Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 GB RAM to trochę mało na cokolwiek ponad win XP lub THIN PC. A procesor o taktowaniu 1 GHz to też absolutne minimum na 7 i wszelkie jej odmiany w tym i THIN PC. Obawiam się iż mimo SSD praca będzie koszmarem. 

Opublikowano

Zostaje tylko Linux, z lekkich dystrybucji masz Manjaro Fluxbox, Lubuntu, może jakiś Mint z LXDE. Jeszcze jako alternatywa masz Linuxa LXLE, fajnie działa na starszych sprzętach.

Opublikowano

Miałem na takim sprzęcie win xp pro,chodził wolniej niż 7hp.Ostatecznym rozwiązaniem był linux mint mate,przetestowałem też cynamone, Lecz i nie stety ten był trochę za ciężki.wiec pozostałem przy 7hp. Do puki sprzęt nie umarł. Nie wiem dla czego ale win7starter chodził gorzej niż hp, Może z tego względu że oryginalny starter miał dodanych sporo śmieci.

Opublikowano

Miałem na takim sprzęcie win xp pro,chodził wolniej niż 7hp.Ostatecznym rozwiązaniem był linux mint mate,przetestowałem też cynamone, Lecz i nie stety ten był trochę za ciężki.wiec pozostałem przy 7hp. Do puki sprzęt nie umarł. Nie wiem dla czego ale win7starter chodził gorzej niż hp, Może z tego względu że oryginalny starter miał dodanych sporo śmieci.

Możesz spróbować zainstalować moda win 7 starter (zalecam wersję mały bonus II) od Mr T lub [Eksperyment] Win HP mini 2k15. Na 100% dużo by pomogło zamiana kości 1 GB na 2 GB. 

Opublikowano

Możesz spróbować zainstalować moda win 7 starter (zalecam wersję mały bonus II) od Mr T lub [Eksperyment] Win HP mini 2k15. Na 100% dużo by pomogło zamiana kości 1 GB na 2 GB. 

Teraz to już jest po frytkach. Sprzęt zdechł śmiercią naturalną .Ale faktycznie prawdą jest to,ze 1giga ramu to stanowczo za mało dla niego. Po za tym, nie miałem zastrzeżeń to sprzętu.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie