Skocz do zawartości

[Luźna Rozmowa] Co nowego w 10 wersji okienek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kurde ale wcześniej takich akcji nie było  a jak już to szło sobie przywrócić poprzednią wersje a teraz nowego usera mi zrobiło i będę musiał formata robić ;//

Jeszcze raz powtórzę uroki INSIDERÓW wiem coś o tym bo 2 lata siedziałem na insiderach :)

Opublikowano

dobra udało mi się uratować sytuację w rejestrze  wystarczy zmienić lokalizacje profilu 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

wystarczy przestawić sobie lokalizacje przy kluczu 

ProfileImagePath

:trollface:

Opublikowano

przy czystej instalacji system loguje się na konto lokalne, nie ma możliwości zalogowania się na swoje konto Microsoft... dopiero po zainstalowaniu można w ustawieniach to zmienić i ustawić logowanie na konto Microsoft

Opublikowano

Witam

jesli nie ten dzial to prosze nie krzyczec i nie wrzeszczec tylko przeniesc do odpowiedniego dzialu

mianowicie mam problem z win10 tzn. po instalacji mam cos takiego jak na fotce ponizej i nie idzie

z tym nic zrobic, aktualizowac mozna do usanej smierci i ciagle to samo, sprawdzane na trzech

roznych komuterach, wczesniej nigdy takiego czegos nie widzialem i tak sie zastanawiam moze 

instalka jakas walnieta ?!

problem.jpg

Opublikowano

jesli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to mozesz sie piwska ochlac nikt Ci nie broni...

EDIT:

zgodnie z moimi przypuszczeniami instalka byla problemem, pobralem ta z 12 lipca i gra muzyka ;-)

a co kolega [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na to powie ? z rana taki madry byl...

win10.jpg

Opublikowano

Oj widzę że młodzież teraz nie skora do żartów :)

popatrzyłem na podpis i tak mi się zachciało subtelnym żartem zajechać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

a tu widzę klops papciu :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie