Skocz do zawartości

Huby USB jakie posiadacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja,

zapraszam na luźną pogadankę o hubavch usb. Jakie posiadacie?

Ja na razie posiadam tylko 1 iTec z czterema portami niestety we wbudowanym kablem. Ostatnio sobie jednak kupiłem coś takiego, tylko jeszcze do mnie idzie

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jest to w odłączanym kablem i aktywny.

Opublikowano
Heja,
zapraszam na luźną pogadankę o hubavch usb. Jakie posiadacie?
Ja na razie posiadam tylko 1 iTec z czterema portami niestety we wbudowanym kablem. Ostatnio sobie jednak kupiłem coś takiego, tylko jeszcze do mnie idzie
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Jest to w odłączanym kablem i aktywny.
Ja mam jakiś srebrny aluminiowy z uniteka, mam go już 2 lata i narazie nie sprawia problemów (raz miałem nawet skok napięcia bo podpiąłem uszkodzony kabel usb ale przeżył)

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ten twój Unitek to ile portów ma. Ma odłączany kabel? Ma ściankę z portami po skosie. Z tego co mi osoba widząca mówiła na zdjęciach ten Orico wygląda identycznie jak jeden z Uniteków. Wiadomo to sprzęt importowany więc nie dziwię się tym samym wyglądem.

Opublikowano
Ten twój Unitek to ile portów ma. Ma odłączany kabel? Ma ściankę z portami po skosie. Z tego co mi osoba widząca mówiła na zdjęciach ten Orico wygląda identycznie jak jeden z Uniteków. Wiadomo to sprzęt importowany więc nie dziwię się tym samym wyglądem.
Ma 7 portów usb, ma całkiem długi kabel usb a wygląda tak:
(Nie pytaj czemu jest akurat pod biurkiem)3a8f36701a6917f60880dc705649494c.jpg

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

14471699075808.jpg.81b6949a6d4439033ebf938cbe18f6f7.jpg11 11 lat temu kupiłem taki hub do pc z XP. Teraz służy mi do w10 Thin-miniITX. Musiał być hub, żeby na jedno usb wpiąć dwa pady usb, czyli emulator i heja w wyścigówki z wnukami.