tom-asz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Siema Jaki dekoder polecacie do TV naziemnej najlepiej aby: - był stosunkowo mały - nie musi posiadać smart / choć jak będzie to na + - ważne aby nie gubił zasięgu (piszę bo miałem tcl jednego to co chwile wyskakiwało szukam zasięgu) - dość szybko zmieniały się kanały - i tu chyba najważniejsze nowoczesne czytelne menu bo jak się patrze na te wszystkie wiwa czy jak to się zwie co sprzedają to grafika z 40-lat - czytelne epg Dużo wymagań nie mam chyba to co standardowy dekoder powinien posiadać cena tak do 300zł wiadomo im taniej tym lepiej. Bardzo ważne musi wspierać HDMI-CEC tzn: jak wyłączę TV to dekoder ma się też sam wyłączyć i odwrotnie bardzo mi na tym zależy. PS: Ma to być do naziemnej nie przez internet itp. Cytuj
winter5 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Najlepiej to wywalić telewizor przez okno Hermogenes lubi to Cytuj
brygada69 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Ferguson Ariva T75 bison616 lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 4 godziny temu, tom-asz napisał: nowoczesne czytelne menu bo jak się patrze na te wszystkie wiwa czy jak to się zwie co sprzedają to grafika z 40-lat Jak dla ciebie menu z dekodera WIWA jest nieczytelne, to nie mam słów. Fakt, jest proste do bólu, ale właśnie na tym mi zależy. Miałem WIWA HD-90, w robocie mamy HD-95 i są niezawodne, a czułość głowicy lepsza niż w wielu telewizorach. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 A ja proponuje>> a tu producent i sklep >> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mam go od miesiąca jest super i jest mały,bardzo czuła głowica. Cytuj
tom-asz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Te dwa ostatnie fajne ale czy posiadają HDMI-CEC jakoś nie zauważyłem a to dość istotna sprawa. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Większość nowego sprzętu już to ma: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W kontaktach możesz zadać pytanie >>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tom-asz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 I tu się mylisz jeżeli chodzi o dekodery to mało to ma. Było by fajnie jak by edytor kanałów jeszcze był tak jak mam to w TV ?? Cytuj
wbak1102 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Edytor kanałów jest poszczy niż w TV. Cytuj
tadziu123 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 godziny temu, tom-asz napisał: posiadają HDMI-CEC jarexpol lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi