Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, michalson31 napisał:

A kiedy można się spodziewać wersji finalnej z Wersji Beta 20H2 19041.330 ???

primo ...mylisz pojęcie kanału beta po którym rozprowadzana jest wersja 20H2 19042.330

secundo... nie ma zlepku nazwy 20H2 19041.330 a jest 20H1 19041.330

jarexpol lubi to
Opublikowano

No To Czekam Na Nowy Obraz z Up! (July 14, 2020—KB4565483) (OS Builds 18363.959)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

a wiesz po to że czasem po moim cięciu Winodwsa! (patche / aktualizacje) nie chcą się instalować! :D :P  Wtedy pozostaje mi instalacja z obrazu! i tyle w temacie bo za dużo pisać! :D

Opublikowano

wgrała mi się aktualizacja win 10 2004 i z jakiegoś powodu nie działa ntlite (nie urachasmia się sama klepsydra i to wszystko) puki nie rozwiąże problemu nowych wersji nie będzie

JanKo6 lubi to
Opublikowano
W dniu 16.07.2020 o 12:35, ampa napisał:

Padłeś ofiarą systemu :biggrin3:

tak ale mam go w nosie zrobilem maszyne virtualna z systemem i jutro wstawie wszystkie aktualizacje z powodu jednego programu nie chce mi sie formatu robić za dużo tego

Opublikowano

Mam taki problem - pobrany obraz 2004 (lipiec 14), czysta instalacja wersji Home i błędy przy instalacji (brak plikow - nie moze przejsc poczatkowej fazy) - czy tez tak macie - czy moze uszkodzony obraz?

Pozdrawiam!

Opublikowano
17 godzin temu, bartosz777 napisał:

Mam taki problem - pobrany obraz 2004 (lipiec 14), czysta instalacja wersji Home i błędy przy instalacji (brak plikow - nie moze przejsc poczatkowej fazy) - czy tez tak macie - czy moze uszkodzony obraz?

Pozdrawiam!

przykro mi ale wszystko działa jak i wersji x86 jak i x64 masz screeny poniżej

Opublikowano

Żeś się trochę pospieszył z tą aktualizacją bo za parę dni (7) wyszła NOWA! zmieniająca OSB na numer 997! :O to chyba jakaś Policyjna! :D :lol:  ale i tak dziękować!

July 21, 2020—KB4559004 (OS Builds 18362.997 and 18363.997)

Opublikowano
34 minuty temu, Barboost napisał:

Żeś się trochę pospieszył z tą aktualizacją bo za parę dni (7) wyszła NOWA! z numerem 997! :O to chyba jakaś Policyjna! :D :lol:  ale i tak Dziękować!

July 21, 2020—KB4559004 (OS Builds 18362.997 and 18363.997)

Finalna jest tylko 1903 1909 jest preview chyba że MS zrobi z tego final

JanKo6 lubi to
Opublikowano
2 godziny temu, michalson31 napisał:

Czy kompilacja może przestać sie uruchamiać jeśli zaczął mi sie wyswietlać komunikat że wygasa 31 .07 ??

cytat co do wersji 20175

Zgodnie z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], w środę wieczorem zespół Windows Insider wydał kolejną kompilację systemu Windows 10 w kanale Dev Channel, oznaczoną numerem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Wydany środowy build rozwiązuje dwa istotne problemy dla testerów:

1. kompilacja jest dostępna zarówno na komputery z procesorami Intel, jak i AMD (build 20170 wydany został tylko na procesory Intel),
  2. data wygaśnięcia kompilacji została poprawnie ustawiona na przyszły rok. Osoby, które utknęły w kompilacji 20161 lub wcześniejszej, powinny dokonać uaktualnienia do tego wydania.
JanKo6 lubi to
Opublikowano
4 godziny temu, djrys napisał:

cytat co do wersji 20175

Zgodnie z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], w środę wieczorem zespół Windows Insider wydał kolejną kompilację systemu Windows 10 w kanale Dev Channel, oznaczoną numerem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Wydany środowy build rozwiązuje dwa istotne problemy dla testerów:

1. kompilacja jest dostępna zarówno na komputery z procesorami Intel, jak i AMD (build 20170 wydany został tylko na procesory Intel),
  2. data wygaśnięcia kompilacji została poprawnie ustawiona na przyszły rok. Osoby, które utknęły w kompilacji 20161 lub wcześniejszej, powinny dokonać uaktualnienia do tego wydania.

A która mogę na spokojnie zainstalować i aktywować za pomocą mojego "klucza pro" żeby już nie wygasała bo się pogubiłem  :P

Opublikowano
3 godziny temu, michalson31 napisał:

A która mogę na spokojnie zainstalować i aktywować za pomocą mojego "klucza pro" żeby już nie wygasała bo się pogubiłem  :P

Takiej, w wersjach dla Insiderów, nie ma.

Build 20175, na dziś najnowszy publicznie dostępny, ma "termin przydatności do spożycia" określony na 31.01.2021r.

Opublikowano

Witam, mam pytanie, otóż jestem już od dawna w Windows Insider na swoim koncie MS, kupiłem niedawno nowego PC z zainstalowanym Windows 10 Home ale w systemie w opcji Windows Update nie mam zakładki "Niejawny program testów systemu Windows", jestem zalogowany do swojego konta jako administrator. Proszę o porade czym to może być spowodowane, czego brakuje miał już ktoś taki problem i jak go rozwiązać?

Dzięki

Opublikowano
W dniu 24.07.2020 o 20:33, Hannibal napisał:

Takiej, w wersjach dla Insiderów, nie ma.

Build 20175, na dziś najnowszy publicznie dostępny, ma "termin przydatności do spożycia" określony na 31.01.2021r.

Tylko, że ja mam intel a wersji 20170 jakos do pobranie nie znalazłem ;/

Opublikowano
9 godzin temu, michalson31 napisał:

Tylko, że ja mam intel a wersji 20170 jakos do pobranie nie znalazłem ;/

Pewnie dlatego, że Pan djrys już ją zastąpił/zmienił na 20175.

Jednak dla chcącego nic trudnego - proszę sobie wybrać: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Insider nie powinien mieć żadnych problemów z wyborem buildu, bitów, wersji, języka oraz utworzeniem obrazu, a gdyby nawet, to...

na etapie finalizacji zbierania danych dla instalatora jest czytelna instrukcja (pobrać archiwum, rozpakować i... działać, a reszta "sama się zrobi"). 

PS

O to dlaczego koniecznie chce Pan pobierać 20170 a nie 20175 pytać nie będę - Pańska sprawa.

Zapewniam tylko, że fakt, iż ma Pan "Intel" jest w tym wypadku kompletnie bez znaczenia.

Dlaczego? - To już proszę samemu tego dojść.

Opublikowano

Nowy upgrejd preview do wersji .421

New Preview CU for 2004 (19041.421):

x64

x86

JanKo6 lubi to
Opublikowano

Przepraszm za pytanie-pierwszy raz korzystam z tego działu - po co jest plik sfv - trzeba sobie zrobić samemu swoje iso?