Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Widzior napisał:

Jesteś skazany na Win10, możesz zmniejszyć zło i zainstalować LTSC od MrT. No chyba że chcesz im postawić Linuxa :E

Na takim procku skazany? Przesadzasz trochę :E Na tym i3 będzie lepiej niż dobrze pomimo że 10 nie jest najlepsza.

@lukasknw pobierasz i nagrywasz na pendrive 10 za pomocą [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i instalujesz. 

lukasknw lubi to
Opublikowano
5 godzin temu, podlos napisał:

Na takim procku skazany? Przesadzasz trochę :E Na tym i3 będzie lepiej niż dobrze pomimo że 10 nie jest najlepsza.

@lukasknw pobierasz i nagrywasz na pendrive 10 za pomocą [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i instalujesz. 

No chyba nie będe kombinował ,że coś nie będzie działać wieć chyba czysty w10.

Opublikowano

Jak tylko jest tam dysk SSD to jak najbardziej polecam czysty. Możesz w razie czego coś wyłączyć z O&O ShutUP i po sprawie. Tylko też się nie rozpędzaj jak nie chcesz być co chwilkę wzywany na dywanik.

lukasknw lubi to
Opublikowano
37 minut temu, BartAcid napisał:

Jak tylko jest tam dysk SSD to jak najbardziej polecam czysty. Możesz w razie czego coś wyłączyć z O&O ShutUP i po sprawie. Tylko też się nie rozpędzaj jak nie chcesz być co chwilkę wzywany na dywanik.

Tak jest na m2 . Racja :D bo kiedyś instalowałem od sromotnika w7 i tyle tyle tak po wyłączałem , że musiałem co chwile robić im tam :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie