budge Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 WIN10.PRO.21H1.SUPERLITE+COMPACT.U4.1.X64.GHOSTSPECTRE.(WPE) z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6, Hendrix i MarcinGX lubią to Cytuj
Merol Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Windows prawie idealny. Po zainstalowaniu od nowa najnowszej wersji 19043.1023 ( Superlite + Defender ) nie instaluje mi się drukarka. Formatowałem dwa razy. Gdzieś czytałem, że te ostatnie aktualizacje MS coś nabroiły w tej kwestii. Prawdopodobnie są zawarte również w tej nowej wersji od Ghost'a... Miał ktoś nową wersję i ten sam problem, może ktoś znalazł rozwiązanie? Oczywiście bufor wydruku jest włączony za pomocą toolbox'a, a i ręcznie w usługach też włączałem... Dodam, że miałem problem również z instalacją Foxita z toolboxa, który również wykrzykiwał błąd z buforem wydruku. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 51 minut temu, Merol napisał: Windows prawie idealny. Po zainstalowaniu od nowa najnowszej wersji 19043.1023 ( Superlite + Defender ) nie instaluje mi się drukarka. Formatowałem dwa razy. Gdzieś czytałem, że te ostatnie aktualizacje MS coś nabroiły w tej kwestii. Prawdopodobnie są zawarte również w tej nowej wersji od Ghost'a... Miał ktoś nową wersję i ten sam problem, może ktoś znalazł rozwiązanie? Oczywiście bufor wydruku jest włączony za pomocą toolbox'a, a i ręcznie w usługach też włączałem... Dodam, że miałem problem również z instalacją Foxita z toolboxa, który również wykrzykiwał błąd z buforem wydruku. W usługach jest drukowanie wylaczone trzeba wlączyć i drukarka dziala. To dziwne bo mi działa normalnie. A i dodam ze wersja super lite ma sporo tweakow i ustawien co tez moze byc tym winne. ja nie uzywam wersji super lite a zwyklej bez defendera i dziala ok. W wolnej chwili sprawdze na VHD bo nie mam normalnie zainstalowanej na dysku na SSD mam org prosto od MS optymalizowany i poustawiany po swojemu, wiec wiem ze dziala i ma dzialac. Te mody są nie stabilne mowa o wersji superlite. Jedyne co jest ok to zwykla wersja ale to moze nie warta nawet uzywania. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Z ciekawości postawiłem Ghosta z najnowszego iso z YT Superlite+ Defender na platformie testowej i po odpaleniu Bufora wydruku bez problemu działa drukowanie Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ja przykładowo napisałem bo tak tez kiedys miałem mozliwe ze czymś zablokowane. Ja nigdy toolbox nie uzywalem do odblokowania drukarki a normalnie uruchomilem drukowanie w uslugach i działa. Na VHD. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 @Merol Pobierałeś z linków na YT Ghosta czy może wersję od budge może jego ingerencja coś zepsuła Cytuj
LeRu Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Mógłby ktoś zapodać najnowsze iso z językiem polskim już wgranym gdyż ściągnąłem od @budge ale ma jakiegoś trojana nie wiedzieć czemu. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 W dniu 3.06.2021 o 18:13, LeRu napisał: Mógłby ktoś zapodać najnowsze iso z językiem polskim już wgranym gdyż ściągnąłem od @budge ale ma jakiegoś trojana nie wiedzieć czemu. Cytuj
Merol Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ciekawy problem. Zawsze ściągam bezpośrednio od Ghost'a z YouTube. To był link z mediafire. Poczekam do kolejnej aktualizacji i zainstaluję z MEGA. Tam nigdy nie miałem problemu. Cytuj
Geno Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ja sciagalem jak zawsze z oficialnego zrobla zmieniam jezyk i po problemie... nie bawie sie w zadne sciaganie z juz zainstalowaniem tlumaczeniem... bo ile trwa sciagniecie PL? minute? i restart... Cytuj
zaq1122a Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 W dniu 3.06.2021 o 18:13, LeRu napisał: Mógłby ktoś zapodać najnowsze iso z językiem polskim już wgranym gdyż ściągnąłem od @budge ale ma jakiegoś trojana nie wiedzieć czemu. Jakiego trojana Ci pokazało? Po instalacji systemu? Cytuj
MarcinGX Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 WIN10.PRO.21H1.SUPERLITE+COMPACT.U4.1.X64.GHOSTSPECTRE.(WPE) z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]DziękiWysłane z mojego SM-T515 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2021 *DOWNLOAD* LINKS GHOST CUSTOM BOOTABLE WPE (W) - [OSBuild 19043.1021] [UPDATE 4.1] [X64] SINGLE LINKS : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]| Password: Mediafire: ghost1435 Mega.nz: ghost7456 LATEST STANDALONE UPDATE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - x64 / 19043.1023 / CAB Password: Zip: ghost123 Hasła podane są po to bo nie wiem czy nie będzie trzeba podawac przy pobieraniu lub pobraniu. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 LATEST STANDALONE UPDATE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - x64 / 19043.1052 / CAB Password ZIP: ghost123 Cytuj
MarcinGX Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Co o tym myślicie, chłopaki? tak czy nie UWAGA: Oto Windows 11 Dev Cytuj
helmut112 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 LATEST STANDALONE UPDATE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] HASŁO : ghost6789 JanKo6 lubi to Cytuj
czysiu Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Ma ktos samego ghost toolboxa dzialajacego na innym win niz ghost/ Cytuj
dziadzio Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 sklep nie mozna instalowac apek z sklepu ghosst spectre 21H1 Cytuj
Bartholomaios Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 W dniu 27.06.2021 o 13:41, czysiu napisał: Ma ktos samego ghost toolboxa dzialajacego na innym win niz ghost/ toolbox na innym win nie działa Cytuj
Fanclub Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Minął jeden dzień po instalacji systemu mam komunikat - Aktywuj system windows. Przejdź do ustawień, aby aktywować system windows. Jak to usunąć ? Cytuj
janek917 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 W dniu 30.06.2021 o 07:59, Bartholomaios napisał: toolbox na innym win nie działa Ze starszych Ghost działa ale nie ma wszystkich funkcji które są w nowszych wersjach Ghosta. Cytuj
Fanclub Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 Mam pytanie. Czy da radę zmienić tapetę na inną, albo motyw ? Mam taki komunikat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bazyliano Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 32 minuty temu, Fanclub napisał: Mam pytanie. Czy da radę zmienić tapetę na inną, albo motyw ? Mam taki komunikat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] aktywuj system, np. w Ghost Toolbox Cytuj
Fanclub Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 4 minuty temu, bazyliano napisał: aktywuj system, np. w Ghost Toolbox Ale tam jest aktywacja trial na pół roku i poprzez własny klucz tylko. Dlaczego tylko na pół roku dał, a nie lifetime na przykład, co będzie po pół roku. To samo będę mógł zrobić, jeszcze raz aktywować ? Cytuj
bazyliano Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 3 minuty temu, Fanclub napisał: Ale tam jest aktywacja trial na pół roku i poprzez własny klucz tylko. Dlaczego tylko na pół roku dał, a nie lifetime na przykład, co będzie po pół roku. To samo będę mógł zrobić, jeszcze raz aktywować ? nie prawda, jedno kliknięcie tam i od razu ci aktywuje, nie potrzeba własnego klucza, sam już tak chyba mam od roku gdzieś ;p A faktycznie, jednak masz rację, wydaje mi się, że można po pół roku ponownie aktywować Cytuj
Fanclub Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 2 minuty temu, bazyliano napisał: nie prawda, jedno kliknięcie tam i od razu ci aktywuje, nie potrzeba własnego klucza, sam już tak chyba mam od roku gdzieś ;p A faktycznie, jednak masz rację, wydaje mi się, że można po pół roku ponownie aktywować Dobra, aktywuje na pół roku. Zapewne można to powtarzać cyklicznie po 6-miesiącach/ Cytuj
ramhell Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 10:51, Fanclub napisał: Dobra, aktywuje na pół roku. Zapewne można to powtarzać cyklicznie po 6-miesiącach/ Zamiast bawić się w aktywacje co pół roku można aktywować na stałe programem do aktywacji który jest na forum, ezactivator kms czy coś podobnego to było? Edit: Tym aktywujecie na stałe Cytuj
bosk20 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Dziwne bo ja po isntalacji miałem system aktywowany. Cytuj
lysyn Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Najnowszy windows od Ghost'a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
smiglo5 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Co do aktywacji to KMSy owszem są na pół roku, ja używam tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Aktywuje Officy, Windowsa i jest opcja Auto Renewal (aktywacja na pół roku aktywowana w tle raz na tydzień = aktywacja na stałe) G3orG3 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi