roman59 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 10 godzin temu, nudzija napisał: @roman59 to wpisz w szukajke w menu start a nie na pasku zadań Wiem, że w szukajce działa ale Srom-otnik umieścił wersję testową w celu znalezienia błędów i dlatego to napisałem. Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 17.04.2021 o 12:01, stens napisał: Wyłącz net na chwilę w czasie uruchamiania, skrypt poleci dalej. wyłączam internet i to samo nie działa. W dniu 17.04.2021 o 11:23, HardBASS napisał: Zmień nazwę skryptu na RemoveSPY i uruchom jako Administrator Nie działa @srom-otnik System zapierdziela niesamowicie szybko, dziękuje za wspaniała robotę !!! srom-otnik lubi to Cytuj
stens Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 35 minut temu, Franz Maurer napisał: wyłączam internet i to samo nie działa. Źle się ściągnęło, ściągnij jeszcze raz. Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 17 godzin temu, srom-otnik napisał: Wszystko co zgłaszacie już zostało udoskonalne, w tygodniu nowe finalne iso PZDR! Będzie sens na nowo robić formata w celu zainstalowania poprawionej wersji ? bo u mnie Extreme działa jak masełko i 0 błędów. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 28 minut temu, Franz Maurer napisał: Będzie sens na nowo robić formata w celu zainstalowania poprawionej wersji ? bo u mnie Extreme działa jak masełko i 0 błędów. Tak Franz Maurer lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Godzinę temu, srom-otnik napisał: Tak Dzięki za info Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @srom-otnik Za każdym razem gdy włączę komputer, albo uruchomię go ponownie wyświetla się takie coś co to jest ? Wersja Extreme [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
srom-otnik Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 6 minut temu, Franz Maurer napisał: @srom-otnik Za każdym razem gdy włączę komputer, albo uruchomię go ponownie wyświetla się takie coś co to jest ? Wersja Extreme [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Coś namieszałeś... Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, srom-otnik napisał: Coś namieszałeś... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwe, że przez stworzenie dwóch nowych folderów "Programy" "Gry" i instalując tam wszystko zamiast w program files występują przez to takie błędy ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Franz Maurer napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwe, że przez stworzenie dwóch nowych folderów "Programy" "Gry" i instalując tam wszystko zamiast w program files występują przez to takie błędy ? Nie wiem, tak czy siak system, który dostarczyłem normalnie tak się nie zachowuje... Franz Maurer lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 4 minuty temu, srom-otnik napisał: Nie wiem, tak czy siak system, który dostarczyłem normalnie tak się nie zachowuje... Rozumiem, dzięki za informację. Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Drogi @srom-otnik mam takie pytanko oczywiście nie poganiam ani nic tylko ciekawi mnie jedna kwestia, pisałeś, że w tym tygodniu zamierzasz wydać finalną wersje tego wspaniałego systemu tylko teraz w który dzień tygodnia mniej więcej ? fajnie byłoby wiedzieć ponieważ wtedy wiem kiedy przygotować się na formata Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Franz Maurer napisał: Drogi @srom-otnik mam takie pytanko oczywiście nie poganiam ani nic tylko ciekawi mnie jedna kwestia, pisałeś, że w tym tygodniu zamierzasz wydać finalną wersje tego wspaniałego systemu tylko teraz w który dzień tygodnia mniej więcej ? fajnie byłoby wiedzieć ponieważ wtedy wiem kiedy przygotować się na formata Jutro/środa powinienem zamknać iso. Ostatnie szlify Wieniowaty, ziomek1993, Franz Maurer i 1 inny lubią to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jutro/środa powinienem zamknać iso. Ostatnie szlify [emoji6]Miodzio będzie instalowane to cudo aż się człowiek cieszy Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj
matiwczasss Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 18 godzin temu, srom-otnik napisał: Jutro/środa powinienem zamknać iso. Ostatnie szlify Warto czekać na finalne iso? Cytuj
Franc Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 14 minut temu, matiwczasss napisał: Warto czekać na finalne iso? Jest już wyżej odpowiedź na Twoje pytanie (podpowiem, że było to w niedzielę ...) matiwczasss, wuzellepli i Franz Maurer lubią to Cytuj
wuzellepli Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Mam pytanie czy wersja LITE / Extreme posiada windows Update? czy tez moze pobierajac windowsa mamy aktywowane aktualizacje do dnia dzisiejszego? z Cytuj
Franc Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Sterowniki wgrywasz osobno bez pomocy WU - już lepiej skorzystać z zewnętrznego programu przy instalowaniu np. Snappy Driver Installer niż z pomocy WU - przynajmniej sterowniki będziesz miał je aktualniejsze. wuzellepli lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Pytanko dlaczego w wersji Extreme nie został wycięty windows update ? jest on zbyt bardzo związany z systemem i jego usunięcie spowodowałoby nieprawidłowe działanie systemu dobrze rozumiem? Cytuj
wuzellepli Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Franz Maurer napisał: Pytanko dlaczego w wersji Extreme nie został wycięty windows update ? jest on zbyt bardzo związany z systemem i jego usunięcie spowodowałoby nieprawidłowe działanie systemu dobrze rozumiem? czyli w wersji extreme jest normalnei dzialajacy windows update ktory aktualizuje nam windowsa caly czas? Cytuj
Franc Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Była kiedyś dyskusja na ten temat - obecność WU była potrzebna do instalacji/użytkowania oprogramowania, np. dawna wersja programu AMD do driverów nie chciała działać poprawnie (nie wiem jak jest obecnie z nowymi wersjami), dlatego w wersji Lite WU zostało, ale jest wyłączone Nie zaleca się używać WU na modach "kastratach" jak wersja Lite czy Extreme (nie wszystkie łaty się zainstalują) wuzellepli, nudzija i Franz Maurer lubią to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Była kiedyś dyskusja na ten temat - obecność WU była potrzebna do instalacji/użytkowania oprogramowania, np. dawna wersja programu AMD do driverów nie chciała działać poprawnie (nie wiem jak jest obecnie z nowymi wersjami), dlatego w wersji Lite WU zostało, ale jest wyłączone Nie zaleca się używać WU na modach "kastratach" jak wersja Lite czy Extreme (nie wszystkie łaty się zainstalują)Dzięki za info, przez to ja dodatkowo w usługach wyłączam całkowicie windows update i mam spokójWysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj
wuzellepli Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Franc napisał: Była kiedyś dyskusja na ten temat - obecność WU była potrzebna do instalacji/użytkowania oprogramowania, np. dawna wersja programu AMD do driverów nie chciała działać poprawnie (nie wiem jak jest obecnie z nowymi wersjami), dlatego w wersji Lite WU zostało, ale jest wyłączone Nie zaleca się używać WU na modach "kastratach" jak wersja Lite czy Extreme (nie wszystkie łaty się zainstalują) bo ja potrzebuje zaktualizowanego windowsa to lepiej wybierac pierwsza wersje a nie lite / extreme? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 GOTOWE, mam nadzieję, że udało mi się sprostać Waszym i swoim oczekiwaniom wobec tego systemu. Przyjemnego i bezawaryjnego użytkowania! PZDR! Franz Maurer, arucha2203, roman59 i 4 innych lubią to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 GOTOWE, mam nadzieję, że udało mi się sprostać Waszym i swoim oczekiwaniom wobec tego systemu. Przyjemnego i bezawaryjnego użytkowania! PZDR!za**biście !!! Jutro biorę się za pobieranie systemu i instalacje na komputerze, dziękujemy jeszcze raz mistrzu Twoje systemy wymiatają Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka srom-otnik lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @srom-otnik @Franc Powiedzcie mi czy od razu po instalacji systemu wyłączyć w usługach windows update czy czekać jak sobie zainstaluje sterowniki ? u mnie zawsze po kilku minutach są instalowane sterowniki od karty graficznej nvidia. Cytuj
ewabem5 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 czy byłby ktoś uprzejmy wrzucić na inny serwer - z MEGA pobiera sie tak, ze krew z nosa leci szybciej Cytuj
srom-otnik Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 16 minut temu, Franz Maurer napisał: @srom-otnik @Franc Powiedzcie mi czy od razu po instalacji systemu wyłączyć w usługach windows update czy czekać jak sobie zainstaluje sterowniki ? u mnie zawsze po kilku minutach są instalowane sterowniki od karty graficznej nvidia. Użyj optymalizatora usług zaraz po pierwszym restarcie i masz wyłączone WU Franz Maurer lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 1 minutę temu, srom-otnik napisał: Użyj optymalizatora usług zaraz po pierwszym restarcie i masz wyłączone WU O dziękuje za informację, a powiedz mi lepiej żeby system na początku sobie zainstalował te sterowniki czy raczej nie bo zawsze mnie to nurtowało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi