FILAGOL Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 Cześć WinClub Mam następujący problem/pytanie a mianowicie: do oglądania filmów na PC, używam programu PotPlayer, niby jest ok lecz mam problem chodzi, oto iż czasem bywa tak, ze nie mogę obejrzeć całego filmu w całości, więc muszę zapamiętywać na której h bądź minucie skończyłem oglądać, gdyż gdy ponownie włączę dany film aby oglądać dalej,, ten odtwarza się od początku i muszę ręcznie przesuwać do danego czasu na którym skończyłem. Nie ukrywam, iż jest to irytujące, stąd moje pytanie do Was, czy Znacie program do odtwarzania filmów, który, odtwarza film od momentu w którym się go zamknęło bardzo ułatwi mi to życie Bardzo dziękuję za wszelką pomoc i podpowiedzi Pozdrawiam Quote
stens Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 VLC Hells Angels, LAGUNA, FILAGOL and 1 other like this Quote
RemixPL1994 Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 @FILAGOL Słabo szukasz, wszystko masz pod ręką: Eleks, FILAGOL, Hells Angels and 2 others like this Quote
FILAGOL Posted June 14, 2023 Author Report Posted June 14, 2023 Siema @RemixPL1994 Dziękuję za pomoc szczerze to nie szukałem to fakt nie wiedziałem iż ten program ma taką opcję (dla mnie bardzo przydatną) domyślnie opcje które mi Wskazałeś nie są zaznaczone teraz będę pamiętał na przyszłość Dziękuję za pomoc @stens dziękuję za nazwę programu chętnie go sprawdzę Pozdrawiam Quote
LAGUNA Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 Parę innych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] też bym polecał VLC (jeśli oczywiście chcesz zmieniać) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels, renatan and FILAGOL like this Quote
FILAGOL Posted June 14, 2023 Author Report Posted June 14, 2023 Siema @LAGUNA Zainstalowałem także VLC i jestem bardzo zadowolony Dziękuję za polecenie LAGUNA and renatan like this Quote
SouthSider13 Posted June 15, 2023 Report Posted June 15, 2023 Global Potplayer. seba007, LAGUNA and FILAGOL like this Quote
Jerzy68 Posted June 15, 2023 Report Posted June 15, 2023 Ja używam programu SMPlayer i uważam go za najlepszy. seba007, FILAGOL and LAGUNA like this Quote
TomoS Posted June 15, 2023 Report Posted June 15, 2023 Od zawsze MPC-BE. Minimalistyczny i lekki wbak1102, LAGUNA, bison616 and 2 others like this Quote
seba007 Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 Każda sroka swój ogon chwali - Najlepszy to ten który ma wszystko co potrzebujesz i który ci odpowiada. Ten jest też dobry - Potplayer - używasz go. I tu masz do niego polskie forum i mody - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA and RemixPL1994 like this Quote
wbak1102 Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 MPC-BE (Media Player Classic Black Edition) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 @FILAGOL Jak byś chciał to masz jeszcze parę ustawień [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] P.S tak naprawdę to każdy z zaproponowanych jest ok. FILAGOL likes this Quote
Recommended Posts