Gość fabulous! Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam Jak odzyskać klucz z biosu jak usunąłem RECOVERY a zrobiłem format systemu win 8 Laptop kupiony wraz z systemem Asus X750LB Cytuj
WinSxS Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zakładka SLIC bodajże po uruchomieniu programu. Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Brak tej zakładki chyba że SMBIOS. Cytuj
Jakub Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Więc tak użyj programu windows key viewer do wyciagania klucza z biosu Tu masz dodatkowy artykuł jaki znalazłem jakby nie pomógł ten program: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutek Cytuj
Light Yagami Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Więc tak użyj programu windows key viewer do wyciagania klucza z biosu Tu masz dodatkowy artykuł jaki znalazłem jakby nie pomógł ten program: Dobre działa w sensie pokazuje klucz Cytuj
Gość fabulous! Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 pokazywać pokazuje ale zrobiłem format i wpisałem ten uniwersalny klucz do win8 i program owszem działa ale pokazuje mi klucz ten uniwersalny a nie ten co jest wpisany w bios ...... Niby na win 7 idzie właśnie takim programem lub Aida64 sprawdzić jaki jest klucz z tego biosu Cytuj
rubin.lysinow Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 zakładka ACPI i później MSDM w programie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr-abc Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Tym programem Windows 9 Product Key Viewer wyciągniemy oryginalny klucz tylko na działającym systemie MS ?Jeśli system padnie to jest sposób na odzyskanie klucza? Cytuj
rubin.lysinow Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Mr-abc w moim poście masz napisane jakim programem odczytać klucz z biosa nawet jeśli system nie wstaje (wtedy trzeba uruchomić jakiś windows live) Cytuj
P.47 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Klucz jest zapisany w biosie,jak ja robiłem czystą instalacje na laptopie Acer i system od razu się aktywował na wersji 8.0. Cytuj
Mr-abc Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mr-abc w moim poście masz napisane jakim programem odczytać klucz z biosa nawet jeśli system nie wstaje (wtedy trzeba uruchomić jakiś windows live) Chodzi Ci o ten program? RW - Read & Write Utility następnie zakładka ACPI i później MSDM w programie Read & Write Utility Cytuj
Mr-abc Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 pokazywać pokazuje ale zrobiłem format i wpisałem ten uniwersalny klucz do win8 i program owszem działa ale pokazuje mi klucz ten uniwersalny a nie ten co jest wpisany w bios ...... Zgadza się ,mam to samo? Użyłem programu windows key viewer do wyciagania klucza z biosu Jordan79 lubi to Cytuj
m4s Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 A ten program co pokazuje ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło? winclub.pl Zaznacz post i się ukaże Ciebie interesuje klucz MSDM Jordan79 lubi to Cytuj
Mr-abc Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @m4s Pobrałem ten programik od Ciebie "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] " Który klucz jest do odczytu systemu z Bios? Product Key: z pod okienka MSDM KEY czy IE KEY? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi