MiłoszPL Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 B460m hdv nice wykrywa karty graficznej. Jest glos jednego pikniecia. Cytuj
R95K Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 A jaka to karta graficzna? Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Gtx 980ti [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Piękne zdjęcia, ta ostrość i kontrast wręcz oczy wypala A poza tym, w czym to miało niby pomóc? Cytuj
Miastowy Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 13 minut temu, Widzior napisał: Piękne zdjęcia, ta ostrość i kontrast wręcz oczy wypala Aż maskę spawalniczą musiałem przyłożyć aby obejrzeć te zdjęcia... Cytuj
VACek Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 1 godzinę temu, MiłoszPL napisał: nice wykrywa karty graficznej Kali polska trudna języka Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Wreście jestem na komputerze. mam aparat w tablecie a ostrośc nie chciala się zwiększyć. Jest pik co pieć sekund tak jakby komputer próbowla coś uruchomić. Nie wiem co robic. Boje sie, że ten gtx 980ti nie jest komplatibyjny. Płyta nie chce się przełączyc na dedykowaną. Cytuj
Miastowy Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 3 minuty temu, MiłoszPL napisał: gtx 980ti nie jest komplatibyjny Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 A wpadlem na inny pomysł. Czy gtx 980ti obsluguje najnowsze uefi? mam przez to problem z ssd, który kupiłem nie dawno. Musze go konwertować. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Nowe fotki ze światłem. Jak dalej nie widac to moze spróbóje inaczej. [spoiler] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [/spoiler] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Chłopie, wódki się napij, potem chuchnij na aparat i go przetrzyj. Nie będą ci się ręce trzęsły przez co obraz będzie wyraźny, a jak przetrzesz obiektyw to zniknie szara chmura. Cytuj
bison616 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Ustaw w BIOS która karta ma startować pierwsza gtx czy Intel HD. Jak karta 100% sprawna ?? Możesz update BIOS zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi