miko1282 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 A ostatnia kompilacja nie była na 2004 ? tam działało chodzi mi tylko o pokazanie tej ikony po kliknięciu której otwiera się to menu z szybkimi ustawieniami #EDIt Znalazłem przechodzimy do regedit do : HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Explorer Następnie zmieniamy wartości z 1 na 0 I po ponownym uruchomieniu explorera pojawia się [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SilverShai lubi to
r3jn Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 A ostatnia kompilacja nie była na 2004 ? tam działało chodzi mi tylko o pokazanie tej ikony po kliknięciu której otwiera się to menu z szybkimi ustawieniami To nie wiem ja tego nie używam Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
r3jn Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Komuś problem jest wgrałem dziś wersję. 11lipc i nie mogę zainstalować sterowników do płyty głównej amd B450... Zawsze je instaluje a na tej wersji się nie da :/Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu TapatalkaKomuś problem jest wgrałem dziś wersję. 11lipc i nie mogę zainstalować sterowników do płyty głównej amd B450... Zawsze je instaluje a na tej wersji się nie da :/Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu TapatalkaOk juz wiem przeglądarka chromium EDGE blokuję ten plik nie wiadomo czemu Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
szymibtw Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 18.07.2020 o 13:09, miko1282 napisał: Hejka czy ktoś wie jak ustawić takie ikony, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] po formacie mam zwykłe, i jeszcze chciałbym się dowiedzieć jak włączyć te centrum powiadomień czy jak to się nazywa o tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pomoże ktoś ? Jakbyś się zainteresował tematem ikon i motywów do W10 a nie pytał na forum to byś znalazł takiego uzytkownika na Devian art o nicku niivu
miko1282 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2020 3 godziny temu, szymibtw napisał: Jakbyś się zainteresował tematem ikon i motywów do W10 a nie pytał na forum to byś znalazł takiego uzytkownika na Devian art o nicku niivu Haha sorki, myślałem że to są prywatne autorskie ikony dziękuję za wskazówkę
Gość Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2020 Ja podmieniam pliki imageres.dll w folderach System 32 oraz SysWOW64.Wcześniej kopiuję je sobie z wcześniejszej wersji w której miałem je zastosowane. Jeśli je chcę. To samo można zrobić - kopiować te dll. - z każdego zainstalowanego systemu - i podmieniać w tym który ma się obecnie. - To do @miko 1282. To prosty sposób jeśli komuś podobają się ikony, a nie ogarnia innych sposobów zmiany-instalacji.1282 Chociaż przeważnie korzystam z programu IconPackager - od Stardock - mam duży zbiór icon do tego programu. Po instalacji - 2-3- kliknięcia i mam ikony jakie chcę.
konuss Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 Wracam dość zadko teraz. Ten kto śledzi wie o co chodzi. Z postów wynika że ostatnia wersja działa dość stabilnie.
r3jn Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 Wracam dość zadko teraz. Ten kto śledzi wie o co chodzi. Z postów wynika że ostatnia wersja działa dość stabilnie. Wgrałem najnowsza i póki co wszystko śmiga powiedz mi bo nie mogę nikaj znalesc info.. Optymalizację pod dyski ssd czyli super prefetch, rejestr, itp już jest odrazu zrobiona czy trzeba samemu zrobić np ssd toolem? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
konuss Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 Ogólnie ja przy optymalizacji bardziej mysle pod katem systemu - mozesz sprawdzić . chetnie równiez usłusze uwagi pod tym katem . nie jestem wszechwiedzacy a ogólnie jesli chodzi o system i firme microsoft - sami wiecie co chwile cos zmieniają. mam problem teraz ogólnie bo padłą mi grafika w jednym z kompow i nie moge robic testów systemów jak pisałem w innym temacie jesli ktos miałby grafe na pci-e chetnie sie dogadam odkupie.
stens Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 2 godziny temu, r3jn napisał: czy trzeba samemu zrobić np ssd toolem? Ściągnij, i sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
r3jn Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Ściągnij, i sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Dzięki ale mam do dysku adata detykowany program taki i on też ustawia rejestr itp chodziło mi o to czy w systemie już jest to ustawione Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Joint21 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Witam system fajny stabilny bez błędów jednak brakuje mi windows store jest jakaś opcja dogrania sobie go ? lub może rozważysz dodanie go w następnej wersji? Dzięki za dobrą robotę i pozdrawiam
krzychuxp Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 49 minut temu, Joint21 napisał: Witam system fajny stabilny bez błędów jednak brakuje mi windows store jest jakaś opcja dogrania sobie go ? lub może rozważysz dodanie go w następnej wersji? Dzięki za dobrą robotę i pozdrawiam system ok glary utilities pokazuje rozrych 7s orginał 32 s - brakuje mi jednak powiadomień w centrum akcji i app twój telefon - który tylko ze sklepu mozna pobrac - wiem ze było to załozeniem tego systemu - ale z checia bym to jakos uruchomił lub dograł -
miko1282 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Podrzucił by mi ktoś tamten zestaw ikon z wcześniejszej wersji ?
Gość Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2020 Masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podmień w system32 i SysWOW64. Chyba wiesz jak to zrobić? Uzyskaj pełny dostęp na orginalnym pliku-zmień rozszerzenie np .bak-wklej dll z tego co ci podałem - przebuduj pamięc podręczną ikon - masz te opcje w prawokliku. Restart - i powinny być nowe.
miko1282 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2020 Wszystko pięknie działa , dziękuję
Gość Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2020 OK. Ale tak na przyszłość - bo widzę że jesteś nowicjuszem na tym forum - dziękuje się klikając strzałke w prawym dolnym rogu postu. To tak tylko dla twojej wiadomości - ja tych punktów nie zbieram - te podziękowanie w poście dla mnie jest równie dobre.
zaq1122a Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2020 W dniu 17.07.2020 o 20:30, Crazy36 napisał: Da się Podpowiesz jak doinstalować NVIDIA Control Panel?
Crazy36 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2020 11 minut temu, zaq1122a napisał: Podpowiesz jak doinstalować NVIDIA Control Panel? Nvidia wypuszcza sterowniki w dwóch wersjach DCH(bez panelu) i standard(z panelem) Tu masz wersję Standard Driver i ją zainstaluj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zaq1122a lubi to
Lolu1234 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 Jak odpalic nvidia control panel ? Za kazdym razem pruje sie o brak licencji ( po zainstalowaniu standardowej wersji) . Pomimo zainstalowania, nie da sie uruchomic
Joint21 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2020 Wyczyść sobie system ze wszelkich śladów sterownika graficznego programem Display Driver Uninstaller i zainstaluj na nowo sterownik z linka w wersji standard oczywiście.
sebio Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 W dniu 31.07.2020 o 23:23, Joint21 napisał: Wyczyść sobie system ze wszelkich śladów sterownika graficznego programem Display Driver Uninstaller i zainstaluj na nowo sterownik z linka w wersji standard oczywiście. a to ciekawe u mnie bez problemu sie zainstalował
R5.3,9 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Czy jest możliwość przeniesienia skryptów z prawo kilku na inny system?
janek917 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 i R5.3,9 lubią to
kora Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Dzięki wielkie za instalke. Byłaby szansa na inny serwer? z mega nie mogę ściągąć w żaden sposób, zawsze zrywa połaczenia po jakimś czasie. Jeśli nie ta wersja, to następna proszę o gdrive albo inny.
Geno Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 tez wam nie instaluje najnowszej aktualizacji?
ramhell Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 O co kaman z tym uploadem, pobrało a pliku nigdzie niema -,-
zwierzaczek666 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 System generalnie OK ale powinna być możliwość dodania w opcjach defendera !! Poza tym podziękowanie dla autora.
SilverShai Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Godzinę temu, zwierzaczek666 napisał: System generalnie OK ale powinna być możliwość dodania w opcjach defendera !! Poza tym podziękowanie dla autora. Przecież taki jest cel, by to co zamula system usunąć. Jak chcesz defendera to nie instaluj modowanego softu - większość go nie ma. konuss, lux1i2 i nudzija lubią to
Rekomendowane odpowiedzi