DJGraco Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Heja, zapraszam na luźną pogadankę o hubavch usb. Jakie posiadacie? Ja na razie posiadam tylko 1 iTec z czterema portami niestety we wbudowanym kablem. Ostatnio sobie jednak kupiłem coś takiego, tylko jeszcze do mnie idzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest to w odłączanym kablem i aktywny. Cytuj
John Marston Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Heja, zapraszam na luźną pogadankę o hubavch usb. Jakie posiadacie? Ja na razie posiadam tylko 1 iTec z czterema portami niestety we wbudowanym kablem. Ostatnio sobie jednak kupiłem coś takiego, tylko jeszcze do mnie idzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest to w odłączanym kablem i aktywny.Ja mam jakiś srebrny aluminiowy z uniteka, mam go już 2 lata i narazie nie sprawia problemów (raz miałem nawet skok napięcia bo podpiąłem uszkodzony kabel usb ale przeżył)Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
DJGraco Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ten twój Unitek to ile portów ma. Ma odłączany kabel? Ma ściankę z portami po skosie. Z tego co mi osoba widząca mówiła na zdjęciach ten Orico wygląda identycznie jak jeden z Uniteków. Wiadomo to sprzęt importowany więc nie dziwię się tym samym wyglądem. Cytuj
John Marston Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ten twój Unitek to ile portów ma. Ma odłączany kabel? Ma ściankę z portami po skosie. Z tego co mi osoba widząca mówiła na zdjęciach ten Orico wygląda identycznie jak jeden z Uniteków. Wiadomo to sprzęt importowany więc nie dziwię się tym samym wyglądem.Ma 7 portów usb, ma całkiem długi kabel usb a wygląda tak:(Nie pytaj czemu jest akurat pod biurkiem)Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kitaro Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 11 11 lat temu kupiłem taki hub do pc z XP. Teraz służy mi do w10 Thin-miniITX. Musiał być hub, żeby na jedno usb wpiąć dwa pady usb, czyli emulator i heja w wyścigówki z wnukami. Cytuj
TediPower Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 Mam taki sam jak na obrazku z napisem 2.0 i zastanawiałem się do czego to bo jak podpinam 2 x pendriwe to nie działa. Na jednym jeszcze jako tako działa ale czasem się rozłącza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi