mmaciek12 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) WINDOWS 7 NeXT NIE PLANUJĘ ŻADNYCH AKTUALIZACJI DO MODYFIKACJI UŻYWASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ! OPIS System do zastosowań wszelakich, nadaje się pod gry, multimedia, a także zaawansowane zastosowania. Baza: SP1 Professional x64 Główne cechy: Zoptymalizowany IE 10 Poprawki na Październik 2013 i wcześniejsze Aktywowany Wszystkie .NET Frameworki (w tym 4.5.1) Pod PPM: Tryb Gry, HW Monitor, AeroShot (do zrzutów ekranu) Notepad2 (przyzwyczaiłem się do niego ) Usunięte: Gadżety Wyczyszczony ze śmieci ____________________________________________________________________________ Większe dostosowanie: Edytor Start orba (odpalać jako admin): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Polecane pakiety ikon: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników](7tsp) ____________________________________________________________________________ Podziękowania dla: Mr.T - Wielka pomoc, "wypożyczył" swój tryb gry, Re-up obrazu murdock - rejestr, usługi dareckibmw - "haczyki" w instalatorze Testerzy (EDi, alexisonfire, sławek, i inni) - wielkie dzięki panowie! Użytkownicy systemu - bez nich nie miałoby to sensu ____________________________________________________________________________ DOWNLOAD DirectX, Flash (zalecana instalacja): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pełny pakiet redistów VisualC (zalecana instalacja): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FINAL Wielkość: 3,65GB Suma MD5: 271b27cc11ccf9083f52b8336f122d8a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ____________________________________________________________________________ FAQ 1. Czy przy pierwszej próbie logowanie musi wykonać sie restart systemu? Tak! To przez aktywator Po restarcie jest już w porządku. 2. Kolejna edycja? Nie będzie. 3. Ja chcę ten czarny styl! Wejdź w PPM -> Personalizuj i wybierz Windows 7 4. Jak sprawdzić sumę kontrolną obrazu? Pobieramy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] program, upuszczamy na niego obraz ISO i czekamy aż wygeneruje sumy kontrolne. Jeśli się zgada suma wygenerowana z podaną w poście powyżej, możesz instalować system. Możemy też pobrać program HashTab i "włączyć" plik .md5 dołączony do archiwum. 5. Chcę zainstalować system z pendrive. Czego użyć? Po pierwsze pendrive minimum 8GB, dodatkowo odpowiedni program. Do tego celu polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]-a lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 6. Kolejność instalacji? System -> VC Redist (podane wyżej) -> DirectX, flash i inne (podane wyżej) -> Sterowniki -> Zmiana stylu systemu. 7. Jak to rozpakować? Przy użyciu 7-zipa wypakowujesz 1-szy part, reszta automatycznie się wypakuje razem z nim. Edytowane 9 Października 2021 przez mmaciek12 Uaktualnienie liku do pobrania. Hendrix lubi to Cytuj
windows160 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Zobaczymy jakie różnice względem beta xD Cytuj
newgen1337 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Zainstalowany niecałą godzinę temu , na penie przez Rufus`a.Śmiga aż miło ;D.Od bety naprawdę wiele się zmieniło. Ogólnie ogarnięta , szybka , czyściutka i ładna modyfikacja.Wszystko w sam raz. POLECAM! Cytuj
Dymek20 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 pobieram, pobieram fajnie, gdyby ktoś na inny serwerek wrzucił w jednym parcie Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 pobieram, pobieram fajnie, gdyby ktoś na inny serwerek wrzucił w jednym parcie z chęcią bym to zrobił, lecz 13h kolejnego uploadu mi sie nie usmiecha zbytnio, trzeba poprosić kogos z forum lub poza forum o takowy Cytuj
alexisonfire Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Pierwszy part chyba trzeba będzie wrzucić jeszcze raz, bo występuje błąd gdy próbuje się go pobrać. Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Pierwszy part chyba trzeba będzie wrzucić jeszcze raz, bo występuje błąd gdy próbuje się go pobrać. Spróbuj tym linkiem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
alexisonfire Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Tak, ten link działa Cytuj
Mr.T Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Bartusz Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Jestem po testowaniu, system działa szybciej niż zwykła siódemka, w końcu był taki cel. Świetna robota! Polecam wszystkim, a najbardziej tym co mają wątpliwości czy warto wybrać tę modyfikacje. Więcej nie ma co tu opisywać. Zainstalujesz sam, to się przekonasz, że było warto! Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Dawać znać czy wszystko czego używacie instaluje się bez problemów, błędów itp. Ewentualnie możecie też config PC podać Cytuj
Bartusz Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 @mmaciek12 - Przynajmniej u mnie nie zauważyłem żadnych niedogodności podczas instalacji programów. Wszystko wydaje się być ok. No nic, teraz czekać jak inni testerzy wypowiedzą się Dam jeszcze znać, gdybym zauważył jakieś problemy, błędy itp. Cytuj
windows160 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Hej. Wszystko działa szybko i płynnie, ale mam mały problem. Czasami, jak już np przesiaduję na kompie z 1h (choć wątpię, że ten czas ma coś wspólnego z tym), to jak chcę zainstalować jakiś program z dysku to w ogóle go nie chce uruchomić (instalatora). Moge klikać pół dnia i nic. Dopiero jak uruchomię ponownie pc to wszystko jest ok. Dodam, że jak pobiorę program z sieci i uruchomię to działa, da sie go uruchomić a ten stary z dysku się nie da. Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Hej. Wszystko działa szybko i płynnie, ale mam mały problem. Czasami, jak już np przesiaduję na kompie z 1h (choć wątpię, że ten czas ma coś wspólnego z tym), to jak chcę zainstalować jakiś program z dysku to w ogóle go nie chce uruchomić (instalatora). Moge klikać pół dnia i nic. Dopiero jak uruchomię ponownie pc to wszystko jest ok. Dodam, że jak pobiorę program z sieci i uruchomię to działa, da sie go uruchomić a ten stary z dysku się nie da. Po pobraniu sprawdziłeś czy suma kontrolna obrazu się zgadza? Najszybsze wyjścia z sytuacji: 1. Przeczyść rejestr CCleanerem 2. Odpal plik *.bat z załącznika jako admin 3. Sprawdź stan dysku w HD Tune 4. Przeleć MemTestem pamięć RAM 5. Zdaj mi relację jak już wszytsko zrobisz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
piotr13 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam- -działa jak burza ,wielkie dzięki . Z poszanowaniem. Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Dla ciekawskich X86 LITE w trakcie przygotowań Cytuj
PhysX Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Widzę że X86 LITE jest w drodze, a dało by radę zrobić x64 lite ? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Widzę że X86 LITE jest w drodze, a dało by radę zrobić x64 lite ? Pożyjemy zobaczymy Tak na serio pomyślę nad tym Cytuj
kapslock Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Śmiga tak samo jak od Sromotnika jestem pełny podziwu, wkońcu znalazłem coś dla siebie. Tu aplikacje jakie sie instalowały bezproblemowo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , do tej pory żadnych problemów i te Game MODE rewelacja. lepiej bym tego nie wymyslił. dodam 3 używam jednocześnie trzech przeglądarek, i tam rózne progsy i nie ma mowy o zacinaniu czy zawiasie piwo sie nalezy jak nic Cytuj
l0rd0wn Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Pobrane i czeka na instalację Dzięki. Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jednak dementuje własne (Looool) pogłoski o x86 Lite i x64 lite, będzie jedynie x86 nie cięty... Więc, żadnej wersji LITE nie będzie! Cytuj
kapslock Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Brakuje mi opcji pod PPM - a mianowicie Pokaż/Ukryj pliki a czemu dementujesz własne pogłoski? brak czasu? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Żaden program do cięcia nie chce ze mną współpracować Co do pokaż/ukryj to znajdę na to patent Cytuj
kapslock Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Co do pokaż/ukryj to znajdę na to patent A będę musiał przeinstalować system ? Czy dasz instrukcje jak samemu zrobić? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie ma potrzeby przeinstalowywać Zainstaluj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i koniec! Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żaden program do cięcia nie chce ze mną współpracować Nawet RT7Lite lub vLite ? W zasadzie to tylko te dwa są Ale skoro nawet ze mną współpracowały, bo u Ciebie zadziałają Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nawet RT7Lite lub vLite ? W zasadzie to tylko te dwa są Ale skoro nawet ze mną współpracowały, bo u Ciebie zadziałają Próbowałem ich gdy byłem jeszcze na W7, żaden zero współpracy, a teraz na 8.1 tez spróbuję Cytuj
exe9812q Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] probowales ? (juz wczesniej podawalem) Cytuj
kapslock Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nie ma potrzeby przeinstalowywać Zainstaluj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i koniec! Daj żeby było po polsku pod PPM Bawię się i bawię tym twoim Windowsem i powiem że jest jeden z lepszych , wersje SROM-otnika mimo że obcięte bardzo wolniej chodzą niż twój: brakuje w nim Pokaż Ukryj pliki, pod PPM na Mój komputer menedżer urządzeń. I być może jeszcze ciut przyspieszenia ;P ale na takim poziomie jakim jest wystarczająco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi