Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć WinClub 🙂

Mam następujący problem/pytanie a mianowicie:

do oglądania filmów na PC, używam programu PotPlayer, niby jest ok lecz mam problem chodzi, oto iż czasem bywa tak, ze nie mogę obejrzeć całego filmu w całości, więc muszę zapamiętywać na której h bądź minucie skończyłem oglądać, gdyż gdy ponownie włączę dany film aby oglądać dalej,, ten odtwarza się od początku i muszę ręcznie przesuwać do danego czasu na którym skończyłem. Nie ukrywam, iż jest to irytujące, stąd moje pytanie do Was, czy Znacie program do odtwarzania filmów, który, odtwarza film od momentu w którym się go zamknęło bardzo ułatwi mi to życie 🙂

Bardzo dziękuję za wszelką pomoc i podpowiedzi

Pozdrawiam

Posted

Siema @RemixPL1994 Dziękuję za pomoc szczerze to nie szukałem to fakt nie wiedziałem iż ten program ma taką opcję (dla mnie bardzo przydatną) domyślnie opcje które mi Wskazałeś nie są zaznaczone teraz będę pamiętał na przyszłość Dziękuję za pomoc 🙂

@stens dziękuję za nazwę programu chętnie go sprawdzę 🙂

Pozdrawiam

Posted

Każda sroka swój ogon chwali - :L

Najlepszy to ten który ma wszystko co potrzebujesz i który ci odpowiada.

Ten jest też dobry - Potplayer - używasz go.

I tu masz do niego polskie forum i mody - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

LAGUNA and RemixPL1994 like this