci" kwasior500 lubi to Cytuj
Malcolm102 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 czy w tej edycji działa Defender hm:) Cytuj
VACek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 czy w tej edycji działa Defender hm:) Tak Cytuj
Mr.T Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 czy w tej edycji działa Defender hm:) działa Cytuj
destr0y Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Good Job. Bardzo ładnie dostrojony system. Dzięki wielkie Cytuj
Gość xwing Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Może komuś się przyda informacja. Zainstalowany na partycji mbr przyjmuje nie podpisane sterowniki. Komendy typu bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKSbcdedit -set TESTSIGNING ON" na systemie z rozruchem UEFI nie działają. Na partycji UEFI nie ma opcji wyboru zaawansowanego startu, więc podpisu sterowników nie da się nijak wyłączyć. Cytuj
danterape Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 To tak dodam gdyby ktoś miał problem z MS Office 2013 jak ja z otwieraniem niektórych plików: File->Options->Trust Center->Trust Center Settings 1. Protected View-> Uncheck the 3 options 2. File Block Options -> Check "Legacy Converters for Excel" (second to last checkbox) Cytuj
zibi505 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam.zainstalowałem niedawno ten system i co jakiś czas monitor komputera przygasa mi na dwie chwilę, a w zasobniku pokazuje się ikonka(żółty trójkąt ostrzegawczy-proces hosta dla zadań systemu Windows) przypomina mi to błąd kernel gdzie siadał sterownik grafiki.Jednak od pewnego czasu używam sprawdzoną wersje sterownika i wszystko było Ok......ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj
VACek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam.zainstalowałem niedawno ten system i co jakiś czas monitor komputera przygasa mi na dwie chwilę, a w zasobniku pokazuje się ikonka(żółty trójkąt ostrzegawczy-proces hosta dla zadań systemu Windows) przypomina mi to błąd kernel gdzie siadał sterownik grafiki.Jednak od pewnego czasu używam sprawdzoną wersje sterownika i wszystko było Ok......ma ktoś jakiś pomysł? Szklana kula mi sie zepsuła nic nie powiesz o sprzęcie jaka grafa itp, więc ja ci powiem tak: U mnie wszystko działa Cytuj
zibi505 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Szklana kula mi sie zepsuła nic nie powiesz o sprzęcie jaka grafa itp, więc ja ci powiem tak: U mnie wszystko działa Płyta główna Asus P5G41C-M LX Procesor Intel Core 2Duo E8500 3,16GHz Pamięć Corsair Vengeance 2x4GBG Grafika NVIDIA GeForce GT730 zasilacz HP API4PC 230W komputer używany wyłącznie do multimediów Cytuj
EndoGen Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Używa ktoś tego systemu wraz z ryzenem?, jak sytuacja w grach? CS, LoL? W poprzedniej wersji miałem dziwne spadki fps w porównaniu do w7 i w10. Choć pewnie to wina sterów do chipsetu bo AMD nie wspiera w8.1(tylko wersja beta jest dostępna) Jak cos to: ryzen 1700 Nvidia 1080ti Cytuj
drev Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 danterape ty masz ten system na z370? jak stabilnosc i skad wziales sterowniki do chipsetu? Cytuj
K0PeRniK001 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 niestety u mnie po instalacji win 8.1 pro ps nie chce uruchomić się hd tune z panelu sterowania :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi