Cezikos Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam serdecznie Przeglądając czeluście internetu napotkałem taką oto aukcję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest to legalne? Gdzie jest haczyk? Pozdrawiam Cytuj
Michal90 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Luknij sobie na negatywne komentarze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Cezikos Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Właśnie widziałem, a najlepsze jest to, że większość pozytywów ma dokładnie taki sam komentarz. Nawet ilość znaków się zgadza Cytuj
QuahodroN Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Siema, Co myślicie o tym? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
dareckibmw Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 ...ze to kolejny klucz ktory sie "wywali" po jakims czasie. Tak niska cena bedzie miala w sobie jakis "haczyk", pewne na 100% Cytuj
WinSxS Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Siema, Co myślicie o tym? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- trzeba przeglądać. Unieważnione pewnie są po oddaniu pieniędzy niemniej nie warto Cytuj
xkx Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Siema, Co myślicie o tym? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Że w tej materii cuda się raczej nie zdażają i że ogólnie coś nie za ladnie pachnie. Owszem być może sytem da się aktywować na otrzymanym kluczu - pozostaje kwestia na jak długo. Miałem już taką przygodę z antywirusem - wywalił sie po 4 miesiącach uzytkowania - a na infolinii poinformowano mnie iż klucze zostały unieważnione bo z któryś z dystrybutorów zgłosił fakt ich utraty (w domyśle kradzieży). Wydałem pieniądze - zostałem z niczym. Osoiście raczej bym nie zaryzykował bo tu też np. za miesiąc, dwa czy półroku coś podobnego może się przydażyć. Ba przy odrobinie pecha można mieć kłopoty - zakup czegoś kradzionego lub uzyskanego w sposób nielegalny traktowane jest jak paserstwo. A to czy się o tym wiedziało czy nie to już kwestia inna i może wpłynąc jedynie na kwestie wymiaru kary lub odstąpienia od niej. Tu biorąc pod uwagę iż koszt (cena) WINDOWSA 8.1 zakuponego w sklepie lub u legalnego dystrybutora jest zdecydowanie wyższy trudno by się było tłumaczyć jakąś nieświadomością. Cytuj
WinSxS Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Z systemem teoretycznie można przywracać tokens.dat i klucz aktywacyjny, ale to będzie na krótszą metę niż kms bo po każdym update zdezaktywuje się Cytuj
Mark72 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 kiedyś kupiłem tani klucz z Allegro i zadziałał tylko za pierwszym razem... po reinstalce systemu klucz był już zablokowany Cytuj
seboo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cześć koledzy gdzie mogę kupić pewny klucz do winodwsa 8.1 jak najtaniej? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Kupić to ty możesz gdziekolwiek, tylko nie ma, to nic wspólnego z oryginalnością i legalnością - żadna z tych aukcji - te klucze są kradzione lub już użyte. Masz do wyboru zakup nowej oryginalnej wersji OEM lub używanej BOX(tu można przenosić system na inny komputer). Pozostaje jeszcze mozliwość zakupu używanego Win 8 w wersji OEM(jedyny wyjątek licencyjny MS gdzie można przenosić OEM na inny komputer). Cytuj
seboo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Własnie ale chodzi mi o to gdzie to kupić bo są sklepy w których np jest za 480 a w drugich ten sam za 600 a co do kluczy do mam klucz oem windows 7 home premium z starego laptopa i normalnie mi chodzi na innych komputerach:) Cytuj
Nieobecny Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 1. Chodzi do czasu - najbliższą poważną okazją do weryfikacji będzie prawdopodobnie aktualizacja do Win 10. 2. Nie ma to nic wspólnego z legalnością - na tej zasadzie możesz podać każdy klucz, na którym uda się choć raz aktywować system. Cytuj
seboo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ale chodzi mi o to gdzie mogę najtaniej orginalny klucz kupić bo są różne ceny w sklepach w centrach handlowych Cytuj
xkx Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeżeli System kupisz w normalnym sklepie i dostaniesz nie otwartą płytę / zestaw instalacyjny to na 100% wszystko będzie ok. Podobnie będzie sprawa wyglądać gdy kupisz klucz na aukcji u poważnego dużego sprzedawcy (np. X-KOM czy Komputronik itp). Cena nie moze być rażąco niska - i tam taka nie będzie. Ale będziesz miał system legalny. Cytuj
Jakub Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeżeli chcesz kupić w sposób legalny windowsa za niecałe 300 złotych to polecam z całego serca tą stronę. Cyber-sklep [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj masz 8.1 za 280zł . Czemu tak tanio? bo na terenie EU a nie jak te inne sklepy za 600 zł. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sam kupiłem i wszystko jest legalnie. Dzwoniłem do MS i klucz nie jest zablokowany. Dodam że na allegro jak i w sieci są oszuści. Dla tego polecam ten sklep bo jest jeden uczciwy. Cytuj
mateusz73 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ale chodzi mi o to gdzie mogę najtaniej orginalny klucz kupić bo są różne ceny w sklepach w centrach handlowych Ostatnio na stronie www.g2a.com widzialem za 100 zł Win 8.1 zobaccz jeszcze na tej stronie tam mozna sie skontaktowac z sprzedawcą i dowiedzieć się. Cytuj
Gość Vuko Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 @up [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czyli to są same klucze. Pytanie czemu tak tanio i czy są jakieś ograniczenia? Cytuj
m4s Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Strona wygląda jakby nie działał Ad-block... Cytuj
m4s Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mi chodziło o pstrokatość strony Wy tap owane Cytuj
seboo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 dzięki koledzy bo jeżdze bo sklepach i szukam jak najtanszego w media-markt jest za 499zł Cytuj
Nieobecny Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 A masz zamiar robić aktualizację do Win 10? - bo jeśli tak to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz tanio oryginalny Win 7(gość sprawdzony, same pozytywy, osobiście u niego kupowałem też) a efekt końcowy po aktualizacji systemu ten sam. Ten gość miewa w ofercie też Win 7 Pro i Win 8.1 Pro tanio - obserwuj. Cytuj
Jakub Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wiki z jednej strony okey z drugiej jakoś nie mam zamiłowania do kupowania elektroniki czy programów na allegro. Za dużo oszustów jest. To takie moje przekonanie może i też głupie. No ale cóż . Wolny Kraj. Wolność Słowa. Cytuj
seboo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Windowsa 7 home premium x64 mam oryginał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi