VACek Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Windows 8.1 x86 EasyLift 1.1 Witam jest to mój kolejny mod z serii "Easy" EasyMod - charakteryzuje się drobnymi wycięciami i w większości usprawnieniami. EasyLift - charakteryzuje się licznymi wycięciami i niewielką ilością usprawnień. (kastrat) Kastrat przeznaczony wyłącznie do testów. Więc instalujesz tego moda na własną odpowiedzialność. Mod przeznaczony dla osób o mocnych nerwach i testerów insiderów w10 (są przyzwyczajeni że więcej nie działa niż działa) Jeśli coś działa to nie zostało wycięte, a jeśli nie działa to jest wycięte lub są wycięte składniki. Baza to czysty Win8.1 z serwerów MS P.S Ogromne podziękowania dla Mr.T za udostępnienie instalatora. Tak więc w skrócie czego nie ma i co jest: - języki i klawiatury (PL zostało) - dźwięki systemu - sporo czcionek - drukowanie - rozpoznawanie mowy - i wiele innych mało potrzebnych pierdołek - trochę zmian w usługach - IE działa i ma się dobrze - WU tu działacie na własną odpowiedzialność. Informacje dodatkowe: - w planach wersja moda bez IE i bardziej wyciętego Kilka fotek poglądowych: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download: Aktywny link do pobrania na: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Instalator Win10 kompresja .ESD Waga: 788MB moszter, Niewidoma, crypt and 3 others like this Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaciPL Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Kiedy około pojawi sie ten bardziej wyciety. Bedzie on 64 bit? Masz zamiar zabrać się za win7? 22 procesy ładnie. Dobra robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted August 15, 2017 Author Report Share Posted August 15, 2017 Kiedy około pojawi sie ten bardziej wyciety. Bedzie on 64 bit? Masz zamiar zabrać się za win7? 22 procesy ładnie. Dobra robota. Bardziej wycięty już jest ale to wersja 32bit i to experymentalna Na "żywym" sprzęcie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo45 Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Ktoś testował, bo zapowiada się nieźle i czy jest ta wersja bardziej bez IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopero Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 mod stabilny; według upodobań, to jest, tego nie ma; mnie brak dźwięku, no i przyzwyczajenie do modów MT Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Mam pytanko czy będzie taki mod ale pod Windowsa 10 x86 zrobiony ? Bo ciekawie sie zapowiada na słabsze komputery Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo45 Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Można wiedzieć jakim programem był cięty system i czy da się jeszcze coś wywalić do rozmiaru płyty CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
linupsiarz Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 czekam na więcej, czekam, będzie na wirtualkę : D choć na razie win 10 extreme i 7 extreme chodzą, no ale ; D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo45 Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Szkoda bo system super ,ale sterowniki dźwięku i grafiki nie działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linupsiarz Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 ej ale tak w sumie to wie ktoś jak instalować łatki bezpieczeństwa? przynajmniej te najważniejsze?edit; GENIUSZU, nie ma w ogóle dzwięku mimo sterowników, czekam na wersję która jest zrobiona z głową... edit2; nie wiem o co biega, ale czemu nie chce zainstalować net. 3,5 sp1 skoro net 4 poszedł? [nawet offline się nie chce zainstalować a aplikacja mi mówi że nie wyrywa 3.5 i że potrzeba] edit3; nie da się włączyć funkcji przez programy i funkcje, radzę się przygotować na to że ten system to taka kompletna podstawka do neta i jakiś pierdół Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted October 6, 2017 Author Report Share Posted October 6, 2017 GENIUSZU Geniuszu to jest kastrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifelessLife Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Jak narazie najlepszy Windows 8.1 na atom jaki testowałem. Świetna robota. maska007 likes this Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo45 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Każdy wie że to kastrat na max ale czy nie należy przetestować przed wstawieniem np. działanie dźwięku i grafiki i innych lub podać na jakiej konfiguracji jest ok. ? no i integracja net. 3,5 z obrazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 A czy jest klucz zitengrowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 A czy jest klucz zitengrowany? Aktywacja na własną rękę Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Chciałbym wersję z Internet Explorer Witaj M4T. Nagrałem film jak niszczę twoją modyfikacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 Chciałbym wersję z Internet Explorer Witaj M4T. Nagrałem film jak niszczę twoją modyfikacje. Spoko to nie mod a kastrat zrobiony jedynie pod starego lapka, żadnych kontynuacji już nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_g0t Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Czy lupę pozostawiłeś? Pytam bo może Tacie bym go zainstalował, ale on ze względu na słaby wzrok jej potrzebuje. Będę wdzięczny za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 Czy lupę pozostawiłeś? Pytam bo może Tacie bym go zainstalował, ale on ze względu na słaby wzrok jej potrzebuje. Będę wdzięczny za odpowiedź. Wywalona Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Tylko że trzeba neta a ten system jest rozebrany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 Tylko że trzeba neta a ten system jest rozebrany. Ta bo to kastrat jak byś nie doczytał Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 No przecież wiem że to jest kastrat ale chcę pracować jak na normalnym PCku i zainstalować Mozillę Firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 No przecież wiem że to jest kastrat ale chcę pracować jak na normalnym PCku i zainstalować Mozillę Firefox. Wy to chyba robicie swoje sprawy. To dlaczego mówisz że IE działa i ma sie dobrze skoro go nie ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deco164 Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Fix do Audio : 1. Trzeba włączyć usługę - Konstruktor punktów końcowych audio systemu Windows 2. Trzeba włączyć usługę - Windows Audio 3 Cała filozofia Ogólnie system fajnie zrobiony wszystko co używam to działa. Dziękuje Dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted April 14, 2018 Report Share Posted April 14, 2018 Dlaczego w styczniu był ostatni post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted April 14, 2018 Author Report Share Posted April 14, 2018 28 minut temu, WinXFan napisał: Dlaczego w styczniu był ostatni post? No a kiedy miał być ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted April 14, 2018 Report Share Posted April 14, 2018 hehehehe mogłeś by chociaż re-upoladować wersje z IE. a i poza tym szybki os. ps.orginalny śmigał też dobrze xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niewidoma Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 Super modzik Jak będzie update, koniecznie daj znać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonim1979 Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Audio fix. Bat/cmd z : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal125 Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Jakie jest hasło do konta "Administrator" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts