Mr.T Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 W dniu 19.08.2018 o 17:45, domitek napisał: Hej! Przy próbie instalacji sterownika Intel Rapid Storage, spróbuj rozpakowac instalator i zapodac przez menadzera urządzeń Cytuj
renmaister Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Od ponad tygodnia mam zainstalowany tej system, i czy to normalne że każdego dnia instaluje się jedna aktualizacja? Cytuj
tfornalewicz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 System (wersja Core) naprawdę dobrze działa na dość przeciętnym sprzęcie mojej dziewczyny (A10-4600M), niestety mam problem ze zmianą języka. System jest po polsku, dziewczyna jest z Turcji, więc chcę dograć jej język turecki. Przez panel sterowania znajduję pakiet językowy do pobrania, instaluję, lecz potem wyskakuje błąd. Próbowałem pobrać odpowiednią paczkę osobno, lecz nie mogę znaleźć tej wersji. Jakieś porady jak to obejść? Nie można również dodać tureckiej klawiatury, nie ma jej na liście. ------ EDIT: Języki angielskie (UK, USA) również wywalają błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wkamil50 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 W dniu 22.08.2018 o 20:12, ministerpl napisał: płyta głowna pod amd ? jaki chipset ? producent ? Jest to MSI z77 GD55 na Intelu, tak się zastanawiam czy przyczyną nie jest przestarzały już bios, bo jest to wersja 1.6 i być może jest problem z bootowaniem. Co o tym myślicie? Raport Aidy - sprzęt: https://pastebin.com/aa5hsfn9 I dzięki za zainteresowanie się wątkiem :) Cytuj
scarley jones Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Najszybszy system, na SSD odpala sie w ok 8 sekund Jakbym mógł w tym systemie zmienić język na angielski? Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 W dniu 24.08.2018 o 13:07, tfornalewicz napisał: System (wersja Core) naprawdę dobrze działa na dość przeciętnym sprzęcie mojej dziewczyny (A10-4600M), niestety mam problem ze zmianą języka. System jest po polsku, dziewczyna jest z Turcji, więc chcę dograć jej język turecki. Przez panel sterowania znajduję pakiet językowy do pobrania, instaluję, lecz potem wyskakuje błąd. Próbowałem pobrać odpowiednią paczkę osobno, lecz nie mogę znaleźć tej wersji. Jakieś porady jak to obejść? Nie można również dodać tureckiej klawiatury, nie ma jej na liście. ------ EDIT: Języki angielskie (UK, USA) również wywalają błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 10 minut temu, scarley jones napisał: Jakbym mógł w tym systemie zmienić język na angielski? Wycięta jest obsługa innych języków Cytuj
Mr.T Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 SOrry ale w najsmielszych marzeniach nie myslalem ze moj kastracik bedzie wymagał tureckiego piosylant lubi to Cytuj
tfornalewicz Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 15 hours ago, Mr.T said: SOrry ale w najsmielszych marzeniach nie myslalem ze moj kastracik bedzie wymagał tureckiego Ale nawet angielskiego? xD Wystarczy mi PL Windows + turecka klawiatura, są klawiatury jakieś wietnamskie itd. Skoro one zostały, myślałem, że turecka też się uchowała gdzieś Klawiatury nie da rady dograć, skoro jest tona innych? Cytuj
tokone Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Znakomity system, śmiga aż miło, jestem w wielkim szoku że lepiej niż najlepsza modyfikacja Windows 7! :). Cytuj
zoxovsky Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) ovh link nie działa ;/ poprawicie linki? juz działa Jaka wersje pod ten procek najlepiej zainstalować 64 czy 86? Edytowane 4 Września 2018 przez zoxovsky Cytuj
m4s Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 X86Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kamiryna Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 45 minutes ago, m4s said: X86 Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka przy 4gb ram? 7 hours ago, zoxovsky said: ovh link nie działa ;/ poprawicie linki? juz działa Jaka wersje pod ten procek najlepiej zainstalować 64 czy 86? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] win7 jakieś dobrze przycięte najlepiej. Cytuj
m4s Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zobacz jaki ma procesor. X64 to za duży narzut dla Celerona.Co z tego że ma 4GB RAM? Kawałek będzie leżał odłogiem i tyle.Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
zoxovsky Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 15 godzin temu, m4s napisał: Zobacz jaki ma procesor. X64 to za duży narzut dla Celerona. Co z tego że ma 4GB RAM? Kawałek będzie leżał odłogiem i tyle. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka W takim razie co proponujesz? Cytuj
m4s Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Do czego ma być ten system? Cytuj
zoxovsky Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 15 godzin temu, m4s napisał: Do czego ma być ten system? Filmy, gra hearthstone i tibia ogółem żeby się nie zacinał w miarę możliwości takiej Cytuj
m4s Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 ten z tego tematu będzie ok. tylko wersja 32bity Cytuj
my_g0t Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Pytanie do prezesa Mr.T - czy planujesz aktualizację tego tematu? Fajnie by było, aby Twój kastrat 8.1był aktualizowany :). Oczywiście wszystko w ramach czasu, którym może dysponujesz. Pozdrawiam! Cytuj
VACek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 20 minut temu, my_g0t napisał: Twój kastrat Jak to jest kastrat, to ja jestem baletnicą, polecam czytać opis Cytuj
my_g0t Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 W dniu 27.08.2018 o 22:08, Mr.T napisał: SOrry ale w najsmielszych marzeniach nie myslalem ze moj kastracik bedzie wymagał tureckiego Tylko cytuję... Cytuj
VACek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Moim skromnym zdaniem to jedynie dobrze zoptymalizowany OS niż kastrat Cytuj
my_g0t Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Teraz, M4T napisał: Moim skromnym zdaniem to jedynie dobrze zoptymalizowany OS niż kastrat Wiem doskonale czym jest dlatego zapytałem o ewentualną aktualizację. Tylko tyle, pozdrawiam. Cytuj
rwanek Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Do wszystkich, którzy maja problem z wifi - u mnie żadna metoda z tego wątku nie pomogła, windows nie pamiętał ustawień/ hasła wifi i nie łączył się automatycznie, rozwiązaniem jest: wyłączenie obsługi IPv6 we właściwościach karty wifi teraz po każdym restarcie system od razu łączy się z dostępną siecią wifi. Cytuj
tomek5700 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Cześć, mam problem po instalacji windowsa, a mianowicie komputer nie widzi karty sieciowej (WIFI, niestety nie mam możliwości sprawdzić czy internet działa przez kabel, przed formatem wszystko działało i wifi i kabel). Mój laptop to ASUS X553M, instalowałem sterowniki ze strony producenta do wersji X553MA (taka tylko jest dostępna) i nic to nie daje ciągle niczego nie widzi. Próbowałem zainstalować CHIPSET ale niestety nie chce wystartować zaczyna kopiować plik CSver.dll i wywala błąd "Kopiowanie plikow nie powiodło się. Instalator zakończy działanie". Szukałem też karty sieciowej w BIOS ale nie mogłem tam znaleźć żadnych urządzeń. Poprawka KB3126593 też usunięta... Proszę o pomoc, bardzo zależy mi na czasie bo wyjazd mnie czeka. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Imperator64 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 @tomek5700 Sprobuj automatem do instalacji online najnowszych sterownikow z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , ale najpierw przeczytaj moj post z 5 zakladki. Powinno rozwiazac problem. Cytuj
tomek5700 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 tak jak wspominałem nie mam połączenia z internetem wiec coś takiego mnie w ogóle nie ratuje.. :/ mogę jedynie coś zrobić na drugim komputerze , w którym mam neta.. Cytuj
m4s Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Użyj tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
tomek5700 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 10 minut temu, m4s napisał: Użyj tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka chodzi o ten duży plik czy lite? bo Lite znajduje ale pisze wszędzie, że wymaga sterowników których nie ma w pakiecie Cytuj
TomHard Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 27 minut temu, tomek5700 napisał: chodzi o ten duży plik czy lite? bo Lite znajduje ale pisze wszędzie, że wymaga sterowników których nie ma w pakiecie Jeśli w wersji lite uaktualniłeś najpierw indeksy, następnie pobrałeś odpowiednią do danej grupy sterowników paczkę to powinno coś znaleźć. Jeśli nie to słabo. Pobranie pełnego pakietu (16gb) to to samo jakbyś w wersji lite wybrał pobieranie wszystkich paczek. Cytuj
m4s Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Wybierz i pobierz potrzebne pakiety i tyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi