LAGUNA Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 Co blokuje aktualizację do Windows 11 24H2? Microsoft zaktualizował listę Aby zapobiec poważnym problemom, algorytmy Windows Update nakładają blokady bezpieczeństwa (safeguard holds) na aktualizacje, jeśli wykryją, że w danej konfiguracji oprogramowania i sprzętu takie problemy mogą wystąpić. Z tego powodu Windows 11 24H2 nie jest oferowany wszystkim, a jedynie tym urządzeniom, co do których nie ma obaw o problemy ze zgodnością. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 Aktualizacja zabezpieczeń Windows 11 24H2, 23H2 i 22H2 w listopadowym Patch Tuesday Dziś wypada drugi wtorek miesiąca, a zatem czas na Patch Tuesday! Aktualizacje zabezpieczeń już dotarły do wspieranych systemów. Zaczynamy od najnowszej wersji — Windows 11 2024 Update (24H2). Sprawdzimy też zmiany w starszych wersjach Jedenastki oraz wspieranych wydaniach Windows 10. Windows 11 24H2: zmiany w aktualizacji KB5046617 (OS Build 26100.2314) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2024 Windows 11 otrzymuje obowiązkową poprawkę. Daje możliwość porzucenia klawisza Copilota Aby zmienić zachowanie klawisza, przejdź do opcji Personalizacja > Wprowadzanie tekstu > Dostosuj klawisz Copilot w opcji klawiatury i wybierz opcję Niestandardowe lub Szukaj z listy. Co ciekawe – ustawienie pojawia się także na komputerach z systemem Windows 11 bez klawisza Copilot. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
samson4x Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2024 Pierwsze "przecieki" o premierze Windows 12 : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2024 Więcej sposobów na udostępnianie plików w Windows 11 W zeszłym tygodniu Microsoft wypuścił aktualizację Windows 11 23H2 w Beta Channel (build 22635.4445), która dodała możliwość utworzenia nowego folderu w panelu nawigacji Eksploratora oraz trochę poprawek na pasku zadań i w Eksploratorze plików. W wydaniu tym odkryto też niedostępne normalnie funkcje udostępniania. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2024 KB5046732 - Windows 11 23H2 - 22631.4534 jako opcjonalna aktualizacja listopad ... dla niepokornych. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 Może ktoś będzie potrzebował. Premiera pliku Windows 11 ISO w wersji dla komputerów Arm Plik Windows 11 ISO był do tej pory dostępny wyłącznie w wersji pozwalającej zainstalować ten system na komputerach wyposażonych w procesor bazujący na architekturze x86. Można powiedzieć iż lepiej późno niż wcale, gdyż Microsoft zdecydował się wreszcie opracować taki plik w wersji przeznaczonej dla komputerów bazujących na procesorach Arm. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
plusik Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 Windows 11 bez aktualizacji do 2025 roku. Skąd ten pomysł? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 Powodem podjęcia takiej decyzji jest „minimalna liczba operacji podczas zachodnich świąt oraz nadchodzącego nowego roku”. Grudzień przyniesie ze sobą wyłącznie comiesięczny update zabezpieczeń, lecz nic więcej. Członkowie programu Windows Insider także nie mogą liczyć na debiut żadnych wersji zapoznawczych Cytuj
SirGon Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 15 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Grudzień przyniesie ze sobą wyłącznie comiesięczny update zabezpieczeń, lecz nic więcej. Kidy to będzie, w drugi i czwarty wtorek miesiąca? Cytuj
ARO23 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 U mnie wyskoczył komunikat że jest aktualizacja do 24h2,po pobraniu i zaczęciu aktualizacji jednak wyskoczył komunikat typu " , że jednak na razie wersja 24h2 nie jest jeszcze gotowa dla mojego komputera" ktoś jeszcze tak miał ? nadmienię że komputer Asus mowy kupiony 2 m-ce temu. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 @ARO23 Przypadkiem nie masz wersji 22H2? Możliwe że to Ciebie nie dotyczy . Sporo sprzętów może nie otrzymać zbyt prędko aktualizacji systemu Windows 11 oznaczonej numerem 24H2. Microsoft podjął decyzję o wstrzymaniu jej dystrybucji na urządzeniach posiadających problematyczne oprogramowanie lub komponenty. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zobaczymy co wymyślą jeszcze do tego czasu. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 Dają jak na loterii. U mnie wszystko prawilne a apdejtu ni huhu. I wcale nie mam im tego za złe. LAGUNA lubi to Cytuj
ARO23 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 Godzinę temu, LAGUNA napisał(a): @ARO23 Przypadkiem nie masz wersji 22H2? Możliwe że to Ciebie nie dotyczy . Sporo sprzętów może nie otrzymać zbyt prędko aktualizacji systemu Windows 11 oznaczonej numerem 24H2. Microsoft podjął decyzję o wstrzymaniu jej dystrybucji na urządzeniach posiadających problematyczne oprogramowanie lub komponenty. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie,mam 23H2. LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 Komputer nowiutki to powinieneś się doczekać, natomiast gdzieś coś podawali jakie programy mogą blokować aktualizację nawet VLC może mieć wpływ. Co blokuje aktualizację do Windows 11 24H2? Microsoft zaktualizował listę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj plusik Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Garść informacji na temat Windows 12 – kiedy następna wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon i LAGUNA lubią to Cytuj lukcio31 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Z uupdump.net pobrałem najnowszą kompilację Windows 11 24H2. Czy jak zrobię uaktualnienie obecnie zainstalowanego Windows 11 24H2 za pomocą obrazu Windows 11 24H2 w najnowszej kompilacji,to czy po aktualizacji będę miał defendera i aplikacje Windows-obecnie nie mam defendera i zbędnych aplikacji Windows których nie używam,bo usunąłem to z obrazu iso w programie ntlite,zostawiając tylko potrzebne aplikacje Windows i taki system mam zainstalowany,a może po aktualizacji za pomocą obrazu iso wszystko będzie tak jak jest obecnie w systemie Windows? Cytuj stens Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 49 minut temu, lukcio31 napisał(a): Windows których nie używam,bo usunąłem to z obrazu iso w programie ntlite,zostawiając tylko potrzebne aplikacje Windows Masz usunięte to instalator nie doinstaluje, bo on uaktualnia, a z defenderem jak go też masz usunięte czy wyłączone to mi nie uaktualniał. Za to pousuwa wszystkie nie typowe wpisy co są pod ppm i explorera ustawi po swojemu. LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 A spróbuj tego : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i wybierając pozycję Zainstaluj. tak na marginesie nie nadążysz za tym nowym pobieraniem. JanKo66 lubi to Cytuj lukcio31 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Niestety nie uaktualnię systemu Windows 11 24H2 jaki obecnie mam zainstalowany za pomocą obrazu iso w najnowszej kompilacji,bo po wykonaniu uaktualnienia,restarcie komputera,jak pojawia się pulpit,wyświetla mi komunikat,że aktualizacja się nie udała i kod błędu dotyczący chyba sterowników i coś odnośnie BOOT,bo komputer po uaktualnieniu i restarcie jak wyświetliło mi napis Aours coś się długo ładowało i nagle samoczynny restart komputera,znów to samo,ale jakoś w końcu udało mi się uruchomić komputer tak by pojawił się pulpit Windows i pojawił się komunikat z błędem chyba sterowników i coś odnośnie BOOT. Przed wykonaniem uaktualnienia za pomocą obrazu iso,w CMD(uruchomiony jak administrator) po wykonaniu polecenia sfc /scannow nie znalazło żadnych błędów. Wszystkie sterowniki urządzeń mam aktualne. Niestety uaktualnienie za pomocą iso się nie udaje z powodu jakiegoś błędu chyba sterowników urządzeń i coś odnośnie BOOT. Chyba dam sobie spokój z tym uaktualnianiem za pomocą obrazu iso i poczekam jak w WU pojawi się aktualizacja zbiorcza zmieniająca kompilację Windows 11 24H2 na nowszą jeśli taka aktualizacja się pojawi Cytuj zdzisiek24 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 ▲ To już się robi tragiczne. Co dwa tygodnie ta sama śpiewka. Pij melisę i cierpliwie czekaj na aktualizacje z WU. 007marc i LAGUNA lubią to Cytuj 007marc Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @zdzisiek24 .. przez tego Gościa i jego "pory..." Pytania i zachowania od paru tygodni odechciewa mi się zaglądać do tego Tematu na Forum .. .. na początku zastanawiałem się skąd u niego tyle "odpowiedzi" ale .. teraz już wiemy FILAGOL i LAGUNA lubią to Cytuj FILAGOL Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @lukcio31 chyba nie radzi sobie z WinGrozą i ta go przerosła, wiadomo, że nie wie się wszystkiego, lecz warto czytać i samemu szukać rozwiązania, a gdy się go nie znajduje to wtedy zapytać na forum 007marc i LAGUNA lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @lukcio31 Pytać zawsze możesz ale zamiast takie poematy wypisywac i co dwa tygodnie nowy obraz wgrywać, wgraj sobie czysty najnowszy system bez żadnych przeróbek Ntitlami czy innymi wariatami (w sumie nic to nie daje jak masz demo wersję). Po wgraniu systemu zatrzymaj Defendera i nie będzięsz miał kłopotów na przyszłość jeśli będziesz go chciał mieć z powrotem .(a nie jest zły) Wybierz aplikację Zabezpieczenia Windows w wynikach wyszukiwania, przejdź do tematu Ochrona przed wirusami & zagrożeniami i w obszarze Ustawienia ochrony przed & zagrożeniami wybierz pozycję Zarządzaj ustawieniami. Zmień opcję Ochrona w czasie rzeczywistym na Wyłączone. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj stens Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 8 godzin temu, lukcio31 napisał(a): Chyba dam sobie spokój z tym uaktualnianiem za pomocą obrazu iso i poczekam jak w WU Jak Ci z ISO nie uaktualnia się to tym bardziej z UW nie przejdzie. Masz iso no to tylko na "czysto " Tobie pozostanie zainstalować i jak chcesz to nie czekaj. LAGUNA lubi to Cytuj ampa Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Po prostu za dużo nagrzebał w systemie, ale niech się uczy na własnych błędach. Wycinki w systemie są nie dla wszystkich jak i taki system, trzeba mieć to na uwadze. Najgorzej to się naczytać różnych wymysłów i później stosować na pałę. LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 11 godzin temu, ampa napisał(a): Po prostu za dużo nagrzebał w systemie, Samo się namieszało Tiny11core już ze wsparciem dla Windows 11 24H2 Microsoft udostępnia oficjalne obrazy swoich wspieranych systemów operacyjnych i każdy może je pobrać legalnie i za darmo. Obrazy te różnią się wersją, edycją i językiem systemu, ale zasadniczo pozostają takie same. Część użytkowników preferuje zmodyfikowane, zmniejszone obrazy. To właśnie im dedykowane są narzędzia takie jak tiny11core/tiny11builder. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 Koledzy jak tam u Was z czasem ,jesteście w dobrej strefie? Problemy z ustawieniami daty i godziny w Windows 11 24H2 Microsoft zajmuje się badaniem kolejnego problemu w Windows 11 24H2, wydanym 1 października tego roku. Na oficjalnej stronie z listą znanych problemów pojawił się punkt dotyczący ustawień daty i godziny, które mogą być blokowane przez system. Co dokładnie na ten temat wiadomo i kiedy nadejdzie poprawka? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jak zwykle pracują nad problemem. Cytuj Bogdan75 Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 W dobrej. Wczoraj instalowany 24H2 na czysto. LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 Jak by kto pytał a chciał zmienić datę/godzinę to :Sposób Pierwszy to otwarcie Panelu sterowania i wyszukanie "zmień strefę czasową". Okno te można też otworzyć bezpośrednio, przy pomocy polecenia Uruchom (WIN + R). Należy w nim wpisać timedate.cpl i nacisnąć OK. W oknie dialogowym można zmienić strefę czasową, nie będąc adminem. SirGon lubi to Cytuj Poprzednia 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 Dalej Strona 122 z 156 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 28
LAGUNA Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2024 Komputer nowiutki to powinieneś się doczekać, natomiast gdzieś coś podawali jakie programy mogą blokować aktualizację nawet VLC może mieć wpływ. Co blokuje aktualizację do Windows 11 24H2? Microsoft zaktualizował listę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Garść informacji na temat Windows 12 – kiedy następna wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon i LAGUNA lubią to Cytuj
lukcio31 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Z uupdump.net pobrałem najnowszą kompilację Windows 11 24H2. Czy jak zrobię uaktualnienie obecnie zainstalowanego Windows 11 24H2 za pomocą obrazu Windows 11 24H2 w najnowszej kompilacji,to czy po aktualizacji będę miał defendera i aplikacje Windows-obecnie nie mam defendera i zbędnych aplikacji Windows których nie używam,bo usunąłem to z obrazu iso w programie ntlite,zostawiając tylko potrzebne aplikacje Windows i taki system mam zainstalowany,a może po aktualizacji za pomocą obrazu iso wszystko będzie tak jak jest obecnie w systemie Windows? Cytuj
stens Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 49 minut temu, lukcio31 napisał(a): Windows których nie używam,bo usunąłem to z obrazu iso w programie ntlite,zostawiając tylko potrzebne aplikacje Windows Masz usunięte to instalator nie doinstaluje, bo on uaktualnia, a z defenderem jak go też masz usunięte czy wyłączone to mi nie uaktualniał. Za to pousuwa wszystkie nie typowe wpisy co są pod ppm i explorera ustawi po swojemu. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 A spróbuj tego : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i wybierając pozycję Zainstaluj. tak na marginesie nie nadążysz za tym nowym pobieraniem. JanKo66 lubi to Cytuj
lukcio31 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Niestety nie uaktualnię systemu Windows 11 24H2 jaki obecnie mam zainstalowany za pomocą obrazu iso w najnowszej kompilacji,bo po wykonaniu uaktualnienia,restarcie komputera,jak pojawia się pulpit,wyświetla mi komunikat,że aktualizacja się nie udała i kod błędu dotyczący chyba sterowników i coś odnośnie BOOT,bo komputer po uaktualnieniu i restarcie jak wyświetliło mi napis Aours coś się długo ładowało i nagle samoczynny restart komputera,znów to samo,ale jakoś w końcu udało mi się uruchomić komputer tak by pojawił się pulpit Windows i pojawił się komunikat z błędem chyba sterowników i coś odnośnie BOOT. Przed wykonaniem uaktualnienia za pomocą obrazu iso,w CMD(uruchomiony jak administrator) po wykonaniu polecenia sfc /scannow nie znalazło żadnych błędów. Wszystkie sterowniki urządzeń mam aktualne. Niestety uaktualnienie za pomocą iso się nie udaje z powodu jakiegoś błędu chyba sterowników urządzeń i coś odnośnie BOOT. Chyba dam sobie spokój z tym uaktualnianiem za pomocą obrazu iso i poczekam jak w WU pojawi się aktualizacja zbiorcza zmieniająca kompilację Windows 11 24H2 na nowszą jeśli taka aktualizacja się pojawi Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 ▲ To już się robi tragiczne. Co dwa tygodnie ta sama śpiewka. Pij melisę i cierpliwie czekaj na aktualizacje z WU. 007marc i LAGUNA lubią to Cytuj
007marc Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @zdzisiek24 .. przez tego Gościa i jego "pory..." Pytania i zachowania od paru tygodni odechciewa mi się zaglądać do tego Tematu na Forum .. .. na początku zastanawiałem się skąd u niego tyle "odpowiedzi" ale .. teraz już wiemy FILAGOL i LAGUNA lubią to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @lukcio31 chyba nie radzi sobie z WinGrozą i ta go przerosła, wiadomo, że nie wie się wszystkiego, lecz warto czytać i samemu szukać rozwiązania, a gdy się go nie znajduje to wtedy zapytać na forum 007marc i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @lukcio31 Pytać zawsze możesz ale zamiast takie poematy wypisywac i co dwa tygodnie nowy obraz wgrywać, wgraj sobie czysty najnowszy system bez żadnych przeróbek Ntitlami czy innymi wariatami (w sumie nic to nie daje jak masz demo wersję). Po wgraniu systemu zatrzymaj Defendera i nie będzięsz miał kłopotów na przyszłość jeśli będziesz go chciał mieć z powrotem .(a nie jest zły) Wybierz aplikację Zabezpieczenia Windows w wynikach wyszukiwania, przejdź do tematu Ochrona przed wirusami & zagrożeniami i w obszarze Ustawienia ochrony przed & zagrożeniami wybierz pozycję Zarządzaj ustawieniami. Zmień opcję Ochrona w czasie rzeczywistym na Wyłączone. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
stens Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 8 godzin temu, lukcio31 napisał(a): Chyba dam sobie spokój z tym uaktualnianiem za pomocą obrazu iso i poczekam jak w WU Jak Ci z ISO nie uaktualnia się to tym bardziej z UW nie przejdzie. Masz iso no to tylko na "czysto " Tobie pozostanie zainstalować i jak chcesz to nie czekaj. LAGUNA lubi to Cytuj
ampa Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Po prostu za dużo nagrzebał w systemie, ale niech się uczy na własnych błędach. Wycinki w systemie są nie dla wszystkich jak i taki system, trzeba mieć to na uwadze. Najgorzej to się naczytać różnych wymysłów i później stosować na pałę. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 11 godzin temu, ampa napisał(a): Po prostu za dużo nagrzebał w systemie, Samo się namieszało Tiny11core już ze wsparciem dla Windows 11 24H2 Microsoft udostępnia oficjalne obrazy swoich wspieranych systemów operacyjnych i każdy może je pobrać legalnie i za darmo. Obrazy te różnią się wersją, edycją i językiem systemu, ale zasadniczo pozostają takie same. Część użytkowników preferuje zmodyfikowane, zmniejszone obrazy. To właśnie im dedykowane są narzędzia takie jak tiny11core/tiny11builder. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 Koledzy jak tam u Was z czasem ,jesteście w dobrej strefie? Problemy z ustawieniami daty i godziny w Windows 11 24H2 Microsoft zajmuje się badaniem kolejnego problemu w Windows 11 24H2, wydanym 1 października tego roku. Na oficjalnej stronie z listą znanych problemów pojawił się punkt dotyczący ustawień daty i godziny, które mogą być blokowane przez system. Co dokładnie na ten temat wiadomo i kiedy nadejdzie poprawka? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jak zwykle pracują nad problemem. Cytuj
Bogdan75 Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 W dobrej. Wczoraj instalowany 24H2 na czysto. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 Jak by kto pytał a chciał zmienić datę/godzinę to :Sposób Pierwszy to otwarcie Panelu sterowania i wyszukanie "zmień strefę czasową". Okno te można też otworzyć bezpośrednio, przy pomocy polecenia Uruchom (WIN + R). Należy w nim wpisać timedate.cpl i nacisnąć OK. W oknie dialogowym można zmienić strefę czasową, nie będąc adminem. SirGon lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik