tom-asz Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Siema Zmieniłem telefon i chciałbym mieć na nim dzwonek z starego telefonu. Szukałem trochę na necie i znalazłem ale ujowej jakości, z tego co czytałem idzie wyciągnąć dzwonek z obrazu firmware ? Ściągnąłem obraz od XIOMI dokładnie z Redmi 4A z miui 10 ale nie jestem w stanie żadnym programem otworzyć plików .dat i .img Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 a sprawdzałeś tutaj ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
GT500s Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 1 godzinę temu, tom-asz napisał: Siema Zmieniłem telefon i chciałbym mieć na nim dzwonek z starego telefonu. Szukałem trochę na necie i znalazłem ale ujowej jakości, z tego co czytałem idzie wyciągnąć dzwonek z obrazu firmware ? Ściągnąłem obraz od XIOMI dokładnie z Redmi 4A z miui 10 ale nie jestem w stanie żadnym programem otworzyć plików .dat i .img wszystko się pod linuxem spokojnie rozpakuje, natomiast windows ratuje się cygwin'em Cytuj
BartAcid Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Na wyjecie dźwięków z obrazu jest tylko jedna metoda. Działa, sprawdzałem w obie strony. jarexpol lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi