tentyp Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 W dniu 3.10.2022 o 17:26, Nerdio napisał(a): A to jak już ty chcesz. Dzisiaj raczej nie będzie, ale jutro/środa podrzucę Pobłogosławcie moje nośniki danych bo zgubiłem config XDDD @Nerdio jak ma sie sytuacja? jest szansa do konca tygodnia? Cytuj
killer85-85 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 Działa wam na tej Windzie aplikacja Xbox? Ktoś podzieli się wrażeniami z korzystania z tej Windy? Przymierzam się do zmiany windy z 10 na 11 Cytuj
tentyp Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 Z Xbox nie ale zmiana względem w10 na plus Cytuj
tentyp Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 @Nerdio??? napisz chociaz jak sie maja sprawy... zebym wiedzial czy jest sens czekac dalej czy lepiej szukac alternatywy ktorej brakuje Cytuj
Nerdio Opublikowano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 W dniu 6.10.2022 o 12:39, tentyp napisał(a): @Nerdio jak ma sie sytuacja? jest szansa do konca tygodnia? Raczej nie: 1. Zgubiłem config 2. Nie mam czasu 3. Nad zintegrowaniem .NETa muszę trochę posiedzieć bo to nie takie hop siup Godzinę temu, tentyp napisał(a): @Nerdio??? napisz chociaz jak sie maja sprawy... zebym wiedzial czy jest sens czekac dalej czy lepiej szukac alternatywy ktorej brakuje Czekaj dalej, może uda mi się w najbliższym czasie zrobić, aczkolwiek przestaję obiecywać cokolwiek bo i tak g***o wychodzi W dniu 6.10.2022 o 17:35, killer85-85 napisał(a): Działa wam na tej Windzie aplikacja Xbox? Ktoś podzieli się wrażeniami z korzystania z tej Windy? Przymierzam się do zmiany windy z 10 na 11 Xbox działa bez problemu Cytuj
tentyp Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 29 minut temu, Nerdio napisał(a): Raczej nie: 1. Zgubiłem config 2. Nie mam czasu 3. Nad zintegrowaniem .NETa muszę trochę posiedzieć bo to nie takie hop siup Czekaj dalej, może uda mi się w najbliższym czasie zrobić, aczkolwiek przestaję obiecywać cokolwiek bo i tak g***o wychodzi Xbox działa bez problemu ok a jak w tym modzie jest zablokowany WindowsUpdate? Cytuj
dudus2072 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 Teraz, tentyp napisał(a): ok a jak w tym modzie jest zablokowany WindowsUpdate? wstrzymane na 7 dni a potem automatycznie z kopyta ruszą Cytuj
killer85-85 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 1 godzinę temu, Nerdio napisał(a): Xbox działa bez problemu Dzięki za info Cytuj
dj1 Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 dziekuje, za poswiecona prace ! Pobieram z gdrive Cytuj
tentyp Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 Ten mod jest świetny, jedynie brakuje mu framewordk 3.5 i bedzie idealny dajmy czas, może autorowi się uda integracja i udostepni nam nową wersję 3mam kciuki Cytuj
Nerdio Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 W dniu 7.10.2022 o 20:20, tentyp napisał(a): ok a jak w tym modzie jest zablokowany WindowsUpdate? Wywalone usługi Windows Update i zakładki w ustawieniach. Została tylko jedna zakładka na stronie głównej ale przycisk nie działa Cytuj
Nerdio Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 W dniu 8.10.2022 o 11:26, tentyp napisał(a): Ten mod jest świetny, jedynie brakuje mu framewordk 3.5 i bedzie idealny dajmy czas, może autorowi się uda integracja i udostepni nam nową wersję 3mam kciuki Na integrację mam już sposób, tylko muszę odkopać ten zasrany config ;-; Cytuj
tentyp Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 10 minut temu, Nerdio napisał(a): Na integrację mam już sposób, tylko muszę odkopać ten zasrany config ;-; Jak mogę Ci pomóc? Cytuj
Nerdio Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 29 minut temu, tentyp napisał(a): Jak mogę Ci pomóc? Raczej ci się nie uda pomóc, config jest gdzieś na moim kompie do którego nie ma nikt oprócz mnie dostępu Cytuj
tentyp Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 2 minuty temu, Nerdio napisał(a): Raczej ci się nie uda pomóc, config jest gdzieś na moim kompie do którego nie ma nikt oprócz mnie dostępu To ściskam i trzymam kciuki by udało się go odnależć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi