Jump to content

Windows 8.1 x86 EasyLift

VACek

Recommended Posts

system zapiernicza super na ainol pc mini  2 ale nie dziala mi dzwiek , w uslugach jest wlaczony

,ikona glosnik na pasku jednak z czerwonym krzyzem,klikam i wyskakuje monit

"wystąpił problem podczas uruchamiania pliku werconcpl.dll

ps. dzis juz wgralem sterowniki dedykowane do ainol mini pc2 znaleziona gdzies w odchalni internetu 

dziala wsio orajt  :)

Jeżeli chodzi o audio... Jeśli komuś nie będzie działać dźwięk to wystarczy zrobić 4 proste rzeczy: 1.Zainstalować sterowniki od audio 2.Uruchomić usługę "Harmonogram klas multimediów" oraz zmienić typ uruchomienia na automatyczny 3.Uruchomić usługę "Konstruktor punktów końcowych audio systemu Windows" i zmienić typ uruchomienia również na automatyczny 4.Uruchomić usługę "Windows Audio". U mnie podziałało, mam nadzieję, że komuś również pomogłem.

W dniu 17.12.2018 o 20:43, CloudX napisał:

Jeżeli chodzi o audio... Jeśli komuś nie będzie działać dźwięk to wystarczy zrobić 4 proste rzeczy: 1.Zainstalować sterowniki od audio 2.Uruchomić usługę "Harmonogram klas multimediów" oraz zmienić typ uruchomienia na automatyczny 3.Uruchomić usługę "Konstruktor punktów końcowych audio systemu Windows" i zmienić typ uruchomienia również na automatyczny 4.Uruchomić usługę "Windows Audio". U mnie podziałało, mam nadzieję, że komuś również pomogłem.

Dziala.

Zainstalowalem na tablecie hp stream 7 z atomem z3735 1gb ram 32rom i zasuwa ladnie. Ram zjada lekko ponad 500mb po zainstalowaniu sterow.

Ktos moze wie co zrobic aby byl auto obrot? Sterowniki zainstalowane od sensora ale moge tylko recznie obracac.

W dniu 16.06.2019 o 16:31, sprzetowiec90 napisał:

Dziala.

Zainstalowalem na tablecie hp stream 7 z atomem z3735 1gb ram 32rom i zasuwa ladnie. Ram zjada lekko ponad 500mb po zainstalowaniu sterow.

Ktos moze wie co zrobic aby byl auto obrot? Sterowniki zainstalowane od sensora ale moge tylko recznie obracac.

jak nie doczytałeś jest to kastrat więc wszystko nie może działać.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
lub
lub

Part1:
lub
lub

Part2:
lub
lub

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information