MarcinGX Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 KB5017846 Windows 11 22621.590 [Pobieranie ręczne] i Windows 11 22622.590 Firma Microsoft wydała nową aktualizację dla systemu Windows 11 22H2. KB 5017846 zwiększa numer wersji do Windows 11 22H2 22621.590. Sama aktualizacja będzie dystrybuowana w kanale beta. KB5017846 — znane problemy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ręczne pobieranie aktualizacji KB5017846 Jeśli instalujesz ręcznie, potrzebujesz małego narzędzia Win10UI i wszystkich trzech plików. Instrukcje i pobieranie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (zawsze zwracaj uwagę na bieżącą wersję) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA, JanKo6 i Eleks lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2022 Windows 11: sprawdzamy, co się zmieni w systemie? / likwidacja bugów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
MarcinGX Opublikowano 4 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 Sun Valley 2 jest już w zasadzie gotowa i oczekuje na swój debiut w stabilnej wersji systemu, prognozowany na 20 września [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i JanKo6 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2022 Aplikacje na Windows 11 same się wyłączają. Winny Microsoft Edge 105 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2022 Windows 11 22H2 Moment 1 oczekiwany jako 228xx i Moment 2 jako 229xx Windows 11 22H2 jest gotowy od jakiegoś czasu i otrzymuje tylko aktualizacje. Nadal brakuje oficjalnego wdrożenia. Do tej pory wiemy, że Microsoft nie zapakuje wszystkich nowych funkcji do 22621. W kanale beta jesteśmy obecnie w drodze z 22622. W tym czasie Microsoft powiedział, że te wersje pozostaną przez kilka tygodni. Jednak ramy czasowe nie zostały jeszcze ustalone. Jak pisze teraz Albacore, ci, którzy używają Systemu Windows 11 22H2 22622 w kanale beta, są już w drodze z Moments 1, który powinien pojawić się w październiku jako 228xx. Microsoft jest już w drodze aktualizacji 2. Ten "pakiet" pojawi się w przyszłym roku jako 229xx. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzisiaj pojawiła się informacja, że pierwszy zadebiutuje już w pierwszym tygodniu października, a co ważne - pojawi się w nim wreszcie możliwość korzystania z kart w Eksploratorze Plików. JanKo6 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2022 jak by ktoś chciał [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Windows 11: sprawdzamy, co się zmieni w systemie? / nowy materiał interjejsu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ampa Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Naprawdę...oni codziennie chyba wrzucają parę linijek tekstu z tym co się zmieni w systemie win 11. Te rewelacje powinny być zamieszczane najlepiej w biuletynie Cytuj
LAGUNA Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Bo to jest na zasadzie jak mówił kiedyś Krzynówek "Cały Czas Do Przodu" Więcej możliwości personalizacji zasobnika na pasku zadań w Windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Windows 11: Microsoft kombinuje z paskiem zadań [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 Możliwe problemy z logowaniem do Windows 11 po dodaniu konta Microsoft [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 4.09.2022 o 20:24, MarcinGX napisał: Sun Valley 2 jest już w zasadzie gotowa i oczekuje na swój debiut w stabilnej wersji systemu, prognozowany na 20 września [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] O to już za niedługo oby nie zawierał masy błędów. W dniu 28.06.2021 o 20:29, JakubDriver napisał: Już mam wystarczy w windows 11 ISO podmienić plik appraiserres.dll z windows 10 ISO i stworzyć nowy obraz To jeszcze działa? Cytuj
Ryzenek Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 O to już za niedługo oby nie zawierał masy błędów.Tez czekam niecierpliwie i mam dość aktualizacji bety channelWysłane z mojego (Samsung Galaxy A7) przy użyciu Tapatalka Cytuj
kairo1981 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 Pomimo braku wirusów ciągle wykrzyknik na windows defender, resetowałem system 1 dzien oki i dziś znów to samo??? ktoś coś wie o tym?? Cytuj
Kosiara Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 Również mam wykrzyknik i nie daje mi, to spokoju od dwóch dni. Może ktoś wie o co z tym chodzi? Cytuj
kairo1981 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 Czysciłem historie windows defender i też nic : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , mozliwe że jakaś aktualizacja jest niedopracowana i stąd ten błąd , jak myslicie?? Cytuj
markof75 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 Te 7 godzin temu, Kosiara napisał: Również mam wykrzyknik i nie daje mi, to spokoju od dwóch dni. Może ktoś wie o co z tym chodzi? A może wie ktoś o co chodzi z nie włączającym się defenderem, tzn. niby działa, ikona w zasobniku jest, ale jak na nią kliknę to na chwile pokazuje się Zabezpieczenia Windows i znika. Nie można wejść w żadne ustawienia. Cytuj
SirGon Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 @kairo1981 trzeba przeskanować system Defenderem i trójkącik zniknie. Cytuj
Gość Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 8 godzin temu, kairo1981 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pomimo braku wirusów ciągle wykrzyknik na windows defender, resetowałem system 1 dzien oki i dziś znów to samo??? ktoś coś wie o tym?? Ten trójkącik oznacza jakiś problem w Defenderze np zaległe szybkie skanowanie, sprawdź jak wygląda Defender po uruchamiu i zrób to co zaleca. Cytuj
ampa Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 U mnie jak sprawdzam WU to za każdym razem mam to samo...Aktualizacja dla Windows Security platform — Baza wiedzy 5007651 (wersja 1.0.2207.20002) już chyba z tydzień będzie. Niby pokazane w historii jako zainstalowane, tylko data się tam zmienia ale że tak codziennie się to aktualizuje czy jak?...pierwszy raz coś takiego widzę Wiecie co? teraz sprawdzałem, za każdym razem jak daję sprawdź aktualizacje to mi to wyskakuje...brawo MS Cytuj
FILAGOL Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 Siema Forumowicze Zastanawiam się czy warto instalować Windows 11 22H2 skoro mam 21H2 Cytuj
kairo1981 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 O skanowaniu systemu pełnym wiem, więc nie pisz mi takich prostych rozwiązań co nie działają na ten wykrzyknik, tu raczej jakaś aktualizacja w wu się przycyni do tego błędu ale która? Cytuj
JakubDriver Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 12 godzin temu, Hip3r napisał: O to już za niedługo oby nie zawierał masy błędów. To jeszcze działa? Już nie działa. Użyj rufus-3.20 do nagrywania obrazu Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 Żółty trójkąt ostrzegawczy pojawia się z tych powodów cały czas. Wszystko wskazuje na to, że Microsoft dopuścił się błędu w oprogramowaniu, które niepoprawnie interpretuje zdarzenia i tworzy zbędne powiadomienia. Cytuj
kairo1981 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 4 godziny temu, LAGUNA napisał: Żółty trójkąt ostrzegawczy pojawia się z tych powodów cały czas. Wszystko wskazuje na to, że Microsoft dopuścił się błędu w oprogramowaniu, które niepoprawnie interpretuje zdarzenia i tworzy zbędne powiadomienia. Czyli co pozostaje nam czekać na aktualizację nowa wu?? Cytuj
kp1971 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History Usunąć wszystko oprócz CacheManager. Uruchomić pełne skanowanie i będzie OK. Cytuj
kairo1981 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 5 minut temu, kp1971 napisał: C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History Usunąć wszystko oprócz CacheManager. Uruchomić pełne skanowanie i będzie OK. Nic nie bedzie oki , czytaj ze zrozumieniem robilem to wczoraj i nic Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 Spróbuj sobie może zrobić Skanowanie offline programu Microsoft Defender. Nie wiem czy przyniesie jakiś efekt, ale sprawdź tak. P.S Ja mam znowu problemy z zainstalowaniem malwarebytes. Cytuj
kairo1981 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 2 minuty temu, LAGUNA napisał: Spróbuj sobie może zrobić Skanowanie offline programu Microsoft Defender. Nie wiem czy przyniesie jakiś efekt, ale sprawdź tak. P.S Ja mam znowu problemy z zainstalowaniem malwarebytes. Też to robiłem i sfc i dism również, nie działa coś microsoft zepsuł poprawkami trzeba czekać do połowy września z nowymi aktualizacjami i się zobaczy co i jak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź