Cardio Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 Przy probie uruchomienia Firefox x64 pojawia się komunikat: Nie udało się wczytać profilu „Firefox”. Może być niedostępny lub usunięty. Moze kto pomoc? Cytuj
stens Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 3 godziny temu, kucykpl napisał(a): w żadnym nie wyświetla się menu windows experience żeby odznaczyć opcje No bo masz starego, a wszystkich nowszych to masz. plusik lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 4 godziny temu, Cardio napisał(a): Nie udało się wczytać profilu „Firefox” a sprawdzałeś sobie tutaj ewentualne podpowiedzi. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
mojo Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 21 godzin temu, stens napisał(a): Wpisanie nic nie da, instalator omija żądanie. Wpisywałem, ale wyskakuje pole do wpisania nazwy użytkownika. W sumie jest ok, w poprzednim customie domyślnie robiło konto admina co było złe- tu mozna wpisać dowolne Bardziej się zastanawiałem czy niekanoniczne ustawienie w Rufusie czegośnie zepsuje... Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 38 minut temu, mojo napisał(a): Bardziej się zastanawiałem czy niekanoniczne ustawienie w Rufusie czegośnie zepsuje... Powiem Wam tak: mam takie dwa poligonowe komputery na których robię właśnie takie dopiski czy one sa czy ich tam nie wpisze praktycznie nic się nie dzieje. Natomiast jak Autor podaje nie zaznaczać , to raczej bym się do tego stosował. stens i plusik lubią to Cytuj
Cardio Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 3 godziny temu, LAGUNA napisał(a): a sprawdzałeś sobie tutaj ewentualne podpowiedzi. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki pomogło LAGUNA lubi to Cytuj zwierzaczek666 Opublikowano 5 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 Zainstalowałem na takim śmiesznym mini pc BmaxB1 na celeron N4000 i działa w poprzadku. Bez uwag srom-otnik lubi to Cytuj Klaudeek98 Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 Ogólnie jestem mega zadowolony z tego systemu. Bardzo dobrze śmiga na moim kompie, który ma już kilka ładny lat.. Tylko mam jeden problem... jakby odpalam program bazujący na zasadzie Cs2 Injector @manual map --- (można go użyć do cheatów, ale nie tylko) - i program polega na tym, że nie chcę się odpalić. Odpala się CMD z tego na chwilę i zaraz przestaję działać.. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego ? Na w10 nie było tego problemu. Cytuj wislak00 Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 1 godzinę temu, Klaudeek98 napisał(a): Ogólnie jestem mega zadowolony z tego systemu. Bardzo dobrze śmiga na moim kompie, który ma już kilka ładny lat.. Tylko mam jeden problem... jakby odpalam program bazujący na zasadzie Cs2 Injector @manual map --- (można go użyć do cheatów, ale nie tylko) - i program polega na tym, że nie chcę się odpalić. Odpala się CMD z tego na chwilę i zaraz przestaję działać.. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego ? Na w10 nie było tego problemu. Requirements: Microsoft VC++ x86/x64 Microsoft .NET Framework v4.7 Minimum 4MB of Free-Space Masz zainstalowane wszystkie Visual C++ ? Cytuj Klaudeek98 Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 6 godzin temu, wislak00 napisał(a): Requirements: Microsoft VC++ x86/x64 Microsoft .NET Framework v4.7 Minimum 4MB of Free-Space Masz zainstalowane wszystkie Visual C++ ? Tak, mam to wszystko zainstalowane.. Tylko jakby ten program nie działa, reszta śmiga bez problemów. Cytuj major_rush Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2025 Cześć, Użytkuję ten mod od jakiegoś czasu i widać znaczną różnicę w szybkości działania w porównaniu do WIN11 pro zainstalowanym ze strony Microsoft. Szacun! Jak narazie pojawiły się w moim przypadku znikome, drobne incydenty. Mianowicie w sekcji Windows Update coś się dzieje :P. Np. przy "uzyskaj najnowsze aktualizacje, gdy tylko będą dostępne" mam to pole wyszarzone bez możliwości zmiany i poniżej pisze "To ustawienie nie jest dostępne z uwagi na zasady organizaacji". Druga sprawa co do aktualizacji to jak wchodzę na aktualizację windows co jakiś czas to u góry pisze, że aktualizacje zostały wstrzymane do roku 2035, pomimo że nic nie wstrzymywałem. Odnośnie tego pierwszego, to nie mam dodanego żadnego konta służbowego. Na WIN11 PRO "stockowym" miałem podobny niuans i wtedy pomagało mi wklepanie w CMD takich komend: rd /s /q "%windir%\System32\GroupPolicyUsers" rd /s /q "%windir%\System32\GroupPolicy" gpupdate /force Jednak w tym przypadku nie działa to, pewnie dlatego, że to zupełnie inna wersja ;). Cytuj as1as Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2025 WU jest wyłączone jak ustawisz na pulpicie PPM-USTAWIENIA-OPTYMALIZATOR USŁUG i wybierzesz opcję w jednym z pytań jest że nie chcesz korzystać z WU srom-otnik lubi to Cytuj AUTONIQE Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 Witam, czy jest możliwość zainstalowania tego systemu w angielskim języku, lub zmiany na taki po instalacji PL ?? Cytuj baloniasty Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 Witam. Jak włączyć WU? Dobra, juz sobie poradziłem. Cytuj Letho Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Prawie dwa miesiące w użyciu, i niezastąpiony. 0 Błędów, chyba w każdej nowszej grze przetestowałem. Pobawiłem się też trochę w office, nawet na chwilę nie miałem zwiechy. Więcej fps, niż w wersjach przystosowanych bardziej do grania jak np Home P E T A R D A srom-otnik lubi to Cytuj srom-otnik Opublikowano 14 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 18 minut temu, Letho napisał(a): Prawie dwa miesiące w użyciu Extreme, czy Lite? Ja przeszedłem z Lite na Extreme i już wiem, że nie zrezygnuje z wydawania obu wersji w ramach nowych iso. Postaram się, żeby przyszłe Extreme było jeszcze bardziej wycięte - mam nadzieję, że bez szkody dla funkcjonalności. PZDR! starcraft2fan, Letho i stens lubią to Cytuj Letho Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 14 minut temu, srom-otnik napisał(a): Extreme, czy Lite? Ja przeszedłem z Lite na Extreme i już wiem, że nie zrezygnuje z wydawania obu wersji w ramach nowych iso. Postaram się, żeby przyszłe Extreme było jeszcze bardziej wycięte - mam nadzieję, że bez szkody dla funkcjonalności. PZDR! Wybacz mistrzu zapomniałem że są dwie, obie testowałem ta lite była ok Ja się cieszę z wersji Extreme, tak jak zainstalowałem tak zostawiłem Nawet Norton w tle nie zamula, wszystko wygląda ślicznie To najlepszy mod od lat jaki zainstalowałem, i nie mówię tego przez sentyment ale tak po prostu jest Śmieje się że nawet RTX 3050 Odżył i zaczął normalnie RT używać, wcześniej średnio mocno mu to wychodziło Czekamy na międzynarodową scenę i pamiętaj, Letho był pierwszy ! Powodzenia na szlaku, Mistrzu srom-otnik lubi to Cytuj soszmen Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Cześć, jestem nowy na forum i totalnie świeży jeśli chodzi o modowane WIN - nigdy takowego nie miałem. Którą wersję polecacie zainstalować i czym to w ogóle się różni 23H2 a 24H2 ? Komputera używam do pracy w ciągu dnia (office, przeglądarka, thunderbird, adobe acrobat, whatsapp) i do grania wieczorami (CS 2, POE2, raczej gierki co są na STEAM albo Gamepass). Specyfikacja mojego sprzętu : I5 12400F RTX 4060 16GB RAM SSD ale dosyć wiekowy GoodRAM CX400 Letho lubi to Cytuj Letho Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 33 minuty temu, soszmen napisał(a): Cześć, jestem nowy na forum i totalnie świeży jeśli chodzi o modowane WIN - nigdy takowego nie miałem. Którą wersję polecacie zainstalować i czym to w ogóle się różni 23H2 a 24H2 ? Komputera używam do pracy w ciągu dnia (office, przeglądarka, thunderbird, adobe acrobat, whatsapp) i do grania wieczorami (CS 2, POE2, raczej gierki co są na STEAM albo Gamepass). Specyfikacja mojego sprzętu : I5 12400F RTX 4060 16GB RAM SSD ale dosyć wiekowy GoodRAM CX400 Cześć mamy prawie to samo i5-13450HX RTX 3050 6GB 16 GB RAM, dysk m2 i ssd ja polecam tobie wersję extreme jest najlepsza. Mam do grania i pakiet office bo potrzebuję mieć do pracy. Rewelacja mam tylko taką radę, jak masz program do myszki, ( w moim przypadku asus ) skontroluj ile to ma procesów jak za dużo skasuj to , bez tego mysz działa tak samo Mam taki przykład, wyszło nowe GTA 5, dodali między innymi RT. Stara wersja Legacy miałem na ultra 120-140 fps, teraz na ultra z włączonym RT 40-60 FPS,(tylko moja karta nie bardzo lubi rt ty masz dużo potężniejszą która ma generator klatek, bardzo żałuje że z taką nie kupiłem) Jak będziesz chciał mogę podrzucić inne benchmarki Pozdrawiam Cytuj soszmen Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Ok, a czym się różni 23H2 od 24H2 ? Tamta 23H2 ma home + pro do wyboru, tez nie wiem jakie są różnice. Mi obecnie gierki działają na zadowalajacym poziomie, ale system lubi przyciąć podczas pracy biurowej i wkurza mnie ten wszechobecny syf który non stop M$ narzuca i instaluje, system z każdym tygodniem tylko spowalnia. Cytuj Kosiara Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Czy wam też nie działa tryb awaryjny? Cytuj stens Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 29 minut temu, Kosiara napisał(a): Czy wam też nie działa tryb awaryjny? NIE DZIAŁA tylko z obsługą sieci, a zwykły działa. Cytuj Kosiara Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 4 minuty temu, stens napisał(a): NIE DZIAŁA tylko z obsługą sieci, a zwykły działa. U mnie nie działa właśnie ten zwykły. Cytuj morfeusz Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Czy w tym modzie w wersji Lite można także usunąć Defendera i resztę śmieci jak w ostatniej wersji WinJG1123H2 Final? Cytuj Widzior Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 37 minut temu, morfeusz napisał(a): Czy w tym modzie w wersji Lite można także usunąć Defendera i resztę śmieci jak w ostatniej wersji WinJG1123H2 Final? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] morfeusz i Icogoo lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 23 godziny temu, Kosiara napisał(a): Czy wam też nie działa tryb awaryjny? a nie dałeś tam jakiegoś swojego zabezpieczacza Niektóre oprogramowanie innych firm, zwłaszcza oprogramowanie zabezpieczające, może zakłócać działanie trybu awaryjnego. Cytuj morfeusz Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Godzinę temu, Widzior napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki. Więc rozumiem że nie ma dołączonego do systemu? Czy całkowicie go czyści, czy tylko unieruchamia? Cytuj Widzior Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Nie używam tego systemu, to nie wiem, czy jest coś dołączone. Ten skrypt usuwa Defendera i wszystko z nim związane, masz wszystko w opisie do niego. Do kontroli masz to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan lubi to Cytuj Kosiara Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 3 godziny temu, LAGUNA napisał(a): a nie dałeś tam jakiegoś swojego zabezpieczacza Niektóre oprogramowanie innych firm, zwłaszcza oprogramowanie zabezpieczające, może zakłócać działanie trybu awaryjnego. Jedynie używam antywirusa Eset Smart Security i tyle. Na modzie JG11 23h2 lite chodzi tryb awaryjny. A tu również na wersji lite już nie. Cytuj morfeusz Opublikowano 16 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2025 15 godzin temu, Widzior napisał(a): Nie używam tego systemu, to nie wiem, czy jest coś dołączone. Ten skrypt usuwa Defendera i wszystko z nim związane, masz wszystko w opisie do niego. Do kontroli masz to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W tym systemie jest dołączony ten sam program co wysłałeś mi w linku. Jeżeli robię update"y W11, to nie spowoduje doinstalowanie tego co zostało w tym modzie wycięte, albo czegoś nie namiesza? Wczoraj w nocy była instalacja i jak na razie wszystko jest ok. Tylko nie jestem pewny czy ten Defender nadal tam jest. Po czym sprawdzić czy został wykasowany, menedżer zadań i procesy? Cytuj Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 34 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/48465-win-jg11-24h2-iot-ltsc-110126/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 15
zwierzaczek666 Opublikowano 5 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 Zainstalowałem na takim śmiesznym mini pc BmaxB1 na celeron N4000 i działa w poprzadku. Bez uwag srom-otnik lubi to Cytuj
Klaudeek98 Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 Ogólnie jestem mega zadowolony z tego systemu. Bardzo dobrze śmiga na moim kompie, który ma już kilka ładny lat.. Tylko mam jeden problem... jakby odpalam program bazujący na zasadzie Cs2 Injector @manual map --- (można go użyć do cheatów, ale nie tylko) - i program polega na tym, że nie chcę się odpalić. Odpala się CMD z tego na chwilę i zaraz przestaję działać.. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego ? Na w10 nie było tego problemu. Cytuj
wislak00 Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 1 godzinę temu, Klaudeek98 napisał(a): Ogólnie jestem mega zadowolony z tego systemu. Bardzo dobrze śmiga na moim kompie, który ma już kilka ładny lat.. Tylko mam jeden problem... jakby odpalam program bazujący na zasadzie Cs2 Injector @manual map --- (można go użyć do cheatów, ale nie tylko) - i program polega na tym, że nie chcę się odpalić. Odpala się CMD z tego na chwilę i zaraz przestaję działać.. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego ? Na w10 nie było tego problemu. Requirements: Microsoft VC++ x86/x64 Microsoft .NET Framework v4.7 Minimum 4MB of Free-Space Masz zainstalowane wszystkie Visual C++ ? Cytuj
Klaudeek98 Opublikowano 6 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2025 6 godzin temu, wislak00 napisał(a): Requirements: Microsoft VC++ x86/x64 Microsoft .NET Framework v4.7 Minimum 4MB of Free-Space Masz zainstalowane wszystkie Visual C++ ? Tak, mam to wszystko zainstalowane.. Tylko jakby ten program nie działa, reszta śmiga bez problemów. Cytuj
major_rush Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2025 Cześć, Użytkuję ten mod od jakiegoś czasu i widać znaczną różnicę w szybkości działania w porównaniu do WIN11 pro zainstalowanym ze strony Microsoft. Szacun! Jak narazie pojawiły się w moim przypadku znikome, drobne incydenty. Mianowicie w sekcji Windows Update coś się dzieje :P. Np. przy "uzyskaj najnowsze aktualizacje, gdy tylko będą dostępne" mam to pole wyszarzone bez możliwości zmiany i poniżej pisze "To ustawienie nie jest dostępne z uwagi na zasady organizaacji". Druga sprawa co do aktualizacji to jak wchodzę na aktualizację windows co jakiś czas to u góry pisze, że aktualizacje zostały wstrzymane do roku 2035, pomimo że nic nie wstrzymywałem. Odnośnie tego pierwszego, to nie mam dodanego żadnego konta służbowego. Na WIN11 PRO "stockowym" miałem podobny niuans i wtedy pomagało mi wklepanie w CMD takich komend: rd /s /q "%windir%\System32\GroupPolicyUsers" rd /s /q "%windir%\System32\GroupPolicy" gpupdate /force Jednak w tym przypadku nie działa to, pewnie dlatego, że to zupełnie inna wersja ;). Cytuj
as1as Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2025 WU jest wyłączone jak ustawisz na pulpicie PPM-USTAWIENIA-OPTYMALIZATOR USŁUG i wybierzesz opcję w jednym z pytań jest że nie chcesz korzystać z WU srom-otnik lubi to Cytuj
AUTONIQE Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 Witam, czy jest możliwość zainstalowania tego systemu w angielskim języku, lub zmiany na taki po instalacji PL ?? Cytuj
baloniasty Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 Witam. Jak włączyć WU? Dobra, juz sobie poradziłem. Cytuj
Letho Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Prawie dwa miesiące w użyciu, i niezastąpiony. 0 Błędów, chyba w każdej nowszej grze przetestowałem. Pobawiłem się też trochę w office, nawet na chwilę nie miałem zwiechy. Więcej fps, niż w wersjach przystosowanych bardziej do grania jak np Home P E T A R D A srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 14 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 18 minut temu, Letho napisał(a): Prawie dwa miesiące w użyciu Extreme, czy Lite? Ja przeszedłem z Lite na Extreme i już wiem, że nie zrezygnuje z wydawania obu wersji w ramach nowych iso. Postaram się, żeby przyszłe Extreme było jeszcze bardziej wycięte - mam nadzieję, że bez szkody dla funkcjonalności. PZDR! starcraft2fan, Letho i stens lubią to Cytuj
Letho Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 14 minut temu, srom-otnik napisał(a): Extreme, czy Lite? Ja przeszedłem z Lite na Extreme i już wiem, że nie zrezygnuje z wydawania obu wersji w ramach nowych iso. Postaram się, żeby przyszłe Extreme było jeszcze bardziej wycięte - mam nadzieję, że bez szkody dla funkcjonalności. PZDR! Wybacz mistrzu zapomniałem że są dwie, obie testowałem ta lite była ok Ja się cieszę z wersji Extreme, tak jak zainstalowałem tak zostawiłem Nawet Norton w tle nie zamula, wszystko wygląda ślicznie To najlepszy mod od lat jaki zainstalowałem, i nie mówię tego przez sentyment ale tak po prostu jest Śmieje się że nawet RTX 3050 Odżył i zaczął normalnie RT używać, wcześniej średnio mocno mu to wychodziło Czekamy na międzynarodową scenę i pamiętaj, Letho był pierwszy ! Powodzenia na szlaku, Mistrzu srom-otnik lubi to Cytuj
soszmen Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Cześć, jestem nowy na forum i totalnie świeży jeśli chodzi o modowane WIN - nigdy takowego nie miałem. Którą wersję polecacie zainstalować i czym to w ogóle się różni 23H2 a 24H2 ? Komputera używam do pracy w ciągu dnia (office, przeglądarka, thunderbird, adobe acrobat, whatsapp) i do grania wieczorami (CS 2, POE2, raczej gierki co są na STEAM albo Gamepass). Specyfikacja mojego sprzętu : I5 12400F RTX 4060 16GB RAM SSD ale dosyć wiekowy GoodRAM CX400 Letho lubi to Cytuj
Letho Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 33 minuty temu, soszmen napisał(a): Cześć, jestem nowy na forum i totalnie świeży jeśli chodzi o modowane WIN - nigdy takowego nie miałem. Którą wersję polecacie zainstalować i czym to w ogóle się różni 23H2 a 24H2 ? Komputera używam do pracy w ciągu dnia (office, przeglądarka, thunderbird, adobe acrobat, whatsapp) i do grania wieczorami (CS 2, POE2, raczej gierki co są na STEAM albo Gamepass). Specyfikacja mojego sprzętu : I5 12400F RTX 4060 16GB RAM SSD ale dosyć wiekowy GoodRAM CX400 Cześć mamy prawie to samo i5-13450HX RTX 3050 6GB 16 GB RAM, dysk m2 i ssd ja polecam tobie wersję extreme jest najlepsza. Mam do grania i pakiet office bo potrzebuję mieć do pracy. Rewelacja mam tylko taką radę, jak masz program do myszki, ( w moim przypadku asus ) skontroluj ile to ma procesów jak za dużo skasuj to , bez tego mysz działa tak samo Mam taki przykład, wyszło nowe GTA 5, dodali między innymi RT. Stara wersja Legacy miałem na ultra 120-140 fps, teraz na ultra z włączonym RT 40-60 FPS,(tylko moja karta nie bardzo lubi rt ty masz dużo potężniejszą która ma generator klatek, bardzo żałuje że z taką nie kupiłem) Jak będziesz chciał mogę podrzucić inne benchmarki Pozdrawiam Cytuj
soszmen Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Ok, a czym się różni 23H2 od 24H2 ? Tamta 23H2 ma home + pro do wyboru, tez nie wiem jakie są różnice. Mi obecnie gierki działają na zadowalajacym poziomie, ale system lubi przyciąć podczas pracy biurowej i wkurza mnie ten wszechobecny syf który non stop M$ narzuca i instaluje, system z każdym tygodniem tylko spowalnia. Cytuj
Kosiara Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 Czy wam też nie działa tryb awaryjny? Cytuj
stens Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 29 minut temu, Kosiara napisał(a): Czy wam też nie działa tryb awaryjny? NIE DZIAŁA tylko z obsługą sieci, a zwykły działa. Cytuj
Kosiara Opublikowano 14 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2025 4 minuty temu, stens napisał(a): NIE DZIAŁA tylko z obsługą sieci, a zwykły działa. U mnie nie działa właśnie ten zwykły. Cytuj
morfeusz Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Czy w tym modzie w wersji Lite można także usunąć Defendera i resztę śmieci jak w ostatniej wersji WinJG1123H2 Final? Cytuj
Widzior Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 37 minut temu, morfeusz napisał(a): Czy w tym modzie w wersji Lite można także usunąć Defendera i resztę śmieci jak w ostatniej wersji WinJG1123H2 Final? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] morfeusz i Icogoo lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 23 godziny temu, Kosiara napisał(a): Czy wam też nie działa tryb awaryjny? a nie dałeś tam jakiegoś swojego zabezpieczacza Niektóre oprogramowanie innych firm, zwłaszcza oprogramowanie zabezpieczające, może zakłócać działanie trybu awaryjnego. Cytuj
morfeusz Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Godzinę temu, Widzior napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki. Więc rozumiem że nie ma dołączonego do systemu? Czy całkowicie go czyści, czy tylko unieruchamia? Cytuj
Widzior Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Nie używam tego systemu, to nie wiem, czy jest coś dołączone. Ten skrypt usuwa Defendera i wszystko z nim związane, masz wszystko w opisie do niego. Do kontroli masz to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan lubi to Cytuj
Kosiara Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 3 godziny temu, LAGUNA napisał(a): a nie dałeś tam jakiegoś swojego zabezpieczacza Niektóre oprogramowanie innych firm, zwłaszcza oprogramowanie zabezpieczające, może zakłócać działanie trybu awaryjnego. Jedynie używam antywirusa Eset Smart Security i tyle. Na modzie JG11 23h2 lite chodzi tryb awaryjny. A tu również na wersji lite już nie. Cytuj
morfeusz Opublikowano 16 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2025 15 godzin temu, Widzior napisał(a): Nie używam tego systemu, to nie wiem, czy jest coś dołączone. Ten skrypt usuwa Defendera i wszystko z nim związane, masz wszystko w opisie do niego. Do kontroli masz to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W tym systemie jest dołączony ten sam program co wysłałeś mi w linku. Jeżeli robię update"y W11, to nie spowoduje doinstalowanie tego co zostało w tym modzie wycięte, albo czegoś nie namiesza? Wczoraj w nocy była instalacja i jak na razie wszystko jest ok. Tylko nie jestem pewny czy ten Defender nadal tam jest. Po czym sprawdzić czy został wykasowany, menedżer zadań i procesy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik