Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, kamiloxf napisał:

@djrys
Instalując Insaidera i w instalatorze wybierając wersję Pro instaluje się loT Enterprise

może skrypt uwalony już tak było zobaczymy co będzie w następnej wersji

Opublikowano
5 hours ago, Marcin_89 said:

Nie dasz się przekonać do zrobienia obrazu z wyciętymi pierdołami jak robił to Mr.T ? :p 

Już były jaja że po wywaleniu OneDrivea nie można było zaktualizować z poziomu instalatora, więc lepiej nie ruszać, bo jeszcze to cudo całkiem się zawali pod swoim dziadostwem xD

Opublikowano

Co do tego błędu który kolega wyżej zamieścił to występuje na tej najnowszej wersji...dałem koledze pena aby sobie zaktualizował i właśnie mi dzwonił że nie może tego zrobić:g:

Opublikowano

Testujcie nowe obrazy ciekawe co tym razem MS zepsuł

Aktualizacja RS4 do wersji 17134.523

Aktualizacja RS5 do wersji 17763.253 B):smokeing::D

a udrop.net  padł całkiem nie wiecie co z tym hostingiem się dzieje

Toolmaniac i emek lubią to
Opublikowano

Da się zrobić aktualizację...bo z poprzedniego nie bardzo...kolega dzwonił dziś że próbował przejść z win 7 i był błąd co kiedyś że mało miejsca na dysku więc mu poradziłem aby zrobił to przez creatora i poszło mu bez problemu a więc z obrazem coś było nie tak.

Opublikowano
19 minut temu, ampa napisał:

Da się zrobić aktualizację...bo z poprzedniego nie bardzo...kolega dzwonił dziś że próbował przejść z win 7 i był błąd co kiedyś że mało miejsca na dysku więc mu poradziłem aby zrobił to przez creatora i poszło mu bez problemu a więc z obrazem coś było nie tak.

widzisz ta sama metoda sory ale za błędy MS nie odpowiadam a nie mam czasu się doktoryzować jak naprawić buble MS dlatego poczekałem do stycznia bo mieli parę rzeczy naprawić

28 minut temu, kamiloxf napisał:

@djrys
Udrop ma często problemy więc ja sugeruje megaup.net praktycznie to samo a ja nie spotkałem aby nie działał

zaraz przetestuje jak coś wrzucę

ERROR: There was a server problem when attempting the upload, please try again later.

spróbuje jutro :)

Toolmaniac i jorgusek lubią to
Opublikowano

Witam. Dzięki bardzo za wstawkę ;)

Mam pytanko, jak usunąć folder "inetpub" z dysku systemowego? Czytałem różne solucje, że po wyłączeniu funkcji Windows "Internetowe usługi informacyjne" powinno się dać usunąć ten folder, jednak bezskutecznie.

Proszę bez głupich komentarzy :D

Opublikowano
1 godzinę temu, krzak90 napisał:

Witam. Dzięki bardzo za wstawkę ;)

Mam pytanko, jak usunąć folder "inetpub" z dysku systemowego? Czytałem różne solucje, że po wyłączeniu funkcji Windows "Internetowe usługi informacyjne" powinno się dać usunąć ten folder, jednak bezskutecznie.

Proszę bez głupich komentarzy :D

jeżeli dobrze pamiętam wyłączyć telnet w włącz wyłącz funkcje systemu Windows

krzak90 lubi to
Opublikowano
50 minut temu, Lech napisał:

Na necie znalazłem że ta Twoja wersja 18298 ma problem z cmimanageworker.exe i większym użyciem mocy procesora. Mi by pasowała 18237.

Known issues

• The hyperlink colors need to be refined in Dark Mode in Sticky Notes if the Insights are enabled.
  • Settings crashes when clicking on the “View storage usage on other drives” option under System > Storage.
  • The Windows Security app may show an unknown status for the Virus & threat protection area, or not refresh properly. This may occur after upgrade, restart, or settings changes.
  • Delete previous version of Windows in Configure Storage Sense is not selectable.
  • Settings will crash when opening Speech Settings.
  • The cmimanageworker.exe process may hang, causing system slowness or higher than normal CPU usage. This can be bypassed by rebooting the machine if it occurs.
  • Launching games that use BattlEye anti-cheat will trigger a bug check (green screen) – we’re investigating.
  • USB printers may appear twice in the Devices and Printers under Control Panel. Reinstalling the printer will resolve the issue.
Opublikowano

Poprawka insider

Microsoft has released Cumulative Update KB4476976 for Windows 10 version 1809 build 17763.288 to Windows Insiders in the Release Preview ring

x64

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

x86

Opublikowano

Aktualizacja Wersji insider do  RS6 19H1 18317.1000B):smokeing:

1 godzinę temu, Lech napisał:

Wszystkie Insidery powyżej 18298.1000 są wg moich zapotrzebowań sknocone ponieważ w IE usunięty jest pasek menu .

sprawdź w tej

Opublikowano

W tej 18317.1000  też sprawdzałem zanim napisałem.

Czekam na następną, obecnie wróciłem na 18298.1000  i jest OK.

W najnowszej tj Windows 10 Insider Preview 18323.1000.19h1_release.190119-1759

także brak paska menu Internet Explorera pomimo odznaczenia.