ksenbily Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Witam,szukam windowsa pod mój komputer, nie wiem czy zainstalować windowsa 7 czy 10.Specyfikacja:Procesor: Intel Core i3-4170Karta Graficzna: Gigabye GeForce GTX 750 tiPłyta Głowna: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
m4s Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 A dlaczego 10? Niech wgra 7kę i zapomni o problemach z 10ka. Wielki Brat patrzy!
Miastowy Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 A dlaczego 10? Bo jest nowszy! Ahahahahhaha! Też jestem w 100% za siódemką. Ani się nie wypowiadam do tej śmiesznej wypowiedzi.. Windows 10 do dzisiejszego czasu jest MEGA niedopracowanym systemem, wiele osób ma z nią problemy mimo posiadania bardzo dobrych sprzętów. Jedynym najsłuszniejszym systemem to Windows 7 (64bit) - tutaj masz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].
ksenbily Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Zdecydowałem się na 10, i tu mam jedno pytanie instalować na czysto czy aktualizować z 7?
Miastowy Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Najlepiej przeprowadzić czystą instalację.
Mark72 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 dobrze wybrałeś... 10 jest najlepszym z dotychczasowych systemów Microsoftu.... instaluj na czysto i nie polecam żadnych modów czy innego krojonego badziewia... zainstaluj sobie oryginał x64 na Allegro kupisz go za ok 30 złotych
Jakub Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Mark 72 obaj wiemy że RTM sa do niczego jeżeli dorzucisz do tego łaty wszystkie , biblioteki vc , to masz zamulonego PC gwarantuje. Odezwij się jeżeli chodzi o konto. wiesz jakie.
razor1995 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 @ksenbily, mam niemal bliźniaczy PC, miałem na nim Windows 7, wszystko było ok, żadnych problemów. Obecnie mam Windows 10 i pomijając niedorobiony ostatni sterownik nVidii(już go poprawili) który freezował kafelki jest wszystko ok, DirectX 12 w najnowszych grach daje minimalnie lepszą wydajność w nowych grach. Dodatkowo dochodzą gry UWP, np. darmowa Forza Motorsport 6:Apex, której na Windows 7 nie odpalisz. Według mnie z Windows 10 po najnowszych aktualizacjach zniknęła większość błędów "wieku dziecięcego", mnie ten system odpowiada i z niego korzystam. Jeśli interesuje Cię co sądzę na temat rzekomego "szpiegowania" przez Windows 10, napisz do mnie PW, nie chce tutaj wywoływać zbędnej dyskusji P.S. Aktualizowałem z Windows 7, wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale polecam to robić tylko gdy poprzedni system nie sprawia żadnych problemów i jest w pełni sprawny, w przeciwnym wypadku aktualizacja może się posypać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ksenbily Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 @ksenbily, mam niemal bliźniaczy PC, miałem na nim Windows 7, wszystko było ok, żadnych problemów. Obecnie mam Windows 10 i pomijając niedorobiony ostatni sterownik nVidii(już go poprawili) który freezował kafelki jest wszystko ok, DirectX 12 w najnowszych grach daje minimalnie lepszą wydajność w nowych grach. Dodatkowo dochodzą gry UWP, np. darmowa Forza Motorsport 6:Apex, której na Windows 7 nie odpalisz. Według mnie z Windows 10 po najnowszych aktualizacjach zniknęła większość błędów "wieku dziecięcego", mnie ten system odpowiada i z niego korzystam. Jeśli interesuje Cię co sądzę na temat rzekomego "szpiegowania" przez Windows 10, napisz do mnie PW, nie chce tutaj wywoływać zbędnej dyskusji P.S. Aktualizowałem z Windows 7, wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale polecam to robić tylko gdy poprzedni system nie sprawia żadnych problemów i jest w pełni sprawny, w przeciwnym wypadku aktualizacja może się posypać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Własnie zaaktualizowałem 2 dni temu z 7 na windowsa 10, chodzi dobrze zostanę przy nim ;p Szpiegowanie ogarnąłem ale dzięki Dzięki za pomoc wszystkim
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi