Skocz do zawartości

Windows 10 Ghost Spectre 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows prawie idealny. 

Po zainstalowaniu od nowa najnowszej wersji 19043.1023 ( Superlite + Defender ) nie instaluje mi się drukarka. Formatowałem dwa razy. Gdzieś czytałem, że te ostatnie aktualizacje MS coś nabroiły w tej kwestii. Prawdopodobnie są zawarte również w tej nowej wersji od Ghost'a... Miał ktoś nową wersję i ten sam problem, może ktoś znalazł rozwiązanie? Oczywiście bufor wydruku jest włączony za pomocą toolbox'a, a i ręcznie w usługach też włączałem... Dodam, że miałem problem również z instalacją Foxita z toolboxa, który również wykrzykiwał błąd z buforem wydruku. 

Opublikowano
51 minut temu, Merol napisał:

Windows prawie idealny. 

Po zainstalowaniu od nowa najnowszej wersji 19043.1023 ( Superlite + Defender ) nie instaluje mi się drukarka. Formatowałem dwa razy. Gdzieś czytałem, że te ostatnie aktualizacje MS coś nabroiły w tej kwestii. Prawdopodobnie są zawarte również w tej nowej wersji od Ghost'a... Miał ktoś nową wersję i ten sam problem, może ktoś znalazł rozwiązanie? Oczywiście bufor wydruku jest włączony za pomocą toolbox'a, a i ręcznie w usługach też włączałem... Dodam, że miałem problem również z instalacją Foxita z toolboxa, który również wykrzykiwał błąd z buforem wydruku. 

W usługach jest drukowanie wylaczone trzeba wlączyć i drukarka dziala.

To dziwne bo mi działa normalnie.

A i dodam ze wersja super lite ma sporo tweakow i ustawien co tez moze byc tym winne. ja nie uzywam wersji super lite a zwyklej bez defendera i dziala ok.

W wolnej chwili sprawdze na VHD bo nie mam normalnie zainstalowanej na dysku na SSD mam org prosto od MS optymalizowany i poustawiany po swojemu, wiec wiem ze dziala i ma dzialac. Te mody są nie stabilne mowa o wersji superlite. Jedyne co jest ok to zwykla wersja ale to moze  nie warta nawet uzywania.

Opublikowano

Ja przykładowo napisałem bo tak tez kiedys miałem mozliwe ze czymś zablokowane. Ja nigdy toolbox nie uzywalem do odblokowania drukarki a normalnie uruchomilem drukowanie w uslugach i działa. Na VHD.

Opublikowano
W dniu 3.06.2021 o 18:13, LeRu napisał:

Mógłby ktoś zapodać najnowsze iso z językiem polskim już wgranym gdyż ściągnąłem od @budge ale ma jakiegoś trojana nie wiedzieć czemu.

Opublikowano

Ciekawy problem. Zawsze ściągam bezpośrednio od Ghost'a z YouTube. To był link z mediafire. Poczekam do kolejnej aktualizacji i zainstaluję z MEGA. Tam nigdy nie miałem problemu.

Opublikowano

Ja sciagalem jak zawsze z oficialnego zrobla zmieniam jezyk i po problemie... nie bawie sie w zadne sciaganie z juz zainstalowaniem tlumaczeniem... bo ile trwa sciagniecie PL? minute? i restart...

Opublikowano
W dniu 3.06.2021 o 18:13, LeRu napisał:

Mógłby ktoś zapodać najnowsze iso z językiem polskim już wgranym gdyż ściągnąłem od @budge ale ma jakiegoś trojana nie wiedzieć czemu.

Jakiego trojana Ci pokazało? Po instalacji systemu?

Opublikowano

*DOWNLOAD* LINKS
GHOST CUSTOM BOOTABLE WPE (W) - [OSBuild 19043.1021] [UPDATE 4.1] [X64]

SINGLE LINKS          : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]|

Password:

Mediafire: ghost1435

Mega.nz: ghost7456

LATEST STANDALONE UPDATE:
➡️ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - x64 / 19043.1023 / CAB

Password: 

Zip: ghost123

Hasła podane są po to bo nie wiem czy nie będzie trzeba podawac przy pobieraniu lub pobraniu.

Opublikowano

LATEST STANDALONE UPDATE:

➡️ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - x64 / 19043.1052 / CAB

Password ZIP: ghost123

Opublikowano
32 minuty temu, Fanclub napisał:

Mam pytanie. Czy da radę zmienić tapetę na inną, albo motyw ? Mam taki komunikat 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

aktywuj system, np. w Ghost Toolbox

Opublikowano
4 minuty temu, bazyliano napisał:

aktywuj system, np. w Ghost Toolbox

Ale tam jest aktywacja trial na pół roku i poprzez własny klucz tylko. Dlaczego tylko na pół roku dał, a nie lifetime na przykład, co będzie po pół roku. To samo będę mógł zrobić, jeszcze raz aktywować ?

Opublikowano
3 minuty temu, Fanclub napisał:

Ale tam jest aktywacja trial na pół roku i poprzez własny klucz tylko. Dlaczego tylko na pół roku dał, a nie lifetime na przykład, co będzie po pół roku. To samo będę mógł zrobić, jeszcze raz aktywować ?

nie prawda, jedno kliknięcie tam i od razu ci aktywuje, nie potrzeba własnego klucza, sam już tak chyba mam od roku gdzieś ;p

A faktycznie, jednak masz rację, wydaje mi się, że można po pół roku ponownie aktywować

Opublikowano
2 minuty temu, bazyliano napisał:

nie prawda, jedno kliknięcie tam i od razu ci aktywuje, nie potrzeba własnego klucza, sam już tak chyba mam od roku gdzieś ;p

A faktycznie, jednak masz rację, wydaje mi się, że można po pół roku ponownie aktywować

Dobra, aktywuje na pół roku. Zapewne można to powtarzać cyklicznie po 6-miesiącach/

Opublikowano
W dniu 3.07.2021 o 10:51, Fanclub napisał:

Dobra, aktywuje na pół roku. Zapewne można to powtarzać cyklicznie po 6-miesiącach/

Zamiast bawić się w aktywacje co pół roku można aktywować na stałe programem do aktywacji który jest na forum, ezactivator kms czy coś podobnego to było?

Edit:

Tym aktywujecie na stałe

Opublikowano

Co do aktywacji to KMSy owszem są na pół roku, ja używam tego:
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Aktywuje Officy, Windowsa i jest opcja Auto Renewal (aktywacja na pół roku aktywowana w tle raz na tydzień = aktywacja na stałe)

G3orG3 lubi to